Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Palinas89- zerknelam w opinie o tym lekarzu i naprawdę są bardzo dobre. Co więcej- dziewczyny po poronieniach piszą, że zlecił im dodatkowe kompleksowe badania i znalazł przyczyny utraty ciąż. Jestem pewna, że u Ciebie tez się uda i kolejna ciąża zakończy się szczęśliwie. Jak już pisałam- 3mam kciuki!
-
hej
chciałam powiedzieć że na weekend przyjeżdża moja siostra z dziećmi więc moja mama szykuje kaczkę i sernik
usmiałam się jak czytałam o tym na poprzednich stronach.
szkoda tylko że kaczki nie lubię...
co do ginekologów - zdecydowanie wolę mężczyzn. kobiety jakieś takie mniej miłe są.
poród - hmmm cały czas myślałam o cc bo się boję SN, ale teraz zaczynam się łamać. jak z dzieckiem będzie ok i będzie się rozwijać dobrze to chyba nawet SN zniosę
ja mam dalej kłucia w tym brzuchu, nie wiem o co kaman. mam nadzieję że to naprawdę od wzdęć, bo męczą mnie przeokrutnie. -
Ja na biust, brzuch i nogi dostałam kremy firmy Mustela i jestem bardzo zadowolona. Są drogie, ale bardzo dobre i wydajne.
http://www.iperfumy.pl/mustela/maternite-serum-ujdrniajce-do-biustu/?gclid=Cj0KEQjwkqKxBRCIrK_riNm13Z8BEiQAdzdVkDbsQOcBOMjWyoD1ljTVDdcEx50mvGbzkhEtVfsOtaEaAr3o8P8HAQ

-
A ja dzis zaliczyłam wkurwa na męża
Zadzwoniłam mu powiedzieć, że popatrzyłam już na łóżeczka dziecięce tak z ciekawości i nawet nie drogo można kupić ładne łózeczko, powiedziałam jakie są ceny i, że są też takie po 1000 a on na to: bez przesady po co się tak kosztować (no ja wiem te mam takie zdanie, ale już mnnie to wkurwiło). Jak to po co? Dla dziecka! Wiem, że to dziecinna głupota, ale mnie wyprowadziła z równowagi
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Madziuśka wrote:hej
chciałam powiedzieć że na weekend przyjeżdża moja siostra z dziećmi więc moja mama szykuje kaczkę i sernik
usmiałam się jak czytałam o tym na poprzednich stronach.
szkoda tylko że kaczki nie lubię...
co do ginekologów - zdecydowanie wolę mężczyzn. kobiety jakieś takie mniej miłe są.
poród - hmmm cały czas myślałam o cc bo się boję SN, ale teraz zaczynam się łamać. jak z dzieckiem będzie ok i będzie się rozwijać dobrze to chyba nawet SN zniosę
ja mam dalej kłucia w tym brzuchu, nie wiem o co kaman. mam nadzieję że to naprawdę od wzdęć, bo męczą mnie przeokrutnie.
Może Ci się macica "rozpycha"
Weź no-spę albo zadzwoń do lekarza jak się niepokoisz, ja zawsze dzwoniłam jak mnie bolało.
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Akurat ma racje i dobrze o tym wieszluna91 wrote:A ja dzis zaliczyłam wkurwa na męża
Zadzwoniłam mu powiedzieć, że popatrzyłam już na łóżeczka dziecięce tak z ciekawości i nawet nie drogo można kupić ładne łózeczko, powiedziałam jakie są ceny i, że są też takie po 1000 a on na to: bez przesady po co się tak kosztować (no ja wiem te mam takie zdanie, ale już mnnie to wkurwiło). Jak to po co? Dla dziecka! Wiem, że to dziecinna głupota, ale mnie wyprowadziła z równowagi 
.
Na innym wątku czytałam o rosole. Juz pyrczy, za 2 h bedzie;). Kaczkę juz ostatnio robiłam. A za sernikiem nie przepadam. Uff bo bym musiała lecieć do cukierni
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Akurat ma racje i dobrze o tym wiesz
.
Na innym wątku czytałam o rosole. Juz pyrczy, za 2 h bedzie;). Kaczkę juz ostatnio robiłam. A za sernikiem nie przepadam. Uff bo bym musiała lecieć do cukierni
Hahah wiem, bo sama powiedziałam, że chcę tańsze dlatego szybko zakończyłam rozmowę żeby nie oberwał za bardzo
FeliceGatto, Marietta lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
My kupimy pewnie używane, a materacyk nowy. Przy drugim stanowczo mniej człowiek chce szaleć

Z gadżetów to na bank kupie monitor oddechu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:14
-
Alicce wrote:czy usłyszysz to niewiem - chyba ze bardzo bedziesz nalegac ale zobaczysz na pewno
ja jeszcze nie słyszałam - widziałam malucha wczoraj /widziałam pikające serdunio -ale nie słyszałam ...
U mnie w tej ciąży jest odwrotnie nie wiele Widzę na tym monitorze ale lakarz włącza dźwięk. To już zależy od niego. Wiem że u mojego gina każda ciężarna słucha bo nieraz na korytarz słychaćNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
My też myśleliśmy, żeby w komisie kupić, znajomi którym się bobas urodził dali namiary, kupili masę fajnych rzeczy za grosze. No i ubranka też bym część mogła kupić w używanych. Tylko właśnie bieliznę, pościel czy typowo osobiste rzeczy to nowe.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Baronowa_83 wrote:My kupimy pewnie używane, a materacyk nowy. Przy drugim stanowczo mniej człowiek chce szaleć

Z gadżetów to na bank kupie monitor oddechu.
No właśnie dziś jak oglądałam te łóżeczka tez trafiłam na monitor oddechu i się zastanawiałam na czym to polega i czy warto na takie coś kasę wydawać
Nigdy nie widziałam takiego gadżetu
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje jak monitor oddechu...a co do lozeczka czy wozka ja to tez chcialabym znalesc uzywane albo nawet od mojej siostry wziac ale nie absolutnie moj sie na to nie godzi , mowi :moje dziecko bedzie mialo wszystko nowe ...no zobaczymy jak dlugo tak bedzie mowil ;-)ale to prawda Baronowa ze przy drugim dziecko oszczedniej chyba jest , ja i przy pierwszym bym to zrobila no ale zobaczymy..Baronowa_83 wrote:My kupimy pewnie używane, a materacyk nowy. Przy drugim stanowczo mniej człowiek chce szaleć

Z gadżetów to na bank kupie monitor oddechu. -
Przy pierwszym wiele rzeczy dostałam od siostry i nie uważam, ze sie nie godzi
. Bylam jej ogromnie wdzięczna za rzeczy. Troche kupiłam, zeby szal zakupowy zaspokoić.
Monitor oddechu to takie plytki które uklada sie pod materacykiem. Jeslu dziecko przestaje oddychać to sie wlacza. Koleżance sie kilka razy wlaczyl. Pytanie czy jakby go nie miała czy nie byloby tragedii. -
ojejkus to dopiero bym sie stresowala i caly czas nasluchiwala zreszta pewnie i tak bede ..uwazam ze jeszzce mamy sporo czasu i mysle ze troche mu sie zmieni myslenie tym akurat sie nie przejmuje
FeliceGatto lubi tę wiadomość