Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 na pewno jest w każdym jak jak idę to nigdy nie wiem co wybrać tyle tych ciuszków

Nawet jak masz dalej opłaca się jechać bo wydasz pół z tego co w innych sklepach
Ja jeszcze czasem kupuje w Matalan ale tylko dlatego ze mam 30 off ale i z tą zniżka ciuszki dla dzieci wychodzą drożej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:56
bereda11 lubi tę wiadomość
-
no tak zapomnialam o primarku , to dlatego ze nie mam tu tego sklepu a wczesniej w sheffield jak mieszkalam czesto tam zagladalam...dzieki kochana na pewno tam wpadne..
dzieki Felice no super teraz po prostu wiem za czym sie ogladac...
Madziaaaaa, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
To my musimy wszytko kupić
raczej nie mamy od kogo dostać.
Felice - niektórzy mają awersję do używanych ciuszków i nic w tym złego. Ja sobie sama czasami kupuję, szczególnie teraz. Ostatnio widziałam kurtkę dla chłopca no jak nic prawie nowiuśka albo taki bezrękawnik dla dziewczynki słodki no, ale to każdy według uznania
FeliceGatto, Marietta, Madziaaaaa, Alicce lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyChyba z pol godziny Was nadrabialam
ja nie wiem sama my w rodzinie mamy same dziewczyny wiec jak bedzie kobietka to super jak chłopak to gorzej z ciuszkami
ogólnie z doświadczenia mojej szwagierki wiem ze lepiej kupić używany andobry wózek niż nowy w tej samej cenie . Co do ciuszków raczej nie będę miała oporów . Na łóżeczko troszkę wydamy bo chcemy miec takie aby pózniej było tapczanikiem do spania dla starszego dziecka 
Gratulacje super śliczne fotki
My jesteśmy j moich rodziców najadłam sie chyba za 3 bo nawet przesadnie za dwóch i teraz mi cieżko na brzuszku. Buziaki i słodkich snów
FeliceGatto, luna91, kamisia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zabuszka wrote:Hej ja widzialam tylko pecherzyk z cieniem cialka zoltego w 5t2d i dlatego boje sie ze hej zeby bylo dobrze
Wybralam wyniki krew glukoza ok
Kily nie mam
A mocz tez nie najgorszy
Ph moczu 7,5 dosc wysoko czytalam gdzies ze to moze swiadczyc o plci. Wedlug ovu stawiam na chlopca ph tez .
Narazie licze zeby wogole bylo obojetna mi pkec wczesniej chcialan dziewuszke ale chlopcy tez sa cudowni .
Jeszcze jeden dzien
Co do płci wynikającej z PH moczu to powiem Wam że nie wiem czy w to wierzyć, ale muszę Was zasmucić , bo moje PH z Wiktorią było 6, 6,5, 7 i była dziewczynka. Teraz mam aż 8 także jak wysokie zobaczymy czy to też będzie dziewczyneczka
jeśli to jest jakiś parametr potwierdzający płeć 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 07:19

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Baronowa_83 wrote:My kupimy pewnie używane, a materacyk nowy. Przy drugim stanowczo mniej człowiek chce szaleć

Z gadżetów to na bank kupie monitor oddechu.
U Nas łóżeczko będzie po pierwszej córce, jest w piwnicy zafoliowane niezniszczone i tylko tak jak ty kupie nowy materacyk. Wiem, że te nowe wyglądają ślicznie i wogóle wole zainwestować tę kaskę w coś innego np kupić jakieś przenośne łózeczko np kojec, żebym mogła jeżdzić z nią gdzieś

-
Trzymam kciuki za wizyty

Życzę miłego dnia
Ja juz w pracy, wczoraj tak przyjemnie bylo obudzić sie o której się chce, mimo że dzień od samego rana ułożony wg grafiku ehheh wyniki, dentystka, basen z córką, działka czyli z tego wolnego to nawet nie zdążyłam usiąść na kanapie i odpocząć.
Dzisiaj już spokojniejszy dzień sie zapowiada. 6,5h w pracy zostało a później odpoczynek po pracy
Choć pewnie coś się po powrocie urodzi.
Marietta twoje iskierka taka śliczniutka, tak super widoczna extra
Marietta lubi tę wiadomość

-
Heloł

A My z Mery zbieramy się na wizytę do gina na 9 ale tylko z wynikami ciekawe czy juz detektor będzie serduszko puszczał ostatnio też tak wcześnie sprawdzał przy Nelci
Miłego dnia :*
Agnieszka0812, kamisia88 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Pati czekamy na wiescixpatiiix3 wrote:Heloł

A My z Mery zbieramy się na wizytę do gina na 9 ale tylko z wynikami ciekawe czy juz detektor będzie serduszko puszczał ostatnio też tak wcześnie sprawdzał przy Nelci
Miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
Mnie tak klulo dzis mocno nie wiem czy to szyjka bo tak jakby do pepka promieniowaloMarietta wrote:Dzieńdobry dziewczyny!
Od rana strasznie upierdliwie kłuje mnie szyjka macicy. Kłuje mocno i nie przestaje, pamiętam, że Pati Ty się skarżyłaś na szyjkę. To normalny objaw? -
Marietta to może być objaw infekcji u mnie na razie ok jest
Odebrałam wyniki czekam na wizytę wszystko idealne po prostu
tarczyca sama ruszyła bez leków i w 2 tyg z 0.26 na 0.36 podskoczyło tsh wszystko w normach trab 1.45
jupi drugi raz to samo ciąża mnie uzdrawia
monilia84, Anjaa, Carolq, luna91 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel