Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Wszystkim!
kamisia - czekamy na brzuszek
Ciekawa jestem 
Magdalena - trzymam kciuki za Twoją fasolę
Marietta - ja też czułam w tamtym tygodniu kłucie: właśnie jakby od pępka na ukos do szyjki. I - trochę to krępujące - ale czułam też kłucia w odbycie i też promieniowały gdzieś na boki. Ginowi nie powiedziałam, bo w natłoku zapomniałam, ale zbadał mnie pod względem infekcji bo się skarżyłam na pieczenie po oddaniu moczu i ok było
Felice- niestety moje sny są przyczyną mojej bezsenności
Moja fasola na usg jest jakby do góry nogami ułożona i mi się przyśniło, że pielęgniarka mi mówi, żebym się nie cieszyła, bo to dziecko leży do góry nogami i może spaść na głowę i się zabić...
Albo dziś od 7 sąsiad WALIŁ młotem w ściany, mocno i równomiernie i mi się przyśniło, że ten dźwięk to KTG... Masakra.
milka - ja te mam erotyczne sny czasami i orgazmy, ale ja jestem po długiej abstynencji więc nic dziwnego
Zabuszka- na prawdę sytuacja nieciekawa. Nie wiem co Ci poradzić, bo nie czuję się na siłach, nie znam sytuacji dokładnie i osobiście
Może Felice ma racje, może najlepszym rozwiązaniem będzie ucieczka gdziekolwiek byle jak najdalej. Trzymam kciuki za Twojego szkraba na dzisiejszej wizycie 
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
U mnie libido tez slabe, ale to dlatego ze mi sie nie chce. A jak juz się "zmuszę" to seks jest świetny
-
Ja to mam codziennie ochotę
heheh libido na poziomie 1 000 000 hahaha jak króliki xD
Ja juz w domku
nuuuudy
głodna jestem właśnie położyłam córkę spać
a syno nie wiem skąd ale chyba temu że zobaczył babki z brzuchami bo pyta mamo pan doktoj będzie mamusi dzidziusia w bziuśku badał.? Hehe
Ja na NFZ znowu za 5 tyg i pewnie da już na polowkowe skierowanie bo bedzie 18cxy tam 19tc i dał na jakiś odczyn coombsa nigdy tego nie miałam w żadnej ciazy a mam 0rh+ hmm :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:13
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamisia - no już coś się zaczyna uwypuklać

Przepraszam, że tak z innej beczki, ale widzę z tyłu jedzenie dla Twojej Luny
Mojemu też takie podawałam jak był szczeniakiem
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Heheh ona woli jak jej gotuje makaron z mięsem, sorry za bałagan ale ona mi naprawdę ciągle coś zjada albo podgryza, nie nadążam za niąluna91 wrote:kamisia - no już coś się zaczyna uwypuklać

Przepraszam, że tak z innej beczki, ale widzę z tyłu jedzenie dla Twojej Luny
Mojemu też takie podawałam jak był szczeniakiem 

Kazik :* -
hejka, trochę mnie tu nie było a na pierwszej stronie aż 90 bobasków! ale nas dużo

a ja byłam wczoraj na usg i wszystko prawidłowo, maluszek figlował w brzuszku. ma 55 mm i waży 54 gramy
następne usg dopiero w 20 tc i wtedy podobno poznamy płeć. mnie się nie śpieszy z tym, ale mąż to już nawet teraz chciałby wiedzieć 
miłego dzionka dziewczynki i fajnie, że u was też maleństwa pięknie rosną
Marietta, hiacynta99, xpatiiix3, luna91, klaudia1534, josephinka84, bimba, Eliana, Alicce, Madziaaaaa, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane doradzcie prosze, bo niedlugo skonczy mi sie Femibion Natal I, mam juz zakupiony Femibion Natal II. Tylko skonczy mi sie ten nr I w 12 tygodniu, a na nr II pisza, ze mozna stosowac dopiero od 13 tyg ciazy. Czy ten tydzien robi roznice, czy moge zazyc ten drugi preparat przed 13 tyg ciazy? Bo nie oplaca mi sie juz kupowac opakowania na pare dni...
-
Hej dziewczyny!
Dziś mam dzień nadrabiania wątków, więc i tu zajrzałam.
U nas chyba wszystko ok. Niecierpliwie czekam do 3.11 na wizytę...
Widzę, że wszystkim ostatnio na głowę wsiadło z przeglądaniem rzeczy dla dzieciaczków.
U mnie niestety w rodzinie żadnych maluchów nie ma, po których cokolwiek byśmy dostali, więc będziemy kupować nowe. Łóżeczko i wózek od początku zakładaliśmy nowy, bo tak się u nas przyjęło, że dla pierwszego dziecka musi być nówka. Za to ciuszki mam nadzieję, że choć trochę dostanę po kuzynki bobasie. Akurat będzie rodziła 5 mies przede mną, to może te pierwsze odda. 
Wózek na razie sobie upatrzyłam taki, al sama nie wiem na co zwrócić uwagę, więc pewnie i tak decyzja ostateczna będzie inna. Nie chcę jedynie wydać na niego więcej niż +/- 2 tys.
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-3w1-baby-design-dotty-edycja-limitowana-2015-spacerowkagondola-fotelik-leo-kurier-gratis-p-21145.html
-
Anna255 wrote:kochane doradzcie prosze, bo niedlugo skonczy mi sie Femibion Natal I, mam juz zakupiony Femibion Natal II. Tylko skonczy mi sie ten nr I w 12 tygodniu, a na nr II pisza, ze mozna stosowac dopiero od 13 tyg ciazy. Czy ten tydzien robi roznice, czy moge zazyc ten drugi preparat przed 13 tyg ciazy? Bo nie oplaca mi sie juz kupowac opakowania na pare dni...
Myślę, że nie ma większego znaczenia
Też biorę femibion i też skończy mi się przed 13 i zamierzam kupić już 2
Anna255 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Alicce właśnie to wynik jest ten na konflikt ser. I temu zdziwiona jestem trzecia ciąża wyniki idealne są nawet mocz tam tylko trochę ciał ketonowych mam ale normalka wyniki przecież po 9 sporo robiłam a kolacji ostatnio nie jadam
hmm no dziwne 0rh+ i na dodatki Rh to się robi.? :o to dlaczego przy drugiej ciąży nie miałam.?
Livia

Nela

Marcel

-
Dariaaa88 wrote:mi też właśnie jakoś tydzień temu się skończył ale mam jeszcze sam kwas foliowy więc dokończę kwas i zacznę brać II, w tej 2 to mi się wydaje, że jest dodatkowa tabletka i ona jest od 13tyg. ja ogólnie byłam w szoku z roku na rok witaminy coraz droższe masakra, ja za II płaciłam ponad 45zł a jeszcze rok temu jak brałam to były w granicach 30-35zł.
Okropieństwo z tymi cenami
Ładny biznes można na cieżarnych zrobić. Ja pytałam mojego gina czy te witaminki w ogóle coś dają i czy warto brać, odpowiedział: "dają, barć koniecznie".
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek