Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie martwcie się na zapas. Po 40 roku życia owszem ryzyko wzrasta, ale to wciąż tylko 1% szans, żeby urodziło się chore. Przed 40- pół procent. Więc tak naprawdę najlepiej załóżcie, że na 99,5 % dziecko będzie zdrowe i szczęśliwe
bereda11, Eliana lubią tę wiadomość
-
no to wlasnie z tego beda pobierac probke na syndrom downa , przynajmniej tak mi zrozumialam polozna...Alicce wrote:nt- to przeziernosc karkowa - poczytaj sobie w necie - jesli ona wyjdzie ok - to ja chyba tych badan robic nie bede - byle by wyszła dobrze ...martwie sie

-
nick nieaktualny
-
tak jak pisalam wyzej staram sie, rzadko mi sie zdarza marudzic i martwic czasami sobie pozwalam ...musi byc dobrze...Marietta wrote:Dziewczyny, nie martwcie się na zapas. Po 40 roku życia owszem ryzyko wzrasta, ale to wciąż tylko 1% szans, żeby urodziło się chore. Przed 40- pół procent. Więc tak naprawdę najlepiej załóżcie, że na 99,5 % dziecko będzie zdrowe i szczęśliwe

Marietta lubi tę wiadomość
-
Hej kochane witam się niedzielne u nas miała być wczoraj skromna mała impreza ale mój super mąż zaprosił wszystkich sąsiadów i do tego przesadził z alkoholem jak wstanie czeka nas poważna rozmowa. Bardzo żadko się mu to zdarza może 2 razy do roku ale i tak jakoś mnie to irytuje

Ilona - Dobrze pamiętam imie? Łatwiej mi będzie pisać imię niż kopiować nick
Oni tutaj namawiają bo jesteś 35+ ale przymusu nie ma więc temu się dziwilam ze ci tych badań nie zrobili tak w 10tyg np ja teraz w środę idę na skan w środę to wszystkie wyniki krwi i na zespol downa będą już gotowe ale może jednak w walii inne zasady.
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki. Witam się w niedzielne przedpoludnie. Jakos sie kiepsko czuje. Mam od wczoraj takie uczucie dyskomfortu w podbrzuszu i zaraz czarne mysli w glowie. Jejciu jak ja wytrzymam do 13 listopada łoj nie wiem.
-
mozliwe ze tak ,bylam w 9 tyg tylko na tym wywiadzie ..teraz mam miec badanie krwi i wynik moczu i badanie na syndrom downa..przymusu nie ma ale chce dalej spokojnie przechodzic ciaze wiec zrobie...ha ha maz chcial sie zabawic moze ze szczescia ze bedzie ojcem po raz drugi sie napilMadziaaaaa wrote:Hej kochane witam się niedzielne u nas miała być wczoraj skromna mała impreza ale mój super mąż zaprosił wszystkich sąsiadów i do tego przesadził z alkoholem jak wstanie czeka nas poważna rozmowa. Bardzo żadko się mu to zdarza może 2 razy do roku ale i tak jakoś mnie to irytuje

Ilona - Dobrze pamiętam imie? Łatwiej mi będzie pisać imię niż kopiować nick
Oni tutaj namawiają bo jesteś 35+ ale przymusu nie ma więc temu się dziwilam ze ci tych badań nie zrobili tak w 10tyg np ja teraz w środę idę na skan w środę to wszystkie wyniki krwi i na zespol downa będą już gotowe ale może jednak w walii inne zasady.
-
Alicce ok wpisze później Ci córeczkę

Czekam na drugą lekcje
nuuuudy
ja czuję trochę chłopca ale tak mnie wzięło zeee baaaaaaardzo chce córeczkę chociaż pierwsze po teście powiedziałam ze raczej babka potem wpadły przeczucia na chłopaka także nie wiem w sumie 50%/50%
zobaczymy jak będzie
Jak ładnie się wypnie to we wtorek zobaczę już coś 14t5d to już powinno chociaż na 80% być widać 
tak się doczekać nie mogę ;P
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Ja mówię że alkohol jest dla ludzi i nikt nikomu nie broni wypić drinka czy dwa ale picie ponad swoje siły po prostu mnie irytuje

Jak dla mnie czysta głupota bo teraz ja musze cala niedziele spędzić sama z synkiem bo on śpi wiec tak czy siak rozmowa go nie ominie.
-
Cześć dziewczyny. Czytam na bieżąco, ale że nadal nie mam kompa a z tel zawsze coś zepsuje i jednego posta piszę kilka razy, to się rzadko odzywam.
Ja coś czuje że będzie drugi synuś, ale co ma być to będzie, najważniejsze żeby zdrowe było. W piątek mam usg "genetyczne" i mam nadzieje, że wszystko będzie ok. A poza tym nie mogę się doczekać listopada bo będę w końcu mogła porządnie odpocząć i pisać tu z wami na bieżąco
na razie praca, praca, praca i dobrze że nic złego się nie dzieje bo kiepsko by to było.
Była rozmowa o wózkach ja planuję Peg Perego Book Plus - uwielbiam te wózki, z synem co prawda miałam tylko spacerówkę Pliko P3, ale siostra miała komplet i był super. Już nawet mam upatrzony używany komplecik
Co do zachcianek to u mnie nadal przoduje sok pomarańczowy, ewentualnie lemoniada a tak na mięso nie bardzo, zwłaszcza na "mielone", ale jak jest to coś tam zjem, natomiast słodycze, zwłaszcza mleczno-czekoladowe odpadają bo mnie zgaga i odbijania wraz z wzdęciami zabiją
ale dzięki temu waga stoi
kamisia88 lubi tę wiadomość

-
Ja czuje dziewczynke i moj tez
Chociaz wiem ze on chce synka, aczkolwiek mam slodka 4letnia siostrzenice i twierdzi ze dziewczynka tez moze byc
i tak planujemy 2 strzelic odrazu-tylko moze byc ciezko w moim przypadku 
Poki co znalazlam wozek.. co myslicie??? Do jakiej plci bardziej pasuje???
https://www.youtube.com/watch?v=nOGShPafLAEWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 11:52
myszka2070
-
Hej a mnie dzis mdli i glowa boliba tu jeszcze ten roczek. Jest plus tesc sie nie wybiera to jednego mniej. A S jutro praca i ja sie zle czujevto picia nie bedzie .
Jesli cykle sa 30-31 dniowe to ovu jest w 16 czy raczej 18 dniu czytalam szukalam i raz tak raz tak . jesli 16 to chlopaczek jak nic . Chociaz chcialabym dziewczynke mi tez parka sie marzy. -
Hej ja byłam w piątek na USG genetycznym z dzidzia wszystko ok ma już 5.3 cm i na 60% będzie dziewczynka
FeliceGatto, Palinas89, xpatiiix3, hiacynta99, Różyczka, kamisia88, Carolq, Marietta, josephinka84, konwalijka, Madziuśka, bereda11, monilia84, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
Myszka, wózek super
Fajne kolory. Jak dla mnie unisex.
Co do płci, to chciałabym drugą dziewczynkę, ale przeczucia jednak bardziej na chłopca chyba
Technicznie fajniej, bo będą z Margolą dłużej razem w pokoju, niż mogłaby być z bratem. Poza tym wpadłam juz w rytm córeczkowy
I chciałabym też, żeby Pierworodny czuł się wyjątkowy i został jedynym synem w rodzinie. Jego ojciec, a mój eks tez ma nową rodzinę, a w niej dwie dziewczynki. Jedna przysposobiona, druga jego biologiczna. U nas tez dziewczynka, więc niech wpadnie kolejna
A P. wiadomo - czeka w końcu na syna
Sasza20 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/