Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgłaszam sie po całym dniu nieobecności
niedawno wróciliśmy ze spaceru, byliśmy zagłosować..
ja genetyczne mam w czwartek, nie mogę się doczekać, trochę się stresuje. Też bym chciała wiedzieć jaka płeć, marzy mi się dziewczynka, a mąż jak zawsze chciał chłopca, to teraz mówi, że obojętnie byle zdrowe. Wczoraj byliśmy u szwagierki na domówce i była tam roczna dziewczynka, tak słodka, że szok! Nawet wyciagała do mnie rączki i chciała na kolana do mnie - chyba wyczuła ciążowe feromony
xpatiiix3, bimba, konwalijka, FeliceGatto, Madziuśka, bereda11, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Trochę wyższy tak ale już powyżej 100 nie bardzo ja np na taki powyżej 100 brałam już betablokery w ciąży z córką, ale u mnie przyczyną była tarczyca i wypisała mi je endo no i nigdy nie brałam tego dłużej niż 2tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 19:29
Livia

Nela

Marcel

-
hej dziewczyny, też się witam - w weekend była siostra z dzieciakami, więc nawet nie wchodziłam.
martwię się bo mam kłucia w tym brzuchu, jakoś taki dyskomfort czuję i na dodatek zaczęły mnie plecy boleć - chyba w lędźwiach
-
Nie mówią orientacyjnie na usg polowkowym w 20 tyg pytają czy chcesz znać płeć jak tak to mówiąmyszka2070 wrote:madzia a od ktorego tyg tu w UK mowia o plci??? Orientacyjnie???

Ja swojego pulsu nie znam ale dużo szybciej i bardzo płytko oddycham widzę dużą zmianę bo wydaje mi się ze kondycję mam ok
-
No cóż aby tylko to nie był początek cukrzycy

Moje maluchy śpią już dawno
Marcel od 17 a Nela od 18.. :o ehh.. ciekawe o której pobudka :i 5-6
hahahha mogliby posąg do 7.30 chociaż
bo o 8 do przedszkola wychodzimy z synem
Sasza20 lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Cud nie dzieci z tym spaniem

Moja dla odmiany wczoraj zasnęła koło 20 i obudziła się tylko 2 razy do 5 i trzeci raz o 5 na mleko (a to sukces u niej), za to dziś np od zaśnięcia o 20, przebudziła się na chwilę tylko raz. Lol. A teraz uwaga: P jutro wyjeżdża i znów będę w nocy sama. Co to oznacza? To oznacza, że ten mały Gad w łóżeczku wyczuje to na kilometr i znów będę warować kilka godzin na dywanie w sypialni, usypiając tą Pipkę. No założę się o wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 23:09
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Ehh.. Mery zdrowy to Nel od wczoraj coś po kąpieli kaszle zaczęła i dzisiaj cały dzień a teraz w ciągu godziny 39st gorączki
ciekawa noc się zapowiada..
pewnie też 3dniówka ale ze ten kaszel brzydki jakby gardło zdzierający to cholera go wie co to.. a dopiero co antybiotyk skończyła w poprzednim tyg..
Livia

Nela

Marcel

-
Dalej nie śpię ,bo Nela wymiotuje mi od tego kaszlu
śpi ze mną dzisiaj biedulka
ahh poducha do wymiany ale w dupie to mam mogę bez spać aby ona miała wygodnie, jak ja nienawiąże jak oni mi tak chorują a jak zaczną to tak ciągiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 00:50
Livia

Nela

Marcel