Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
zabuszka wrote:Hej a mnie dzis mdli i glowa boliba tu jeszcze ten roczek. Jest plus tesc sie nie wybiera to jednego mniej. A S jutro praca i ja sie zle czujevto picia nie bedzie .
Jesli cykle sa 30-31 dniowe to ovu jest w 16 czy raczej 18 dniu czytalam szukalam i raz tak raz tak . jesli 16 to chlopaczek jak nic . Chociaz chcialabym dziewczynke mi tez parka sie marzy.
Zabuszka, wszystko zależy tylko i wyłącznie od tego, jakiej długości masz fazę lutealną. Jeśli cykl ma 30 dni, a faza lutealna trwa np 15 dni, to 15 dc jest owulacja. U mnie faza lutealna 16 dni- więc owu 14-15 dc wskazuje. Jeśli masz krótką fl możliwe, że owu była 18, prowadziłaś jakieś wykresy wcześniej? -
Dzieki dziewqczynki twz tak mysle
Wlasnie taki chcialam..Moj mowi ze taki Polski i ze tez mu sie podoba-ale jeszcze decyzji nie podjelismu-mamy czas.. Najgorsze to to ze roznie to moze byc z odcieniami koloru.. moze okazac sie calkowicie inny niz na zdjeciach i w necie no ale w UK wozki mi sie nie podobaja a jak juz to ceny kosmiczne...
myszka2070
-
Witajcie Dziewczyny

Ja jeszcze w piżamie
marzyłam o wolnym dniu.
Miałam przeczucie że będzie chłopak a na usg genetycznym wyszło na 99% ze dziewczynka. Nie nnastawiam się a zakupów i tak nie będę robiła do 7 miesiąca.
jeśli chodzi o badania na choroby genetyczne to ja zrobiłam usg genetyczne i test pappa na NFZ i prywatnie Nifty bo jestem taką osobą, która lubi wiedzieć. Wyniki dostałam bardzo szybko i teraz jestem spokojna bo wiem, że wyszły prawidłowo
Zbieram się na głosowanie.
Miłej niedzieli!
bimba, xpatiiix3, Madziaaaaa, monilia84 lubią tę wiadomość
-
A ja wracam do domu spadł mi cukier zemdlałam przy kasie w KFC, bo tam btło najbliżej a ja juz cżyłam ze zbliza sie atak.. :o Kamil na podwórko wyniósł mnie i jakoś mi lepiej było krushera zjadłam i kawę wypiłam słodką na siłę teraz mi niedobrze po tym słodkim... wracam do domku na normalny obiad barszczyk i uszka
Livia

Nela

Marcel

-
Kurde ale i dzisiaj tez miałam akcje w szkole aaa duuuuzo śluzu po sikaniu mi poleciało przezroczystobialego sporo wysikałam się i zaczęło lecieć trochę się wystraszyłam ale teraz sucho jest może temu że siedziałam potem poszłam siku i poszło wszystko co zalegało ze tak powiem ale taki wodnisty ze się wystraszyłam najpierw a potem parę głębokich wdechów i spokój matko ile dzisiaj stresów :o Idę zaraz z Nela na wybory
Livia

Nela

Marcel

-
O kurcze ile juz z was zna płeć swojego maluszka.
Xpatiiix3 bidulko, dobrze ze nic sie nie stalo. Jakis czas temu ania1989 pisala ze sie nie udalo jej utrzymac malenstwa to jak bedziesz poprawiac listę to miej ją na uwadze kochana.
my z mężem dzis luzeczka i wozki ogladalismy, nawet sie zgadzalismy co do kolorystyki i modelu hehe. Choć on i tak zdaje sie na mnie w tych sprawach.
myszka2070, xpatiiix3, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki! Jutro mm usg genetyczne! Żeby tylko było zdrowe...!
xpatiiix3, Baronowa_83, FeliceGatto, Larisa, bimba, Różyczka, Madziaaaaa, Carolq, Marietta, konwalijka, Madziuśka, JusWik, bereda11, monilia84, hiacynta99, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
Ja też jutro genetyczne. Na 9 rano, więc przynajmniej wcześnie
Larisa, xpatiiix3, tiffi, bimba, Carolq, Marietta, konwalijka, Madziuśka, myszka2070, kamisia88, bereda11, monilia84, hiacynta99 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Ja w środę. Juz mam nerwowke wyjątkowo duza

Zapomnialam wam wczoraj napisac. Impreza rodzinna spoko chociaż zawsze potem mnie Glowa boli. Wszyscy pytali jak sie czuje: No super, grunt ze nie rzygam. Przyjechałam do domu i oczywiście rzyganie jak kot
.
Dzisiaj uplawy normalne (co za zwierzenia
) takze wczoraj albo moje zwidy albo tylko jakies naczynko
Właśnie dorwalam pierniczki i zagryzam kabanosami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:46
josephinka84, konwalijka, monilia84 lubią tę wiadomość