Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny. Jej xpatiiix3 współczuję Ci. Niech malutka szybko zdrowieje. A my planujemy niedługo po 1 dziecku drugie. Ale zobaczymy jak to bedzie. Mam nadzieje że uda się szybko a nie tak teraz. .. kilka lat starań.
xpatiiix3, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
Pati- wiem co czujesz kochana... Mój syn ma te same objawy, co Nel. W nocy z pt/sb przez kaszel wymiotowal dalej, niż widział. Cała pościel była do wymiany. Trzy noce gorączki, też spał ze mną i szczekal mi do ucha (straszny kaszel). Bylam u lekarza podobno płuca i oskrzela czyste. Panuje jakiś wirus. Dostał 4 syropy i kiedy już w nie zwątpilam, trochę się poprawiło. Dzisiejszą noc w końcu przespalismy normalnie. Chodzi do przedszkola od 21 września i już 2 infekcja...
Nel jest malutka, więc masz gorzej:( Zdrówka dla niej!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Hejka

Trzymam kciuki za wizyty - genetyczny tydzień Nas czeka
U nas od piątku Klaudia się męczyła z lekką biegunką. Ciekawe czy dzisiaj da radę iść do szkoły. Na razie mama nie dzwoniła to może pójdzie. Ma dzisiaj dyktando podobno, chyba że Pani zmieni zdanie.
Ja się powoli też zaczynam bać tych genetycznych a do wizyty 3dni. Także muszę sobie ciągle powtarzać będzie dobrze, będzie dobrze.
Wczoraj znowu wydawało mi się że coś poczułam w brzuszku, jakieś takie bulgotanie, ale nie wiem czy to czasem nie jelita. Mamy 13tc a dokładnie 12t2d czyli to troszkę szybko tyle że to 3 ciąża.
Pati zdrówka dla Nelci

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Negra mój Marcel od 22 września chodzi do przedszkola w październiku tylko 3 dni był po antybiotyku dzisiaj dopiero idzie bo tez najpierw zapalenie oskrżeli potem ta 3dniowka... no i Nel na przemian ten zdrowieje ta choruje i na odwrot no cóż aby im się poprawiło w koncu..
Dziękuję kochane
Monilia ja tak 11 skończone coś czuła nie byłam pewna z tygodnia na tydzień mocniej i teraz od ponad tyg kopniaki już normalnie jeszcze nie takie jak później ale już czuję te kopsy jak stoję siedzę czy leżę w każdej pozycji
także bardzo możliwe
Madziaaaaa tez pisała ze juz czuje
monilia84 lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualnyCześć i czołem!
Weekend minął szybko, jak to weekend:p wczoraj byliśmy w IKEA za dużym łóżkiem i udało się znaleźć. Teraz trzeba na wypłatę poczekać i rura po łóżko:)
Głodna jestem jak nie wiem więc lece po chlebek do piekarni
Powodzenia wizytujacym- ja o genetycznych mam już rozmawiać na następnej wizycie u gina
Miłego dnia;) -
Dzieńdobry!

Pati- zdrowia dla maleństwa, dobrze, że już rano nie kaszle.
Magdalena- my też wczoraj w Jysku byliśmy patrzeć na meble, już chciałabym urządzać mieszkanie, a tu jeszcze rok prawie czekania na odbiór budowy...
Czwarty dzień boli mnie głowa-nie wiem czy to zatoki, czy ciąża
Ale męczy...
-
nick nieaktualnyHej ,
No dzis teściowa ma operacje wiec od rana siedzimy z mężem jak na szpilkach i czekamy na info . Całe szczęście ze to troszkę trwa bo jak by trwało szybko to by znaczyło ze przezutynsantak duże ze nie warto nic robić
My czyjemuś sie narazie mega głodni wiec siadam do śniadanka
Pati zdrówka dla Maluchów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No 38.6 teraz a dałam jej już ibum forte wec może zacznie działać
Marietta tez mam bóle głowy ostatnio od ciśnienia chyba bo wczoraj głowq w skroniach tak przy uszach doslownie rozsadzalo mi jakbym w samolocie była :o
Waszym dzieciaczków tez dużo zdrowia życzę :*
My na 12.45 do ped idziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:28
Livia

Nela

Marcel

-
Oooo witaj Morisku
Po Twoim ostatnim odzewie "testującym łączność" z grupą
zostawiłam Ci wiadomość prv- ba, nawet ktoś odpisał na Twój post, ale przepadłaś nam jak kamień w wodę bez odzewu 
Suwaczek zapierdziela do przodu
Nie wiem kiedy zleciało, chociaż nie, wiem- wtedy kiedy 5 kilo cichaczem doszło ;P
-
cześć na początek to dużo zdrówka dla dzieciaczków - mój na razie zdrowy ale tesciowie już kichają i smarkają obi od nich nic nie złapał.
Po drugie kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty.
Po trzecie prenatalne umówione Rzeszów -Profamilia 19 listopad 10.15 .I z racji pierwszego poronienia będą to darmowe badania. Chyba będę ostatnią która je zrobi . Nic dziewczyny miłego dnia.
konwalijka lubi tę wiadomość

oby małej szybko przeszło :-*