Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ja miałam weekend trochę zakręcony - imprezki rodzinne :P u mnie w rodzinie jeszcze nie wiedzą, babcia do mnie mówi wczoraj: jak ty ładnie wyglądas, a jak ci włosy zgęstniały! :D chyba coś się zaczyna domyślać, ale nie wiem skad :D

Patii - Biedna ta Twoja córcia.. :( Trzymajcie się!

Magdalena91 - mi też powiedział doktor, że na najbliższej wizycie umówimy się na prenatalne, czyli on mi zrobi w 14 tygodniu (do 13w6d), bo wizytę mam w 12w2d. A Ty kiedy masz kolejną wizytę?

Dziewczyny, mi piersi sporo odpuściły, trochę mnie z rana mdli jeszcze. Nie mogę się doczekać wizyty.

Gratuluję udanych wizyt! Gratuluję córeczki Felice! :D Spokojnie, niedługo u mnie będzie można chłopca dopisać... no chyba, że nie... :D

FeliceGatto, nick nieaktualny, JusWik lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo same dziewczynki :) Ja tez sie tak nastawiam... no ale coz zobaczymy... :) Gratuluje i zycze udanych wizyt... :) <3 :)

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii niestety taki wirus panuje, u mnie w rodzinie wszystkie dzieci wymiotowaly, ale tylko jeden dzień i noc to trwało na szczęście..

a ja miałam seksior 3 dni przed owulka i chyba dzień po, także nie wiadomo który plemnior tam się dostał :P

• JusWik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Dzień dobry!

Ja miałam weekend trochę zakręcony - imprezki rodzinne :P u mnie w rodzinie jeszcze nie wiedzą, babcia do mnie mówi wczoraj: jak ty ładnie wyglądas, a jak ci włosy zgęstniały! :D chyba coś się zaczyna domyślać, ale nie wiem skad :D

Patii - Biedna ta Twoja córcia.. :( Trzymajcie się!

Magdalena91 - mi też powiedział doktor, że na najbliższej wizycie umówimy się na prenatalne, czyli on mi zrobi w 14 tygodniu (do 13w6d), bo wizytę mam w 12w2d. A Ty kiedy masz kolejną wizytę?

Dziewczyny, mi piersi sporo odpuściły, trochę mnie z rana mdli jeszcze. Nie mogę się doczekać wizyty.

Gratuluję udanych wizyt! Gratuluję córeczki Felice! :D Spokojnie, niedługo u mnie będzie można chłopca dopisać... no chyba, że nie... :D
    luna mi tez sie wydaje ze chlopiec bedzie. Ależ ta ciekawosc jest silna hehehe jeszcze 3 tygodnie i moze bedzie wiadomo.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no ;) ja tez czekam na synka i mam takie przeczucie :) wiec moze juz 5 Pati bedzie mogła mi tez wpisać :) jak ten czas wolno idzie :/ masakra
    Siedzę w pracy i zasypiam po prostu . Mnie tez dzis rano modliło myślałam ze nie dojade tym metrem :/ teraz troszkę lepiej ale nadal takie niemile uczucie na żołądku :/
    Z teściowa jeszcze nic nie wiadomo, operacja trwa :/ ale to chyba dobrze ...

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Patii niestety taki wirus panuje, u mnie w rodzinie wszystkie dzieci wymiotowaly, ale tylko jeden dzień i noc to trwało na szczęście..

a ja miałam seksior 3 dni przed owulka i chyba dzień po, także nie wiadomo który plemnior tam się dostał :P
    My wlasnie seksowalismy sie 2 razy i udalo sie i musiala wtedy byc owulka ale co z tego wyrosnie hehehe to zobaczymy.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w domku sie opierniczam. Jak maz wroci to jedziemy kupic lodowke hehe bo stara juz pada. Zawsze cos na poprawe humoru.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• luna91 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to strasznie wolno leci ten czas. Patrze na Wasze suwaczki i mi się wydaję, że Wam się przesuwa do przodu a mi nie :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się opierniczam, zjadłam śniadanie i znowu leżę... mam sprzątania dużo i obiad do ogarnięcia.. jeszcze chwila i się za to biorę :P

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Mi to strasznie wolno leci ten czas. Patrze na Wasze suwaczki i mi się wydaję, że Wam się przesuwa do przodu a mi nie :)
    To mi przeciwnie=strasznie szybko leci-ledwo czytam o danym tc to juz nastepny leci :) podobno koncowka sie baaardzo dluzy.. no coz zobaczymy jak to bedzie :)

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to aby do jutra do 14.30 ,no i niech tylko się dobrze wystawi do fotki wszystko mi jedno już co będzie czy chłopak czy dziewczynka niech tylko mi Nelka wyzdrowieje ;)

No właśnie te cholerne wirusy aby było tak jak mówisz ze tylko jeden dzień tych haftów najważniejsze że chętnie pije i by jadła tylko ze od razu zwraca..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku mi tez sie nic nie chce... Tylko bym leżała :P Do wizyty jeszcze tydzień... Strasznie mi sie dluzy :/

f2w3rjjg9i651cla.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi bardzo szybko leci zdawało by się jakbym test robiła miesiąc temu a już prawie 3 msc temu 2 kreski były ;P jeszcze 5.5tyg i półmetek będzie także leci czas że szok :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 11:43

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:10

xpatiiix3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w3rjjg9i651cla.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co w sumie przy Marcelu tez jakoś szybko zleciało tylko środek sam jakoś tak się ciągnął :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a Wy jesteście na zwolnieniach lekarskich?

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • ma_lina Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się dłużyło do 11tygodnia.
    Od tego czasu idzie szybko.
    A w piątek mam usg. I mam nadzieję, że będzie widać płeć ;)

Niestety znów choruję - katar, kaszel mokry, zdarte gardło. Ale żyję i mam nadzieję, że miniMalina też.

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:09

f2w3rjjg9i651cla.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:
    Pati przy dzieciach to na pewno szybko Ci leci czas :) a ja sama siedzę i tylko zostaje mi sprzątanie, gotowanie, tv i książki
    Mam to samo.. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Dziewczyny a Wy jesteście na zwolnieniach lekarskich?

Jestem od końca sierpnia na l4 :)

‹‹ 472 473 474 475 476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ