Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Ja miałam weekend trochę zakręcony - imprezki rodzinne
u mnie w rodzinie jeszcze nie wiedzą, babcia do mnie mówi wczoraj: jak ty ładnie wyglądas, a jak ci włosy zgęstniały!
chyba coś się zaczyna domyślać, ale nie wiem skad 
Patii - Biedna ta Twoja córcia..
Trzymajcie się!
Magdalena91 - mi też powiedział doktor, że na najbliższej wizycie umówimy się na prenatalne, czyli on mi zrobi w 14 tygodniu (do 13w6d), bo wizytę mam w 12w2d. A Ty kiedy masz kolejną wizytę?
Dziewczyny, mi piersi sporo odpuściły, trochę mnie z rana mdli jeszcze. Nie mogę się doczekać wizyty.
Gratuluję udanych wizyt! Gratuluję córeczki Felice!
Spokojnie, niedługo u mnie będzie można chłopca dopisać... no chyba, że nie...
FeliceGatto, nick nieaktualny, JusWik lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
luna mi tez sie wydaje ze chlopiec bedzie. Ależ ta ciekawosc jest silna hehehe jeszcze 3 tygodnie i moze bedzie wiadomo.luna91 wrote:Dzień dobry!
Ja miałam weekend trochę zakręcony - imprezki rodzinne
u mnie w rodzinie jeszcze nie wiedzą, babcia do mnie mówi wczoraj: jak ty ładnie wyglądas, a jak ci włosy zgęstniały!
chyba coś się zaczyna domyślać, ale nie wiem skad 
Patii - Biedna ta Twoja córcia..
Trzymajcie się!
Magdalena91 - mi też powiedział doktor, że na najbliższej wizycie umówimy się na prenatalne, czyli on mi zrobi w 14 tygodniu (do 13w6d), bo wizytę mam w 12w2d. A Ty kiedy masz kolejną wizytę?
Dziewczyny, mi piersi sporo odpuściły, trochę mnie z rana mdli jeszcze. Nie mogę się doczekać wizyty.
Gratuluję udanych wizyt! Gratuluję córeczki Felice!
Spokojnie, niedługo u mnie będzie można chłopca dopisać... no chyba, że nie... 
-
nick nieaktualnyNo no
ja tez czekam na synka i mam takie przeczucie
wiec moze juz 5 Pati bedzie mogła mi tez wpisać
jak ten czas wolno idzie
masakra
Siedzę w pracy i zasypiam po prostu . Mnie tez dzis rano modliło myślałam ze nie dojade tym metrem
teraz troszkę lepiej ale nadal takie niemile uczucie na żołądku 
Z teściowa jeszcze nic nie wiadomo, operacja trwa
ale to chyba dobrze ...
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
My wlasnie seksowalismy sie 2 razy i udalo sie i musiala wtedy byc owulka ale co z tego wyrosnie hehehe to zobaczymy.Cigaretta wrote:Patii niestety taki wirus panuje, u mnie w rodzinie wszystkie dzieci wymiotowaly, ale tylko jeden dzień i noc to trwało na szczęście..
a ja miałam seksior 3 dni przed owulka i chyba dzień po, także nie wiadomo który plemnior tam się dostał
-
nick nieaktualny
-
To mi przeciwnie=strasznie szybko leci-ledwo czytam o danym tc to juz nastepny leciluna91 wrote:Mi to strasznie wolno leci ten czas. Patrze na Wasze suwaczki i mi się wydaję, że Wam się przesuwa do przodu a mi nie

podobno koncowka sie baaardzo dluzy.. no coz zobaczymy jak to bedzie
myszka2070
-
No ja to aby do jutra do 14.30 ,no i niech tylko się dobrze wystawi do fotki wszystko mi jedno już co będzie czy chłopak czy dziewczynka niech tylko mi Nelka wyzdrowieje

No właśnie te cholerne wirusy aby było tak jak mówisz ze tylko jeden dzień tych haftów najważniejsze że chętnie pije i by jadła tylko ze od razu zwraca..Livia

Nela

Marcel

-
A mi bardzo szybko leci zdawało by się jakbym test robiła miesiąc temu a już prawie 3 msc temu 2 kreski były ;P jeszcze 5.5tyg i półmetek będzie także leci czas że szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 11:43
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny