Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć babeczki :*
Pati i Alicce dużo zdrowia dla waszych dzieci!
Pozytywnych wizyt życzę wszystkim :*
Mnie od wczoraj boli podbrzusze, jajniki kłują a jak kicham to już w ogóle wszystko boli... Wczoraj znowu pomęczyły mnie wymioty na wieczór buuuuu...no to sobie ponarzekałam, pora na śniadanie
-
Jestem, jestem!!!
Glut ma 62,6 mm i okazał się być (jak na razie i oby do końca) zdrową DZIEWCZYNKĄ!

Dziewczyny, kciuki za wszystkie wizyty.
Pati, zdrowia dla Dzieciaków i dla Ciebie. Bo musisz mieć teraz dużo siły. I w ogóle dla wszystkich zdrówka
Ale się cieszę!!!!! Aaaaaaaa!!!!!!
Ps: test z sodą się sprawdził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:57
ma_lina, nick nieaktualny, kkasya, Madziaaaaa, aniesiack, Madziuśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, luna91, Marietta, xpatiiix3, Kłosia, bimba, nick nieaktualny, Negra, tiffi, kamisia88, Palinas89, bereda11, klaudia1534, Różyczka, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyHej hej
ja weekend wyjęty z życiorysu bo siedzialam w komisji wyborczej więc nie miałam jak Was nadrobić 
Pati dużo zdrówka dla dzieciaków
Trzymam kciuki za wizyty.
My dzisiaj zaczynamy II trymestr
i o 16 45 mamy wizytę
infekcja chyba lepiej bo już tak nie swędzi i boli została jednak duża ilość brzydkiej wydzieliny 
Pozdrawiamy
xpatiiix3, Patrycja24, Madziaaaaa, monilia84 lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Jestem, jestem!!!
Glut ma 62,6 mm i okazał się być (jak na razie i oby do końca) zdrową DZIEWCZYNKĄ!

Pati, zdrowia dla Dzieciaków i dla Ciebie. Bo musisz mieć teraz dużo siły. I w ogóle dla wszystkich zdrówka
Ale super! zazdroszę i ogromnie gratuluję!!!
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Jestem, jestem!!!

Gratulacje
ja też będę na początku 12tc na prenatalnym, mam nadzieję, że płeć już też się ujawni 
-
hej, my dzisiaj na pobraniu krwi byliśmy. standardowo skończyło się leżeniem na kozetce i opóźnieniem kolejki

zauważyłam że kręgosłup boli jak za dużo chodzę lub siedzę. chyba dzidzia najbardziej lubi jak leżymy
Felice zazdroszczę dziewuni
gratulacje! mam nadzieję że moje tez takie duże już się okaże
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Doktorek nic nie mówił o płci . Na koniec ja zapytałam. A on: no widać, a co? Mówić? Dziewczynka. No to mówię: ale nic już nie wyrośnie? A on: hahahaha,już nie. Tadam!
Oczywiście liczę się gdzieś tam z pomyłką, ale oby nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 10:14
xpatiiix3, kkasya, monilia84 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Eee dupa ja nie wiem już jak to ma byc bo mi raz nic a raz zamusowalo ale mi w ciągu 3 tyg pH spadło z 8 na 5.5.. i przy 8ph nic a przy 5.5pH musowało jak cholera aż syczało i w co tu wierzyć.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 10:18
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny