X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas będzie lepiej jak PIS dojdzie do władzy buahahahahahahahahah

xpatiiix3, Negra lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to może być rwa jeżeli Ciebie dopadło to współczuję mnie trzymalo i w jednej ciąży i drugiej ale etapami raz bolalo raz nie odpoczywaj dużo na lewym boku aby odciążyć troszkę te tętnicze itd będzie ok ;) trzymam kciuki aby szybko przeszlo;)

Mi to rok temu przyszli i kamieniami w okna zaczęli rzucać jak babcia pogoniła i petrade na podwórko wrzucili a takie gnoje po 12 lat moze... To czy to normalne jest ,no moim zdaniem nie... niech każdy robi jak uważa i obchodzi "święta" jakie chce, ale z kulturą.. aż strach myśleć co w tym roku wymyślą.. :o

Anna255 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak to będzie dopiero tragedia jak to ostatnio znalazłam obrazem z kaczorem "o ku*wa.. skasowałem se konstytucje" to ja nie wiem tragedia będzie i to jaka...

Ja juz nie wiedziałam czy płakać czy uciekać z kraju jak dude wybrali :o ale w sumie lepiej niech siedzi i nic nie robi jak teraz chociaż i to dobre nie jest a ta straszydło :o "pan prezes ma zawsze rację" ahahahahahahahhha

kamisia88 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PO też nic nie zrobiło przez 8 lat władzy ...
    nic ...
    więc niech idą w cholerę ...
    mam nadzieje ,że Kopacz nie przejdzie ... raptem sie zaczęła interesować /przed kampanią ... wrrrr ...

kamisia88, xpatiiix3, Marietta, FeliceGatto, konwalijka lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez popieram ;)

Kurde w sumie jak to się mowi o gustach, polityce i wierze się nie dyskutuje ja ze swojej strony kończę ;)

Dobranoc kochane :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam takie mdłości, że postanowiłam, że obejmę kibelek i aż mi wybroczyny wyskoczyły przez to rzyganie bleeeee!

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff dziewczyny nie właźmy na politykę- to niebezpieczny temat :)
    Ze mną politycznie/ religijnie/ muzycznie i wogóle mało kto się zgadza więc omijamy szerokim łukiem w towarzystwie tematów mogących "spiąć" towarzystwo...

Luna- trzymaj się dzielnie. Ja zorientowałam się, że odkąd jestem w ciąży, pewnie przez wpływ hormonów- interpretuje zachowania swojego męża w zależności od mojego nastroju. I to jest zupełnie podświadome. Złych intencji nie ma- może się poprostu jeszcze nie odnalazł w nowej sytuacji? Mój dalej niedowierza, że będzie dziecko ;) Będzie dobrze.

luna91, candles88, konwalijka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok rozmawiajmy tylko o bezpiecznych i neutralnych rzeczach nie wchodząc w dyskusje :)

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bezpieczniej ;)
    Diabla i Klaudia- zaznaczone mają już płeć dziecka. Wcześnie :) Wam dziewczyny też coś juz lekarz po usg sugerował? <3 dzien przed owu to na chłopca czy dziewczynkę? :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem :) Dziękuje każdej z Was za wsparcie. Marietta - dużo racji w tym, że ja mam gorszy dzień i czasami przeginam ja to wiem, ale jak płaczę a on ucieka zamiast mnie przytulić to mam ochotę go zabić. Patiii- jasne, nie masz za co przepraszać, nie przestraszyłaś mnie ja wiem, że takie historie się zdarzają. Carolq - w poprzedniej ciąży też miał kilka takich akcji. Jasne on ma swoje obawy ja wiem (szczególnie chodzi o kasę - nie mamy tragedii finansowej, ale dziecko to jest masę wydatków).

Wstał i dołączył do oglądania ze mną The voice of Poland. Zaczął do mnie zagadywać, że fajnie śpiewają itd. Ale mu powiedziałam, że chyba powinniśmy pogadać. I mu wygarnęłam. Powiedział, że przeprasza, ale martwi się o to czy odłożymy na mebelki, czy ciąża się zakończy szczęśliwie. Powiedziałam mu też, że mnie rzadko przytula i czuję się z tym źle. Hahaha odczekał jakieś 10 minut po czym połozył mi rękę na brzuchu i mówi: ładny masz ten brzusio :D Heheh rozwaliło mnie to, bo chciał na szybko coś wymyślić i mnie udobruchać a wyszło sztucznie. Śmiechy były. No nic musimy rozmawiać. Pewnie nie jedna spina jeszcze przed nami - ciąża i dziecko to ogromna zmiana.

Co do Hallowen - nie obchodzę. Nie jestem wierząca. Ale 1 listopada to dla mnie szczególny czas, czas pamiętania o naszych bliskich, którzy odeszli. Ważne to dla mnie święto - jak byłam na studiach musiałam iść do roboty 1 listopada i bardo to przeżyłam. Szczególnie, że to była głupia pizzeria, która nie musiała być otwarta, ale ludzi było od groma :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:40

Marietta, josephinka84, kamisia88, bereda11, FeliceGatto, bimba, xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, widzisz wswzystko jest ok z twoim lubym, mają słabsze dni i my też to musimy uszanować, jak im przejda majaki to sami przyjdą, cieszę się, że u was dzis juz dobrze.
    Co do wiary myślę dokładnie tak samo;)

luna91 lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    bezpieczniej ;)
    Diabla i Klaudia- zaznaczone mają już płeć dziecka. Wcześnie :) Wam dziewczyny też coś juz lekarz po usg sugerował? <3 dzien przed owu to na chłopca czy dziewczynkę? :)
    A co słuchasz ? ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głownie muzyki rockowej, poza tym lat 60.70.80. Sporo muzyki alternatywnej. Znajomi nie znają też moich ulubionych aktorów ;) Na profilowym zdjęciu na jednym portalu mam zdjęcie Charlotte Gainsbourg, mój mąż mówi ciągle "usuń tego chłopczyka z profilowego" :P

Różyczka, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam z nią antychrysta. Porażająca fabuła

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta!
    Uwielbiam Charlotte!
    Jako aktorkę piosenkarkę i kobietę :)
    Zresztą twórczość jej rodziców bardzo sobie cenię:)
    Szczególnie ojca :)

Marietta, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka- ja też uwielbiam :) I jako wokalistkę i aktorkę, od "Złośnicy" począwszy ;)
    Czyli jednak- nie jestem dziwna :P Wiecznie ktoś neguje mój gust ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kompletnie nie wiedzialam ze spiewa , czlowiek codziennie sie uczy :-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 02:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupa czyżby zmiana czasu... ehh miałam spać :P a się przebudzilam i dupa zasnąć nie mogę..

Lunka ekstta ze juz lepiej najważniejsze że mówi o tym co czuje i myśli ;)

A ja jestem wszechstronna od klasyki po metal u mnie kwestia humoru towarzystwa w danym momencie raz bach a raz heavy metal by zaraz posłuchać rapu czy techno xD hahhaah nie jestem wymagająca i przy disco polo mogę się pobawić baa nawet shanty :P hahhaa bez kitu wszystko po kolei jestem nieokreślona w tym temacie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 02:54

luna91 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 03:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej i ja cos nie spie moze pelnia idzie? Ale to juz kilka dni miedzy 3 a 4 tak jakoś. Widze ze nie ma mojego postu z wczoraj . telefon robi mi psikusy. Nic dzis roczek bratanicy męża pasuje pokazac sie na chwile no i dziadkow zawiesc. Chociaz sie najem czegos dobrego o ile nie bede za malym biegac.

Sprawdzilam glukoze z poprzedniej ciazy tez mialam 91 w tej 94 a potem na krzywej wyszlo wporzadku wiec sie nie nakrecam a nawet jesli wyjdzie i tak slodkiego malo jem wiec nie duza strata.

Zmienilam awatarek czlowiek jest niesamowity 2 cm i widac ze juz czlowieczek. Dobra spróbuje jeszcze zasnąć. Nie zapomnijcie zmienic czasu oby dziecko nie wstalo gdzies o 5

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w niedzielę :)
    Miłego dnia dziewczyny :)

Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość

‹‹ 465 466 467 468 469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ