Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana to może być rwa jeżeli Ciebie dopadło to współczuję mnie trzymalo i w jednej ciąży i drugiej ale etapami raz bolalo raz nie odpoczywaj dużo na lewym boku aby odciążyć troszkę te tętnicze itd będzie ok
trzymam kciuki aby szybko przeszlo;)
Mi to rok temu przyszli i kamieniami w okna zaczęli rzucać jak babcia pogoniła i petrade na podwórko wrzucili a takie gnoje po 12 lat moze... To czy to normalne jest ,no moim zdaniem nie... niech każdy robi jak uważa i obchodzi "święta" jakie chce, ale z kulturą.. aż strach myśleć co w tym roku wymyślą.. :o
Anna255 lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
O tak to będzie dopiero tragedia jak to ostatnio znalazłam obrazem z kaczorem "o ku*wa.. skasowałem se konstytucje" to ja nie wiem tragedia będzie i to jaka...
Ja juz nie wiedziałam czy płakać czy uciekać z kraju jak dude wybrali :o ale w sumie lepiej niech siedzi i nic nie robi jak teraz chociaż i to dobre nie jest a ta straszydło :o "pan prezes ma zawsze rację" ahahahahahahahhha
kamisia88 lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualnyPO też nic nie zrobiło przez 8 lat władzy ...
nic ...
więc niech idą w cholerę ...
mam nadzieje ,że Kopacz nie przejdzie ... raptem sie zaczęła interesować /przed kampanią ... wrrrr ...
kamisia88, xpatiiix3, Marietta, FeliceGatto, konwalijka lubią tę wiadomość
-
uff dziewczyny nie właźmy na politykę- to niebezpieczny temat

Ze mną politycznie/ religijnie/ muzycznie i wogóle mało kto się zgadza więc omijamy szerokim łukiem w towarzystwie tematów mogących "spiąć" towarzystwo...
Luna- trzymaj się dzielnie. Ja zorientowałam się, że odkąd jestem w ciąży, pewnie przez wpływ hormonów- interpretuje zachowania swojego męża w zależności od mojego nastroju. I to jest zupełnie podświadome. Złych intencji nie ma- może się poprostu jeszcze nie odnalazł w nowej sytuacji? Mój dalej niedowierza, że będzie dziecko
Będzie dobrze.
luna91, candles88, konwalijka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem
Dziękuje każdej z Was za wsparcie. Marietta - dużo racji w tym, że ja mam gorszy dzień i czasami przeginam ja to wiem, ale jak płaczę a on ucieka zamiast mnie przytulić to mam ochotę go zabić. Patiii- jasne, nie masz za co przepraszać, nie przestraszyłaś mnie ja wiem, że takie historie się zdarzają. Carolq - w poprzedniej ciąży też miał kilka takich akcji. Jasne on ma swoje obawy ja wiem (szczególnie chodzi o kasę - nie mamy tragedii finansowej, ale dziecko to jest masę wydatków).
Wstał i dołączył do oglądania ze mną The voice of Poland. Zaczął do mnie zagadywać, że fajnie śpiewają itd. Ale mu powiedziałam, że chyba powinniśmy pogadać. I mu wygarnęłam. Powiedział, że przeprasza, ale martwi się o to czy odłożymy na mebelki, czy ciąża się zakończy szczęśliwie. Powiedziałam mu też, że mnie rzadko przytula i czuję się z tym źle. Hahaha odczekał jakieś 10 minut po czym połozył mi rękę na brzuchu i mówi: ładny masz ten brzusio
Heheh rozwaliło mnie to, bo chciał na szybko coś wymyślić i mnie udobruchać a wyszło sztucznie. Śmiechy były. No nic musimy rozmawiać. Pewnie nie jedna spina jeszcze przed nami - ciąża i dziecko to ogromna zmiana.
Co do Hallowen - nie obchodzę. Nie jestem wierząca. Ale 1 listopada to dla mnie szczególny czas, czas pamiętania o naszych bliskich, którzy odeszli. Ważne to dla mnie święto - jak byłam na studiach musiałam iść do roboty 1 listopada i bardo to przeżyłam. Szczególnie, że to była głupia pizzeria, która nie musiała być otwarta, ale ludzi było od groma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:40
Marietta, josephinka84, kamisia88, bereda11, FeliceGatto, bimba, xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna, widzisz wswzystko jest ok z twoim lubym, mają słabsze dni i my też to musimy uszanować, jak im przejda majaki to sami przyjdą, cieszę się, że u was dzis juz dobrze.
Co do wiary myślę dokładnie tak samo;)
luna91 lubi tę wiadomość

Kazik :* -
A co słuchasz ?Marietta wrote:bezpieczniej

Diabla i Klaudia- zaznaczone mają już płeć dziecka. Wcześnie
Wam dziewczyny też coś juz lekarz po usg sugerował?
dzien przed owu to na chłopca czy dziewczynkę? 
-
Głownie muzyki rockowej, poza tym lat 60.70.80. Sporo muzyki alternatywnej. Znajomi nie znają też moich ulubionych aktorów
Na profilowym zdjęciu na jednym portalu mam zdjęcie Charlotte Gainsbourg, mój mąż mówi ciągle "usuń tego chłopczyka z profilowego"
Różyczka, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
Dupa czyżby zmiana czasu... ehh miałam spać
a się przebudzilam i dupa zasnąć nie mogę..
Lunka ekstta ze juz lepiej najważniejsze że mówi o tym co czuje i myśli
A ja jestem wszechstronna od klasyki po metal u mnie kwestia humoru towarzystwa w danym momencie raz bach a raz heavy metal by zaraz posłuchać rapu czy techno xD hahhaah nie jestem wymagająca i przy disco polo mogę się pobawić baa nawet shanty
hahhaa bez kitu wszystko po kolei jestem nieokreślona w tym temacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 02:54
luna91 lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Hej i ja cos nie spie moze pelnia idzie? Ale to juz kilka dni miedzy 3 a 4 tak jakoś. Widze ze nie ma mojego postu z wczoraj . telefon robi mi psikusy. Nic dzis roczek bratanicy męża pasuje pokazac sie na chwile no i dziadkow zawiesc. Chociaz sie najem czegos dobrego o ile nie bede za malym biegac.
Sprawdzilam glukoze z poprzedniej ciazy tez mialam 91 w tej 94 a potem na krzywej wyszlo wporzadku wiec sie nie nakrecam a nawet jesli wyjdzie i tak slodkiego malo jem wiec nie duza strata.
Zmienilam awatarek czlowiek jest niesamowity 2 cm i widac ze juz czlowieczek. Dobra spróbuje jeszcze zasnąć. Nie zapomnijcie zmienic czasu oby dziecko nie wstalo gdzies o 5
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny