Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Witajcie, widzę zapomniałyście o moim istnieniu
Miałam depreche i problemy ze zdrowiem !
Dzisiejsze badanie prenatalne poprawiło mi humor.
Maly ma 6 cm i jest zdrowy jak ryba i chyba cos miedzy nogami było.
Pozdrawiammyslalam kilka razy co tam u Ciebie ...wiadomosci super , ciesze sie ze wszystko ok..
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d4547d7b8dd.jpg
To są moje fotkimały nie ruszał sie z byt wiele 5 razy podskoczył!!
Obrażony był że słodkiego nic nie zjadłamFeliceGatto, bereda11, xpatiiix3, Marietta, Madziaaaaa, Dariaaa88, JusWik, Madziuśka, Baronowa_83, Palinas89, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzałamałam się że nie mam brzuch, ze nie czuje żadnych minimalnych ruchów !!!
Że pewnie z dzieckiem nie jest tak, biegunki mam od czwartku dzień w dzień
ubzdurałam sobie ze to pewnie zwiastun najgorszego a nie chciałam się żalić na forum , zęby nie smęcić -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d4547d7b8dd.jpg
To są moje fotkimały nie ruszał sie z byt wiele 5 razy podskoczył!!
Obrażony był że słodkiego nic nie zjadłamhiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:załamałam się że nie mam brzuch, ze nie czuje żadnych minimalnych ruchów !!!
ubzdurałam sobie ze to pewnie zwiastun najgorszego a nie chciałam się żalić na forum , zęby nie smęcić
Dobrej nockihiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKażda tu sie zali
i wypłakuje takze spokojnie mysle ze dalibyśmy rade jakbyś i Ty Nam posmecila wiec następnym razem wpadaj i pisz a nie w depresje sie ładujesz
Chociaz ja mam za ponad tydzien i tez sie stresuje ale tutaj jak widzę takie fotki i nowinki to sie zastanawiam przecież ja tez będę sie takimi za tydzien chwalići mi lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 22:19
FeliceGatto, xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:załamałam się że nie mam brzuch, ze nie czuje żadnych minimalnych ruchów !!!
ubzdurałam sobie ze to pewnie zwiastun najgorszego a nie chciałam się żalić na forum , zęby nie smęcićhiacynta99, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Hiacynta najważniejsze że jesteś szczęśliwa teraz i spokojna
dopisuje następnego faceta na Naszą listę
Ehh chciałam dziewczynkę ale przeczucie mam innenawet zwracam sie do niego Majki, Miki
hehe
Tez mnie mdłości przed chwila zaatakowały ...
A no i lutke mam brać do 16 Tc aż się łożysko calkowicie nie wykształtuję.
-
Tez chciałam druga panienke ale patrz ze może jeszcze im coś uschnąć
hahahah Nelka też miała być Miłoszem
i tez siusiak w 14t6d bodajże był i co psikus na polowkowym pipka jak ta lala
i dlatego też ubrań po Nelce nie oddaje jeszcze się może zmienić chyba że za miesiąc dalej siusiak będzie to wtedy juz ubrania Nie przejrze i co się nada to zostanie
Livia
Nela
Marcel
-
Proszę tu zmian nie insynuować, bo ja się do mojej córeczki już przyzwyczaiłam
Wystarczy, że z Pierworodnym na porodówce mieliśmy niespodziankę i zdziwko
Chociaż.... no dobra. Wiem, że jest margines błędu....hiacynta99, xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Boszsz, 30 minut czytania - przebrnęłam przez Wasze obiady (i zrobiłam się głodna) i radosne wieści z wizyt oraz cudne foteczki dzieciaczków - wszystkim gratuluję :* Nie mogę się doczekać mojego genetycznego, a to jeszcze 15 dni i jeszcze mam badanie dopiero o 18:40
Co do cycków - moje się zrobiły takie jędrne i fajne, że ostatnio mąż z nocki wrócił, położył się i normalnie użył mojego cycka jako przytulanki!! Złapał, objął i tak se spał, a ja się obudziłam i mnie cała pierś bolała od tego ściskania))
A teraz idę spać, jutro znowu Was będę nadrabiać przed snem...hiacynta99, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny