X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Co do cycków - moje się zrobiły takie jędrne i fajne, że ostatnio mąż z nocki wrócił, położył się i normalnie użył mojego cycka jako przytulanki!! Złapał, objął i tak se spał, a ja się obudziłam i mnie cała pierś bolała od tego ściskania ;))

Buahahahahaha :D

Cassie, to może Ty nam jakieś blizniaki zapodasz? ;)

xpatiiix3, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto, raczej nie, gin powiedział ostatnio, że potwierdza ciążę pojedynczą :P

Aaa pytanie mam...od lutki mam strasznie sucho, co jest problemem przy przytulankach... Przy staraniach stosowaliśmy conceive plus, czy w ciąży też można???

oar89jcgzipdaets.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice dla Gluta nic już nie powinno wyrosnąć szybciej dla synka któregoś uschnąć może :P

hiacynta99, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, Pierworodny do samego końca miał być babą. A urodził się z takimi jajkami i pisiorem, że trzeba było mieć -15 w każdym oku, żeby tego nie zobaczyć....

Cassie,chyba najlepiej spytać gina o coś neutralnego. Ja używam Multi Gyn. To taki żel na grzybicę i różne podrażnienia, ale można w ciąży i dla mnie to też lubrykant :) Jest przezroczysty i nie ma zapachu.

Palinas89 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane. Witam się w 12 tygodniu ;-)
    gratuluje serdecznie udanych wizyt!!!!!!! Oczywiscie trzymam mocno kciuki za kolejne dzisiejsze. Wczoraj padlam o 18...

Co do piersi to mnie nie bola ale sa takie fajne pelne.
    Cigaretta wlasnie tez się boje karmienia piersią bo moje sutki tez są wciagnietedo srodka. Wogole kiedys mialam straszny kompleks z tego powodu. Mam nadzieje ze bedzie dzobrze. Moja szwagierka tez ma wciagniete i dzieci karmila krotko bardzo ale dawala rade. To raczej byla jej decyzja zeby odstawic od cyca.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Kurczak dzus snil mi sie sex z mężem. ... Heh chociaż tyle ze sie sni bo ochoty nie mam ani ani ani troszke... Juz chyba bede musiala sie poswiecic bo mi go troche sxkoda no ale jak sie mi nie chce no to nicnie poradze. Nie wiem tylko bym spala. Wieczorem jak ten sie przytula to ja jyz chrapie i jednak z tych dwoch czynnosi wybieram sen

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł ;)

Felice no ale sprzęty kiedyś a dzisiaj ;) bez porównania ;) teraz aż tak bardzo często pomyłki się nie zdarzają ;) na to liczymy ;)

Miłego dnia ;)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Owieczka29 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja się witam w 13 tygodniu ;) dziś znowu 5 rano i dalej spać nie idzie ! Ja tez mam dzisiaj wizytę 19 15 i już nie mogę się doczekać mam nadzieje zobaczyć zdrowe piękne dziecko

FeliceGatto, ma_lina, JusWik, Marietta, Madziaaaaa, Carolq, Dariaaa88 lubią tę wiadomość

Owieczka29
  • Negra Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również witam się z Wami z rana.
    Gratuluję wczorajszych wizyt i ślicznych maluchów!
    Mam dziś usg o 12:30 i mam nadzieję usłyszeć same dobre wieści. Ucieszyłabym się, gdyby maluszek pokazał, kim jest :) Nie ukrywam, że liczę na dziewczynkę :)
    Powodzenia dla wszystkich mam dziś wizytujacych!

FeliceGatto, ma_lina, JusWik, Madziuśka, Marietta, tiffi, hiacynta99, Carolq, josephinka84, Palinas89 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Życzę Wam miłego dnia i udanych wizyt :) Ja też dzisiaj wizytuje, trzymajcie kciuki bo się przyda <3

xpatiiix3, FeliceGatto, ma_lina, JusWik, Madziuśka, Marietta, Madziaaaaa, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane niestraszcie :) bo ja mam nadzieje ze Mai nic już nie wyrośnie hehe ;)

Synuś był wczoraj z nami na tych badaniach siedział grzeczniutko:) Jak wyszlismy to opowiadał drogą, że widział uszka, główke, nóżki taki podekscytowany. A jak wyszlismy z przychodni to poskakiwał i kczyczał "będę miał małą dziewczynkę" :):)

FeliceGatto, Madziuśka, Marietta, hiacynta99, Baronowa_83, luna91, josephinka84, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • Owieczka29 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia i samych dobrych wieści ✊ miłego dnia

monilia84, Negra lubią tę wiadomość

Owieczka29
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
    Pati dziękuję za dopisanie dziewczynki :)

xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny nie oszukujmy się ale na tym etapie duuuuuuuuuuża granica błędu jest jakoś ja jeszcze się nie nastawiłam że to syn :P hehe muszą mi potwierdzić na polowkowym dopiero uwierzę jak zobaczę wypisz wymaluj fujare :P

FeliceGatto, Negra lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posta mi ucielo a tak się rozpisalam ☺Ja miałam usg tydzień temu,wszystko było ok, ale o płeć nawet nie spytałam, myślałam że to za wcześnie . Bardzo chciałabym chłopca, ale zobaczymy co będzie ☺

FeliceGatto, Eliana lubią tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilyscie test pappa?Mi gin proponowała, ale po dłuższym namyśle zrezygnowałam.Gin powiedziała, że samo usg daje 75 % pewności, a razem z tym testem 80-85 %, więc dużej różnicy nie ma.Miłego dnia

• kw Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f18c4f1adde.jpg

Śliczny dzidziuś tylko trochę wstydzioch bo buzie zasłonił rączką ;)

Tiffi ale ładny brzuszek i wielkością podobny do mojego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 07:56

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za godzinę wizyta:) ale mam stresa, w nocy same koszmary miałam:( z nerwów żołądek mnie pieczę :( trzymajcie kciuki:)

monilia84, FeliceGatto, hiacynta99 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    za godzinę wizyta:) ale mam stresa, w nocy same koszmary miałam:( z nerwów żołądek mnie pieczę :( trzymajcie kciuki:)
    Http://

Trzymamy mocno :)
    Ja też miałam wczorajszej nocy przed badaniem koszmary same i spałam może z 1,5 h tak samo jak tydzień temu. Musi być dobrze!

Anniusia lubi tę wiadomość

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
‹‹ 506 507 508 509 510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ