Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
CassieMK wrote:Co do cycków - moje się zrobiły takie jędrne i fajne, że ostatnio mąż z nocki wrócił, położył się i normalnie użył mojego cycka jako przytulanki!! Złapał, objął i tak se spał, a ja się obudziłam i mnie cała pierś bolała od tego ściskania
)
Buahahahahaha
Cassie, to może Ty nam jakieś blizniaki zapodasz?xpatiiix3, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Pati, Pierworodny do samego końca miał być babą. A urodził się z takimi jajkami i pisiorem, że trzeba było mieć -15 w każdym oku, żeby tego nie zobaczyć....
Cassie,chyba najlepiej spytać gina o coś neutralnego. Ja używam Multi Gyn. To taki żel na grzybicę i różne podrażnienia, ale można w ciąży i dla mnie to też lubrykantJest przezroczysty i nie ma zapachu.
Palinas89 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Czesc kochane. Witam się w 12 tygodniu
gratuluje serdecznie udanych wizyt!!!!!!! Oczywiscie trzymam mocno kciuki za kolejne dzisiejsze. Wczoraj padlam o 18...
Co do piersi to mnie nie bola ale sa takie fajne pelne.
Cigaretta wlasnie tez się boje karmienia piersią bo moje sutki tez są wciagnietedo srodka. Wogole kiedys mialam straszny kompleks z tego powodu. Mam nadzieje ze bedzie dzobrze. Moja szwagierka tez ma wciagniete i dzieci karmila krotko bardzo ale dawala rade. To raczej byla jej decyzja zeby odstawic od cyca. -
Witam. Kurczak dzus snil mi sie sex z mężem. ... Heh chociaż tyle ze sie sni bo ochoty nie mam ani ani ani troszke... Juz chyba bede musiala sie poswiecic bo mi go troche sxkoda no ale jak sie mi nie chce no to nicnie poradze. Nie wiem tylko bym spala. Wieczorem jak ten sie przytula to ja jyz chrapie i jednak z tych dwoch czynnosi wybieram sen
-
hej dziewczyny ja się witam w 13 tygodniu
dziś znowu 5 rano i dalej spać nie idzie ! Ja tez mam dzisiaj wizytę 19 15 i już nie mogę się doczekać mam nadzieje zobaczyć zdrowe piękne dziecko
FeliceGatto, ma_lina, JusWik, Marietta, Madziaaaaa, Carolq, Dariaaa88 lubią tę wiadomość
Owieczka29 -
Ja również witam się z Wami z rana.
Gratuluję wczorajszych wizyt i ślicznych maluchów!
Mam dziś usg o 12:30 i mam nadzieję usłyszeć same dobre wieści. Ucieszyłabym się, gdyby maluszek pokazał, kim jestNie ukrywam, że liczę na dziewczynkę
Powodzenia dla wszystkich mam dziś wizytujacych!FeliceGatto, ma_lina, JusWik, Madziuśka, Marietta, tiffi, hiacynta99, Carolq, josephinka84, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Życzę Wam miłego dnia i udanych wizytJa też dzisiaj wizytuje, trzymajcie kciuki bo się przyda
xpatiiix3, FeliceGatto, ma_lina, JusWik, Madziuśka, Marietta, Madziaaaaa, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Kochane niestraszcie
bo ja mam nadzieje ze Mai nic już nie wyrośnie hehe
Synuś był wczoraj z nami na tych badaniach siedział grzeczniutko:) Jak wyszlismy to opowiadał drogą, że widział uszka, główke, nóżki taki podekscytowany. A jak wyszlismy z przychodni to poskakiwał i kczyczał "będę miał małą dziewczynkę"
FeliceGatto, Madziuśka, Marietta, hiacynta99, Baronowa_83, luna91, josephinka84, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny nie oszukujmy się ale na tym etapie duuuuuuuuuuża granica błędu jest jakoś ja jeszcze się nie nastawiłam że to syn
hehe muszą mi potwierdzić na polowkowym dopiero uwierzę jak zobaczę wypisz wymaluj fujare
FeliceGatto, Negra lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hiacynta99 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f18c4f1adde.jpg
Śliczny dzidziuś tylko trochę wstydzioch bo buzie zasłonił rączką
Tiffi ale ładny brzuszek i wielkością podobny do mojegoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 07:56
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Anniusia wrote:za godzinę wizyta:) ale mam stresa, w nocy same koszmary miałam:( z nerwów żołądek mnie pieczę
trzymajcie kciuki:)
Trzymamy mocno
Ja też miałam wczorajszej nocy przed badaniem koszmary same i spałam może z 1,5 h tak samo jak tydzień temu. Musi być dobrze!Anniusia lubi tę wiadomość