Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniusia wrote:za godzinę wizyta:) ale mam stresa, w nocy same koszmary miałam:( z nerwów żołądek mnie pieczę
trzymajcie kciuki:)
Kciuki mocno zaciśnięte na pewno będzie wszystko okAnniusia, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziewczyny ratunkuuuu, bo mam dość... Od 5 rano szyjka macicy mnie tak kłuje, że zwariuję chyba
Teraz siedzę, piję herbatę i to kłócie/ ból już jest taki męczące, że zwariuję zaraz... Wszystko mam takie "spięte" jakby... Jest jakiś sposób? kąpiel? no-spa?
-
maimama wrote:Robilyscie test pappa?Mi gin proponowała, ale po dłuższym namyśle zrezygnowałam.Gin powiedziała, że samo usg daje 75 % pewności, a razem z tym testem 80-85 %, więc dużej różnicy nie ma.Miłego dnia
Ja robiłam dopiero teraz, przy trzeciej ciąży. Wyniki za jakiś tydzień.
Marietta,jak kłuje, to chyba nospa nie pomożeAle i nie zaszkodzi, więc ja bym lyknęła i poczekała z pół godziny, co dalej.
Marietta lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykw wrote:Śliczny dzidziuś tylko trochę wstydzioch bo buzie zasłonił rączką
Tiffi ale ładny brzuszek i wielkością podobny do mojego
Obrażony bo słodkiego nic nie zjadłam
Ostatnio na wizycie wtrynilam rogala z czekolada i był szczęśliwy, a wczoraj
No zapomniałam z nerwów zjeść .
Trzymak kciuki za pomyślne wizyty!!!kw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Dziękuję
o magnezie nie pomyślałam nawet... biorę swoją dawkę i do wanienki...
może odpuści cokolwiek...
Marietta mnie od rana brzuch boli, zawsze jak sie cos dzieje. Biorę magnez +nospe i przechodzi!!
Anka418 ja tego testu nie robiłam, nawet mi nie proponowała lekarka! Nie żałuję po co.mi jeszcze dodatkowy stres !!!
Wczoraj bylo wszystko dobrze i to mi wystarcza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHiacynta99 mnie ten test nie stresuje
usg prenatalne stresowalo ale wyszło idealnie więc badanie krwi to formalnośc. A wynik jest proporcja statystyczna, nie mówi on czy dziecko będzie chore tylko ile kobiet z takim wynikiem urodziło chore dziecko. Ja nie żałuję że Robiłam ale jeśli miałoby cie to stresować to dobrze ze nie robiłaś
-
nick nieaktualnytiffi wrote:xpati zmień mi proszę datę porodu na 6 maja - wg usg fasol przyspieszył
dziękuję
To u mnie tez sie zmienił data porodu?? Wczoraj wg belly miałam 11td5 a na usg 12t3d ? Nie pyt lek bo dopiero w domu zauwazylam..
A wczesniej 2 tyg temu zgadzały mi sie tyg z belly i usg co do dnia.. -
nick nieaktualnyanka418 wrote:Hiacynta99 mnie ten test nie stresuje
usg prenatalne stresowalo ale wyszło idealnie więc badanie krwi to formalnośc. A wynik jest proporcja statystyczna, nie mówi on czy dziecko będzie chore tylko ile kobiet z takim wynikiem urodziło chore dziecko. Ja nie żałuję że Robiłam ale jeśli miałoby cie to stresować to dobrze ze nie robiłaś
Mnie nawet nikt nie zapytał o to badanie i nie proponował, usg ok to wypadłam z gabinetu, i tylko się zakurzyło za mną -
nick nieaktualnyU mnie to było w pakiecie w poradni genetycznej. Najpierw miałam spotkanie z genetykiem później pobrana krew i usg w sumie czekałam 3h zanim ogarnęłam wszystko
5.11 mam wyniki krwi a później robią mi tam połówkowe jeszcze. Miałam to wszystko ma nfz