Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam zbieram na dr. Szczyta
Bo nie dość, że zwisy,to jeszcze małe, buahahahahaha. A kiedyś myślałam, że tylko duże cycki zjeżdżają na dół. Jakże się myliłam.....
A w ogóle, to spieszę tylko donieść, żebyście się czasem nie stresowały, bo nie każde cycki zrobią Was w kulki, jak moje. A nawet jest to mało prawdopodobne. U mnie tak się stało, ponieważ z małego A, w ciągu doby, zrobiło mi się wielkie D. Taki nawał pokarmu. Skóra nie wytrzymała i.... no efekt jest, jaki jest. Ale serio, mleka miałam tyle, ze przez pół roku trojaczki by się najadały. Natomiast żadna z moich koleżanek z małymi piersiami nie miała tego aż tyle, i żadnej te piersi aż tak nie ucierpiały. Za to te z dużymi piersiami też nic nie straciły, bo ich piersi pokarm tylko jakby wypełnił, napęcznił, a nie rozciągnąl. I po karmieniu jakiejś zpecjalnej różnicy nie ma. Więc będzie dobrze i po ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:01
Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Kurde Ty w ta a ja w druga stronę ja musiałam palcem dopychać Nelce sutka do buzi bo nie mogła złapać takie wentyle mi po karmieniu zostały hahahah powaga a tak poza tym wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:19
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:A mnie właśnie stresuje pierwsze karmienie, czy w ogóle coś poleci. Wiem, że to jeszcze dalekie plany ale nie mam sterczących sutków jak normalne kobiety tylko wklęsłe . Dzidziol się namęczy żeby w ogóle cyca złapać...
No możesz mieć problemMoja koleżanka bardzo chciała karmić piersią, ale ma właśnie wklęsłe sutki. Była u niejednej laktacyjnej, ale prawda jest taka, że jednej z czasem te sutki wyjdą, innej nie. Jej nie wyszły. Próbowała karmić przez kapturki, ale i to nie pomagało. Koleżanka się zawziela i.... zaczęła ściągać pokarm. Podawała go w butelce, ale swój. Karmiła tak prawie rok i nie żałuje. Jedyne, o co ma żal i to sama do siebie, to że nie mogła się tak długo pogodzić z tym, że "nie potrafi karmić" i miała nawet przez to depresję. Przy drugim dziecku chce ściągać od razu i mieć w nosie. I myślę, że to jest najlepszy sposób, jeśli ktoś chce karmić piersią. Bo nie o te piersi tu chodzi najbardziej, ale o samo mleko
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Cigaretta wrote:Pati ty to przynajmniej masz wentyle a ja wklęsłe korki.. będzie problem
Od tego są nakładkiNie martw się z czasem się wyciągną jeszcze są takie dynksy do wyciągania sutek i chyba można to już przed porodem używać takie korki jakieś xD Najważniejsze być dobrej myśli a jak się nie da to się nie poddawać
tak jak Felice pisze jak się chce to można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:26
Marietta lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:FeliceGatto dzięki, też myślę, że jak się nie uda karmić cyckiem to będę ściągać i do butelki. Oby mnie tylko deprecha nie dopadła, ja się spodziewam , że z karmieniem może być problem właśnie
Jak nie będziesz mierzyć swojej kobiecości i tego, jaką jesteś matką, poprzez to, czy karmisz dziecko z piersi, czy nie, to będzie ok. Bo możesz być najlepsza na świecie mamąi karmić z butli albo w ogóle mm,a możesz być do dupy, ale np karmić cyckiem. Także bez stresuCigaretta, xpatiiix3, Madziuśka, Palinas89 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyWitajcie, widzę zapomniałyście o moim istnieniu
Miałam depreche i problemy ze zdrowiem !
Dzisiejsze badanie prenatalne poprawiło mi humor.
Maly ma 6 cm i jest zdrowy jak ryba i chyba cos miedzy nogami było.
PozdrawiamMarietta, FeliceGatto, luna91, josephinka84, Baronowa_83, Carolq, bereda11, xpatiiix3, Madziaaaaa, monilia84, Negra, kkasya, ma_lina, Madziuśka, Eliana, Palinas89, myszka2070, Anjaa lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy. Dzidziol ma 3,5 cm i wszystko z nim ok.
A dla mnie antybiotyk na ten pęcherz niestety...
Dobrej nocyFeliceGatto, hiacynta99, josephinka84, anka418, bereda11, luna91, xpatiiix3, Marietta, Madziaaaaa, JusWik, Negra, ma_lina, Alicce, klaudia1534, Eliana, Palinas89 lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnyMarietta wrote:Hiacynta!
Skąd depresja?
Dobrze, że już lepiej... SYNEK poprawił nastrój?
Masz już w profilowym widzę zdjęcie usg 3D
Wrzucisz nam powiększone?
Poprawił bardzo czytałam was na bierz co !
Doszukiwałam sie samych zmartwień
Dodam fotki, lekarka mi dala 9 zdj
zaskoczyła mnie tymi fotkami 3 D.
xpatiiix3, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f18c4f1adde.jpg
Carolq, bereda11, FeliceGatto, josephinka84, luna91, xpatiiix3, Marietta, Madziaaaaa, CassieMK, Dariaaa88, Clio_99, madziak2202, JusWik, monilia84, Negra, Monikkk, Monikkk, Madziuśka, Baronowa_83, Eliana, Palinas89, myszka2070, Anjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b4f0fa33ed9.jpg
tutaj widok z góry ćwiczy raczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 22:08
Carolq, bereda11, FeliceGatto, xpatiiix3, Dariaaa88, monilia84, Baronowa_83, Palinas89, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny