X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caeolq - pewnie ja też nie chciałam z pracy rezygnować :) Nie wiem co Ci poradzić, bo ja sama miałam wkurwa na meża i wiem, że to ja czasami przeginam. Jak nie kupił Ci loda to idź do sklepu, kup sobie największą czekolade jaka jest i ją całą zjedz sama, o! :D

Dziewczyny a jak jest u Was z piersiami? Bolą jeszcze?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kw Ekspertka

Wysłany: 28 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam miseczkę A i mało co narazie urosły, bardziej spuchły i bolą nadal choć już nie tak jak jeszcze kilka dni temu ;)

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:) po długiej nieobecności wracam ale czytałam was na bieżąco tylko z tel nic nie umiem napisać bo zapomniałam hasła:(

ale dziś już nam podłączyli neta w mieszkanku więc mam nadzieję bardziej się udzielać:)

gratuluję wizyt:)

u mnie jutro genetyczne jest stresss, dziś robiłam krew mocz i glukozę wszystko ok tylko chyba idę w lekką anemię ale też nic nie jem prócz bułki z serkiem bo inaczej mdłości zgaga a mój żołądek ledwo żyję

we wtorek idę do gastrologa niech mnie ratuję :)

co do piersi ja mam d75 choć zawsze myślałam,że b75 a teraz są wielkie jak balony i bez stanika w sumie chodzę bo akurat piersi mam ładnie jędrne :P a co tam pochwalę się:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia, będzie ok. Limit złych wieści wyczerpany ;)

Luna, mnie cycki bolą, takimi jakby falami. Siedzę i nagle szczypią, albo ból taki, jak przy nawale pokarmu. No i urosły sporo, Chociaż u mnie są takie zwisy smętne, że nic ich już nie uratuje. Nawet kilka cm więcej w obwodzie. Po prostu niżej zjadą :P

Pati, pogadaj z Kamilem jeszcze raz. Honor honorem, i foch fochem, ale trochę Was na takie fochy nie stać. Jeśli mieszkanie Kamila ojca stoi puste... a może pogadaj Ty z jego ojcem? Zapytaj o co chodzi? I czy ew. moglibyście z tego mieszania korzystać, póki nie dostaniecie czegoś swojego? (Ps: jakbyście się hajtneli, to od maja juz będziecie 5 osobowa rodzina, wiec wskoczysz na liście nieco wyżej). Wytłumacz Kamilowi, że ładowanie komuś kasy za mieszkanie, które i tak niegdy nie będzie Wasze, to głupota. Lepiej sobie za to samochód kupić. Czy ubrania dzieciom. Czy w ogóle troche lepiej żyć, niż tak zupełnie bez grosza przy duszy, bo wszystko będzie szło na opłaty. A jak Kamil go nienawidzi, bo ojciec go w jakiś sposób skrzywdził, to mu wytłumacz, że tym bardziej powinien Wam udostępnić mieszkanie, bo za krzywdy Kamila mu się należy i juz. No wymyśl coś :)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa! I jeszcze dzidzie świetne :) Brzuchy też (Baronowa, no weź.... zazdroszczę. Twój nie dość, że już wyszedł, to jeszcze jest taki napięty. A mój jak cycki - zwis, hahahaha).
    Kciukam tez oczywiście za kolejne wizyty i mega się cieszę, że jak na razie wszystkie są pozytywne :D

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie piersi długo prawie nic a od paru dni bolą jak cholera i często kłuje mnie w nich identyko jak uczucie napływającego pokarmu czyli siara pełna para się produkuje tiaa tylko ja mam dalej białe mleko mi się nie wypaliło wcale :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie cycki bardziej swędzą niż bolą. wydaje mi się też że już nie rosną. ale i tak są fajne ;)

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze spać w sportowym staniuku bo inaczej masakra.
    Felice, taaa napięty;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On z ojcem kontaktu od 1.5 roku nie ma ja nie znam go wcale w Szwecji mieszka Kamil tez kontaktu nie ma z jego rodzina ostatnio miał iść do babki ojca matki ale się rozmyślił po drodze... no nic cos może uda się wymyślić

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mnie też falami, czasami czuję je tylko przy dotyku czasami jak wstaję to zaczynają boleć. Mam napięte mocno i bardzo twarde. Duże brodawki (a ja zawsze malutkie miałam). A no i siatka żył - na początku tej i tamtej ciąży od pierwszych dni żyłki, ale teraz mam schemat linii metra na nich :D A co do podbrzusza - nie chcę zapeszać, ale te kłucia zniknęły całkowicie - pisałyście, że macica się rozciąga, ale ja czułam, że one takie bolesne raczej były i jakoś mi się nie podobały :/

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    a mnie cycki bardziej swędzą niż bolą. wydaje mi się też że już nie rosną. ale i tak są fajne ;)

Właśnie mi też chyba nie rosną, ale mam takie jędrne, bez stanika wyglądają wręcz jak silikonowe :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez urosly , nabrzmialy, na poczatku ciazy bardzo bolaly teraz juz nie , czasami szczypia ale nie rosna juz..stanik musialam numer wiekszy kupic ...
    baronowa piekny brzuszek i piekne fotki dzieciaczkow macie..bardzo mile wiadomosci dzisiaj super...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Właśnie mi też chyba nie rosną, ale mam takie jędrne, bez stanika wyglądają wręcz jak silikonowe :P

No kurwa.... hahahaha, ej, to nie fair :P

luna91, Madziuśka, Marietta lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    No kurwa.... hahahaha, ej, to nie fair :P

No daj się nacieszyć, opadną po porodzie :D

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie pochwale a co ..nigdy nie mialam takich ladnych jedrnych piersi jak teraz ;-) no piekny to okres ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:

moje też :) chyba se fotki pyknę żeby był dowód że takie miałam :)

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne fotki dziewczyny, jeszcze raz gratuluję!
    Baronowa super brzuszek :)
    A mnie piersi nie bolą, są wielkie i jędrne jak narazie, czasem coś zaswędzi, zaszczypie i tyle. Zaczynam się stresować przed jutrem aaaaaaaaaaaaaaa!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    No właśnie mnie też falami, czasami czuję je tylko przy dotyku czasami jak wstaję to zaczynają boleć. Mam napięte mocno i bardzo twarde. Duże brodawki (a ja zawsze malutkie miałam). A no i siatka żył - na początku tej i tamtej ciąży od pierwszych dni żyłki, ale teraz mam schemat linii metra na nich :D A co do podbrzusza - nie chcę zapeszać, ale te kłucia zniknęły całkowicie - pisałyście, że macica się rozciąga, ale ja czułam, że one takie bolesne raczej były i jakoś mi się nie podobały :/
    ja właśnie dziś coś takiego mam takie bolesne kucie w macicy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie wcześniej brałam ten duphaston

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78596ab7a01b.jpg

a dziś mąż wykupywał recepty i dostał ten ? niby niczym się nie różni prócz ceną bo ten o wiele tańszy . ta sama dawka itd. czy wy macie jakieś doświadczenie ? czy powinnam iść i wymienić na ten droższy ? Czy to to samo i brać się nie przejmować ? tylko ten mój jest bez znaczka R w kółeczku koło nazwy ale w normalnej aptece kupiony także raczej ok

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be76d18818ba.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:28

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Piekne fotki dziewczyny, jeszcze raz gratuluję!
    Baronowa super brzuszek :)
    A mnie piersi nie bolą, są wielkie i jędrne jak narazie, czasem coś zaswędzi, zaszczypie i tyle. Zaczynam się stresować przed jutrem aaaaaaaaaaaaaaa!

o której wizyta?:)

3jgxxzkra9730jiu.png
‹‹ 502 503 504 505 506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ