X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caeolq - pewnie ja też nie chciałam z pracy rezygnować :) Nie wiem co Ci poradzić, bo ja sama miałam wkurwa na meża i wiem, że to ja czasami przeginam. Jak nie kupił Ci loda to idź do sklepu, kup sobie największą czekolade jaka jest i ją całą zjedz sama, o! :D

Dziewczyny a jak jest u Was z piersiami? Bolą jeszcze?

Carolq lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kw Ekspertka

Wysłany: 28 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam miseczkę A i mało co narazie urosły, bardziej spuchły i bolą nadal choć już nie tak jak jeszcze kilka dni temu ;)

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:) po długiej nieobecności wracam ale czytałam was na bieżąco tylko z tel nic nie umiem napisać bo zapomniałam hasła:(

ale dziś już nam podłączyli neta w mieszkanku więc mam nadzieję bardziej się udzielać:)

gratuluję wizyt:)

u mnie jutro genetyczne jest stresss, dziś robiłam krew mocz i glukozę wszystko ok tylko chyba idę w lekką anemię ale też nic nie jem prócz bułki z serkiem bo inaczej mdłości zgaga a mój żołądek ledwo żyję

we wtorek idę do gastrologa niech mnie ratuję :)

co do piersi ja mam d75 choć zawsze myślałam,że b75 a teraz są wielkie jak balony i bez stanika w sumie chodzę bo akurat piersi mam ładnie jędrne :P a co tam pochwalę się:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia, będzie ok. Limit złych wieści wyczerpany ;)

Luna, mnie cycki bolą, takimi jakby falami. Siedzę i nagle szczypią, albo ból taki, jak przy nawale pokarmu. No i urosły sporo, Chociaż u mnie są takie zwisy smętne, że nic ich już nie uratuje. Nawet kilka cm więcej w obwodzie. Po prostu niżej zjadą :P

Pati, pogadaj z Kamilem jeszcze raz. Honor honorem, i foch fochem, ale trochę Was na takie fochy nie stać. Jeśli mieszkanie Kamila ojca stoi puste... a może pogadaj Ty z jego ojcem? Zapytaj o co chodzi? I czy ew. moglibyście z tego mieszania korzystać, póki nie dostaniecie czegoś swojego? (Ps: jakbyście się hajtneli, to od maja juz będziecie 5 osobowa rodzina, wiec wskoczysz na liście nieco wyżej). Wytłumacz Kamilowi, że ładowanie komuś kasy za mieszkanie, które i tak niegdy nie będzie Wasze, to głupota. Lepiej sobie za to samochód kupić. Czy ubrania dzieciom. Czy w ogóle troche lepiej żyć, niż tak zupełnie bez grosza przy duszy, bo wszystko będzie szło na opłaty. A jak Kamil go nienawidzi, bo ojciec go w jakiś sposób skrzywdził, to mu wytłumacz, że tym bardziej powinien Wam udostępnić mieszkanie, bo za krzywdy Kamila mu się należy i juz. No wymyśl coś :)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa! I jeszcze dzidzie świetne :) Brzuchy też (Baronowa, no weź.... zazdroszczę. Twój nie dość, że już wyszedł, to jeszcze jest taki napięty. A mój jak cycki - zwis, hahahaha).
    Kciukam tez oczywiście za kolejne wizyty i mega się cieszę, że jak na razie wszystkie są pozytywne :D

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie piersi długo prawie nic a od paru dni bolą jak cholera i często kłuje mnie w nich identyko jak uczucie napływającego pokarmu czyli siara pełna para się produkuje tiaa tylko ja mam dalej białe mleko mi się nie wypaliło wcale :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie cycki bardziej swędzą niż bolą. wydaje mi się też że już nie rosną. ale i tak są fajne ;)

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze spać w sportowym staniuku bo inaczej masakra.
    Felice, taaa napięty;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On z ojcem kontaktu od 1.5 roku nie ma ja nie znam go wcale w Szwecji mieszka Kamil tez kontaktu nie ma z jego rodzina ostatnio miał iść do babki ojca matki ale się rozmyślił po drodze... no nic cos może uda się wymyślić

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mnie też falami, czasami czuję je tylko przy dotyku czasami jak wstaję to zaczynają boleć. Mam napięte mocno i bardzo twarde. Duże brodawki (a ja zawsze malutkie miałam). A no i siatka żył - na początku tej i tamtej ciąży od pierwszych dni żyłki, ale teraz mam schemat linii metra na nich :D A co do podbrzusza - nie chcę zapeszać, ale te kłucia zniknęły całkowicie - pisałyście, że macica się rozciąga, ale ja czułam, że one takie bolesne raczej były i jakoś mi się nie podobały :/

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    a mnie cycki bardziej swędzą niż bolą. wydaje mi się też że już nie rosną. ale i tak są fajne ;)

Właśnie mi też chyba nie rosną, ale mam takie jędrne, bez stanika wyglądają wręcz jak silikonowe :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez urosly , nabrzmialy, na poczatku ciazy bardzo bolaly teraz juz nie , czasami szczypia ale nie rosna juz..stanik musialam numer wiekszy kupic ...
    baronowa piekny brzuszek i piekne fotki dzieciaczkow macie..bardzo mile wiadomosci dzisiaj super...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Właśnie mi też chyba nie rosną, ale mam takie jędrne, bez stanika wyglądają wręcz jak silikonowe :P

No kurwa.... hahahaha, ej, to nie fair :P

luna91, Madziuśka, Marietta lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    No kurwa.... hahahaha, ej, to nie fair :P

No daj się nacieszyć, opadną po porodzie :D

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie pochwale a co ..nigdy nie mialam takich ladnych jedrnych piersi jak teraz ;-) no piekny to okres ;-)

Alicce lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:

moje też :) chyba se fotki pyknę żeby był dowód że takie miałam :)

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne fotki dziewczyny, jeszcze raz gratuluję!
    Baronowa super brzuszek :)
    A mnie piersi nie bolą, są wielkie i jędrne jak narazie, czasem coś zaswędzi, zaszczypie i tyle. Zaczynam się stresować przed jutrem aaaaaaaaaaaaaaa!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    No właśnie mnie też falami, czasami czuję je tylko przy dotyku czasami jak wstaję to zaczynają boleć. Mam napięte mocno i bardzo twarde. Duże brodawki (a ja zawsze malutkie miałam). A no i siatka żył - na początku tej i tamtej ciąży od pierwszych dni żyłki, ale teraz mam schemat linii metra na nich :D A co do podbrzusza - nie chcę zapeszać, ale te kłucia zniknęły całkowicie - pisałyście, że macica się rozciąga, ale ja czułam, że one takie bolesne raczej były i jakoś mi się nie podobały :/
    ja właśnie dziś coś takiego mam takie bolesne kucie w macicy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie wcześniej brałam ten duphaston

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78596ab7a01b.jpg

a dziś mąż wykupywał recepty i dostał ten ? niby niczym się nie różni prócz ceną bo ten o wiele tańszy . ta sama dawka itd. czy wy macie jakieś doświadczenie ? czy powinnam iść i wymienić na ten droższy ? Czy to to samo i brać się nie przejmować ? tylko ten mój jest bez znaczka R w kółeczku koło nazwy ale w normalnej aptece kupiony także raczej ok

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be76d18818ba.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:28

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Piekne fotki dziewczyny, jeszcze raz gratuluję!
    Baronowa super brzuszek :)
    A mnie piersi nie bolą, są wielkie i jędrne jak narazie, czasem coś zaswędzi, zaszczypie i tyle. Zaczynam się stresować przed jutrem aaaaaaaaaaaaaaa!

o której wizyta?:)

3jgxxzkra9730jiu.png
‹‹ 502 503 504 505 506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ