Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuśka wrote:moje też
chyba se fotki pyknę żeby był dowód że takie miałam
To co dziewczyny, zdjęcia brzuszków były, może teraz zdjęcia cycków wrzucamy? hehe
Ja siedze w fotelu w za małym staniku... muszę jutro pogrzebać w szafieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:26
Carolq, Madziuśka, xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:A ja mam pytanie wcześniej brałam ten duphaston
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78596ab7a01b.jpg
a dziś mąż wykupywał recepty i dostał ten ? niby niczym się nie różni prócz ceną bo ten o wiele tańszy . ta sama dawka itd. czy wy macie jakieś doświadczenie ? czy powinnam iść i wymienić na ten droższy ? Czy to to samo i brać się nie przejmować ?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be76d18818ba.jpgw różnych aptekach ale zawsze taki mi dawali
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jest pewnie lek z obrotu równoległego czy jak to się zwie. Kupowalam takie tabletki anty. Byly w innym opakowaniu niz zwykle, niemal 2* tańsze. Ale skuteczne bo w ciaze nie zaszlam;)
-
Carolq, ja pytałam bo też dostałam nagle w innym opakowaniu- jeszcze inne niż to co pokazałaś i Pani mi wytłumaczyła ze to jest to samo (jesli dawka ta sama) tylko ściągają z różnych rynków na świecie w zależności gdzie akurat jest taniej.
Carolq lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Och dziewczyny jak czytam o tych waszych jędrnych i sporych piersiach to dostaje kompleksów jeszcze większych
i Zazdraszczam
nigdy nie miałam cycków i w ciąży jak na razie nic się nie zmienia
Obawiam się że jakbym dodała zdjęcie to byście szukały ich przez lupęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:51
bereda11, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Cycki cycki cycki
a moje ciut jędrniejsze ale kurde zwiski wręcz bym rzekła naleśniki
ale mi nie przeszkadza wystarczy dobry stanik
ale co się spodziewać jak się nosiło 80g/h a tu pyk po karmieniu 70e/f teraz jeszcze się mieszczą ale ciut wypływają na razie nie zmieniam bo i tak urosną pod koniec najbardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:53
Carolq lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel