Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Czy mogę się przyłączyć? Dwie kreski zobaczyłam już 11dpo teraz jest już 5t0d, dziś mam wizytę u ginekologa i USG, strasznie się denerwuję bo jestem już po dwóch poronieniach. Powiedzcie mi dziewczyny czy was też pobolewa brzuch? Ja czuje takie jakby kłucie po prawej stronie przez to martwię się bardzo, że coś jest nie tak. Termin porodu wypada na 13 maja w piątek i strasznie się z tego ciesze, bo dla mnie 13-tka jest jak na razie szczęśliwa. Gratuluje wszystkim majówkom i mam nadzieje, że zatrzymam się u was na dłużej.anka418, hiacynta99, Madziuśka, xpatiiix3, Larisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sie nie mieszcze w spodnie bo mi brzuch wywalilo bardzo. Nie czuje sie wzdęta a jednak mam problem. Mieszcze sie tylko w dwie pary i trzecie kupiłam. Sa normalne ale miękkie
-
nick nieaktualnyEfendis wrote:Witam
Czy mogę się przyłączyć? Dwie kreski zobaczyłam już 11dpo teraz jest już 5t0d, dziś mam wizytę u ginekologa i USG, strasznie się denerwuję bo jestem już po dwóch poronieniach. Powiedzcie mi dziewczyny czy was też pobolewa brzuch? Ja czuje takie jakby kłucie po prawej stronie przez to martwię się bardzo, że coś jest nie tak. Termin porodu wypada na 13 maja w piątek i strasznie się z tego ciesze, bo dla mnie 13-tka jest jak na razie szczęśliwa. Gratuluje wszystkim majówkom i mam nadzieje, że zatrzymam się u was na dłużej.
Witamy witamy podaje Ci rękę bo tez mam termin na 13 majaja raz poronilam, mnie tez pobolewa brzuch i tez czasem z prawej strony, ale po takich przejściach doszukujemy sie nie prawidłowości ! U mnie w ciazy co poronilam w marcu tez piatek 13 zobaczyłam pozytywna bete:P . Pozdrawiam
Efendis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta99, a o której masz wizytę? Obiecuję mocno trzymać kciuki i proszę o to samo.
Mój synek obecnie 2 letni, 3 dni temu miał urodziny, przedwczoraj przyszedł do mnie, podniósł bluzkę i zaczął głaskać po brzuchu, a wcześniej tego nie robił liczę, że to bardzo dobry znak.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w zwykle się nie mieszczą już wiec wyjelam ciążowe;) ciuszki mam po dwójce wiec tylko parę sztuk nowych albo jak coś wpadnie w oko dokupie
Z ciekawostek to dzisiaj facet w autobusie mi miejsca ustąpił czyli chyba bardzo widać ten brzuch :oMarietta, Larisa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Super beta Madziuśka
ponad 15 tys- to będzie jakiś 8-9 tydzień? Pytanie czy się piszesz na Majówki czy na kwietniówki jeszcze?
xpatii- jak miło, że Ci miejsca ustąpiliJa mam troche wzdęty brzuch, ale nie żeby ktoś przypuszczał ciąże patrząc na mnie
xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,chyba mogę dołączyć juz
Jestem 13 dpo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f0f39c94e4f.jpg
chyba jest ok,zrobię jeszcze w sobotę test i będę widzieć czy krecha będzie mocna.
Madziuśka, Marietta, JusWik, xpatiiix3, hiacynta99, anka418, Larisa, Eliana, monilia84, kasius lubią tę wiadomość