Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, ja rano byłam na pobraniu - zobaczymy co z Beta,
no ale też dzisiaj rano się obudziłam z mdłościami i dalej mnie trzyma - boję się sniadanie zjeść...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 09:44
-
Cześć
U mnie mdłości są jeśli przez dłuższy czas czegoś nie zjem. Więc staram się jeść często po troszeczku.
Co do wizyty u ginekologa razem z mężem to u mnie jest tak, że mąż jest proszony do gabinetu na samo USG. Cytologia, badanie piersi czy badanie na samolocie jest wykonywane bez jego uczestnictwa
monilia84, anka418 lubią tę wiadomość
-
Kłosia wrote:Ja mam na 10
a Ty ?
Ja tak miałam dwa dni temu czułam się rewelacyjnie żadnych objawów aż zaczęłam się trochę martwić ale raczej niepotrzebnie bo zjadłam ogórka i całe popołudnie mdłości mega i nawet wymiotowalam.
Ja na 15:40
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
hej
Ja również zawsze zabierałam mojego na wizyty ale u mnie byly te dyskretne na kozetce a jak były na samolocie to mój sam nie chce nawet wchodzić do gabinetuchyba nie może patrzeć na to że mi ktoś tam zagląda
Hiacynta99 ja też mam dziś wizytę na 14nie planowałam jej tak szybko ale w najbliższych 2tyg nie ma szans się dostać do tego lekarza.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę
Anka418 ja też mam psa(suczkę) ale jakoś nie zauważyłam u niej zmian, zresztą ona zawsze śpi ze mną w łóżku i tak się zaczełam zastanawiać gdzie pójdzie jak mi brzuszek urośniehiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonik wrote:hej
Ja również zawsze zabierałam mojego na wizyty ale u mnie byly te dyskretne na kozetce a jak były na samolocie to mój sam nie chce nawet wchodzić do gabinetuchyba nie może patrzeć na to że mi ktoś tam zagląda
Hiacynta99 ja też mam dziś wizytę na 14nie planowałam jej tak szybko ale w najbliższych 2tyg nie ma szans się dostać do tego lekarza.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę
Anka418 ja też mam psa(suczkę) ale jakoś nie zauważyłam u niej zmian, zresztą ona zawsze śpi ze mną w łóżku i tak się zaczełam zastanawiać gdzie pójdzie jak mi brzuszek urośnie
No to trzymam kciuki.
Za wszystkie
-
Witam
Dzisiaj weszlam w 9 tydzien ciazy czas na nowy wpis w kalendarzu jak sie rozwija dzidzius uwielbiam czytac co tydzien nowe informacje w kazdej ciazy to robie
Kciuki za bety
U mnie dalej brak mdłości czyli już na bank przeszly na amen na samym początku od dupka mnie mdli ło nawet wymioty było odstawiłam dupka parę dni spokoju i parę dni mdłości i koniec tak na prawdę to 3 dni takie gorsze były tylkopiersi przestały boleć cera się poprawia
włosy ładniejsze mniej wypada już
i mniejsza senność w sumie dzisiaj to mam kopa energii baa siedzę teraz pisze tego posta to noga mi sama chodzi
hehe gdyby nie te zawroty głowy to wszystko by było ok i tak na prawdę czuje się zupełnie nie ciążowa teraz patrze ze zaczyna iść w tym kierunku co z synem tzn tak mniej więcej przebiega z synem zero testu niczego równo w 8 tyg skończone u gina serducho i ludzka z raczkami i nóżkami zobaczyłam zero stresu tylko pod koniec cholestaza i tez szyjka się rozwierała i skracała ale to jakoś w 35/36 nie pamiętam dobrze także git mogłoby być znowu tak bez objawów prawie
I z dobrych wieści znalazłam reklamowe zimowych spodni ciążowych juuuuupi czyli mi wystarczy tylko z 2 pary legginsow czarnych kupie ciążowek i starczyć powinno
U mnie syn wyczuł ze jestem w ciąży przytula się często do brzuchateraz oboje to zaczęli robić zaraz po tym jak test zrobiłam Nela wręcz kładzie mi się na brzuchu
Miłego dnia kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:27
Madziuśka, Larisa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj mam mega wysypaną twarz
włosy mega się przetłuszczają
strasznie wyglądam z rana :p
Dopiero jak się ogarnę mogę iść do ludziobjawów jak wspomniałam brak wiec mam nadzieje ze dzidzia się rozwija dobrze i serducho juz wali
oby do wizyty!
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Ja teraz włosy mogę raz na 3-4 dni myć bo dopiero po tym czasie widać coś
a z twarzy znika trądzik
no i malować się w sumie już nie muszę jakoś tak twarz blasku nabiera
no i brzuchol sterczy
a wzdęcia brak od wczoraj.. czekam tylko aż poczuje pierwsze ruchy z córką poczułam jakoś 12/13tc bardzo szybko ale łożysko było na tylnej ścianie i nie tylko ja to czułam tak szybko wystarczyło dobrze się wsłuchać jak się położy na plecachzupełnie inne uczucie niż jelita nie da się tego pomylić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:41
Marietta lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja właśnie włosy mam ciut lepsze chyba...
U mnie mdłości odpuściły na początku tego tygodnia, mam nadzieję, że nie wrócą. Cera może nie specjalnie promienna, raczej przypuchnięta
Kupiłam w odzieży na wagę (tak- chadzam tam czasami) spodnie ciążowe Dorothy Perkins. Rewelacja, gumka w pasie szeroka, póki co noszę normalnie, a jak brzuch urośnie gumkę się wywija na brzuch, albo pod brzuch. Super wygodne, zwłaszcza teraz kiedy mam wzdęty bandzioch jak balonik
dżinsy ze strechem, rurki i w końcu dobre na długość przy moich szerokich biodrach
monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny