Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba bluzka w kwiatki optycznie powiększyła brzuch bo luźna jest mocno taki nietoperz heheh a wyglądam tak zaraz Wam wrzucę fotkę od dolu mi wybija na gorze to po obiedzie teraz ale wzdecia nia mam wygladam jAK ciut otyła tak mi sos wydawalo..
ja robie na poczatek każdego tygodnia fotki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:00
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Kurde zawsze przez telefon wrzucałam a teraz przez żadna stronę od kiedy mi androida zaktualizowalo nie mogę musze przegrać na tableta i wtedy wrzucę bo laptop zdechł śmiercią tragiczna przez moje dzieci ehh a nawet 2 lat nie miał.. :o najgorsze ze wszystkie zdjęcia tam były od urodzenia synka i corci połowa nie wywołana jeszczeLivia
Nela
Marcel
-
Udało się, więc ja wyglądam tak trochę wzdeciowo ale brzuszek od dolu już wypycha mi to wyżej to już jelita przesunięte do góry plus obiad no i ta skóra po poprzednich ciazach rozciągnięta to sobie tak sterczy ten bęben dlatego w pierwszej ciąży płaska do 23 tygodnia bylam wtedy dopiero lekko dół mi się zaokraglil hehe z córką tez tak szybko bęben wyskoczył
JusWik, hiacynta99, klaudia1534, Larisa, Cigaretta, Eliana, kasius lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
O nowa mama majowa.? Ujawnij się i opowiedz o sobie
Hehe Marietta jak mnie teraz tak wypchało to ja nie chce wiedzieć co to za 2 tyg będzie pewnie będę wyglądać jakbym na polowkowe szła zamiast na drugą wizytęhiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hoho patiiii ale brzusio!!! ja mam nadzieję na płaski jak najdłużej - bo chciałabym to na maxa długo w tajemnicy zostawić
a no i ojcu dzisi chyba muszę powiedziećhiacynta99, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Williams U mnie 9033 było w 34dc także wychodzi że pasuje akurat na 6 tydzień
aaaa to do mnie było?? hehehe
w poniedziałek pójdę powtórzyć.
i TSH i T3 i T4 zrobię - tyle lat z niedoczynnością walczyłam, wymogłam zmianę lekarstw i bach -
Hej moja beta 1624 w wyniku opisu 5-6 tydz
ciekawa jestem czy w środę na USG bedzie juz może widac serduszko
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
U mnie w 34dc beta 9033 a w 38dc serducho i 4mm zarodeczek
Kurde tez bym wolała utrzymać ciążę jak najdłużej w tajemnicy ale co zrobić jak juz zaczyna być widać durnia udaje że się najadłam i wzdęcie niby mam luźne ciuchy zaczęłam nosić
Tak tak Madziuska pomyliło mi się widać już zaćmienie ciążowe mamLivia
Nela
Marcel
-
Witajcie dziewczyny nowe! Co raz więcej osób. Patiiix jaki brzusio:) wcale nie wygląda na obwisły,super. Ja tam lubiłam jak już go było widać tylko końcówka ciężka.
Jutro rano mam usg,dziewczyny trzymajcie proszę za mnie kciuki,bardzo się obawiam. Chce zobaczyć już serduszko bijące!
Gratuluję wszystkich super Bet
ja dzisiaj na lunch jadłam i jadłam i najeść się nie mogłąm...śmieszne to było;)xpatiiix3, klaudia1534, ma_lina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXpatiiix3 wow super już masz brzuszek, ewidentnie ciążowy
U mnie najblizsza rodzina juz wie o ciąży, tak długo się staraliśmy, wszyscy trzymali kciuki więc po drugiej becie się wydało;) dziś mam strasznie wzdęty brzuch, jak piłka wyglądam :pxpatiiix3 lubi tę wiadomość