Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zglodnialam i zmoglo mnie na kolacje na sałatkę cezar z kfc
Ja czekam póki nie będę musiała powiedzieć ale pewnie do pazdziernika się wyda jużMama często ze mną chodzi do endo a mam wizytę 5 października z wynikami no i betę robie mama chodzi bez kartki i labo odbiera bo pracuje tam wiec hmm co ja mogę chcąc nie chcą się dowie
Livia
Nela
Marcel
-
Moi rodzice nie wiedzą jeszcze, teściom powiedzieliśmy kilka dni temu, bo z teściami mieszkam. Jutro jedziemy do moich rodziców powiedzieć
Zastanawiam się czy powiedzieć w pracy szefowi, czy zaczekać 3 tyg aż przedłużą mi umowę na czas nieokreslony...
-
Cześć Dziewczyny.
Gratuluję kolejnym przyszłym mamom
Ja mam małego doła... W poniedziałek beta prawie 600, w środę miałam USG i nic nie było widać a beta powinna być już dwa razy większa. Na szczęście jajowody nie poszerzone... Jutro mam iść jeszcze raz a rano chyba zrobię jeszcze raz bete.
Pozdrawiam,
Ola -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje wszystkim nowym mamom.
Ja już po wizycie według Usg 4t6d pęcherzyk w macicy o wielkości 0,89cm. A już sobie wkręcałam cp przez te bóle po prawej stronie. Za dwa tygodnie następna wizyta, na której powinno już być serduszko.Marietta, Madziuśka, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Mi tak brzuch widac ze pewnie zaraz będą pytania. Wizyta za tydzien to pewnie wezmę zaświadczenie do pracy. Szefowa się ucieszy;)
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
-
OlkaBdg Nie wiem, nie robię Bety, bo to dla mnie za bardzo stresujące.
xpatiiix3 Na początku chciałam iść dopiero za tydzień wtedy już by pewnie wszystko było widoczne ale wystraszyłam się bóli po prawej stronie brzucha i wolałam wiedzieć, że wszystko jest tam gdzie powinno. Teraz jestem spokojniejsza.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie ponownie
))
Chyba jednak na majóweczkę się nie załapię ale chciałabym Was poprosić o radę.
JAkiech testów używałyście do testowania ??
Możecie jakieś polecić ??
Bo ja póki co korzystam tylko i wyłącznie z Pepino - może lepiej zmienić teściora ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 06:26