Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe i nie nowe
forumowiczki
JusWik super wieści
A z luteiną sie wstrzymaj do wyniku ( dzisiaj bedzie?) jak bedzie niski to od razu wezmiesz.
Ja byłam wczoraj na wizycie i nie jestem zbytnio zadowolona nie dość że zapłaciłam 250zł za wizyte to jeszcze luteine mi wypisał pełnopłatną.
A ten lekarz prauje w szpitalu i wcześniej mi wypisywał recepty refundowane.Powiedział też że moja szyjka jest w porządku i ma 41mm a doskonale wiedział że jestem po konizacji i moja szyjka jest ucieta i ma tylko 20mm ale byłam wkurzona. Chyba pójde do innego lekarza po te recepty bo to jednak spora róznica jak jest refundacja a przy okazji może już bedzie widać serduszko na usg.
A co do ciąży to z usg jest młodsza o 4dni i widziałam małą kropeczke która ma 11mmJusWik lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych dziewczyn !
Co do bóli brzucha to ja dopiero od wczoraj mam brak bóli brzucha, ale za to zdarza mi się, że wstanę za szybko z łożka/ krzesła i tak mnie zakłuje w prawym boku, jakbym za sekundę okres miała mieć, taki skurcz dziwny... wtedy kładę się na chwile i jest okNa to i na wszystkie inne bóle bardzo pomaga no-spa, nie bójcie się jej dziewczyny, zwłaszcza te, które są właśnie w 4-5 tyg., ja też się broniłam,a jak parę dni pobrałam to jak ręką odjął, dziecku to nie zaszkodzi, a was uspokoi
Jak dzisiejsze samopoczucie ?Moje piersi dzisiaj postanowiły się chyba zemścić na mnie i mam wrażenie, że odpadną, do tego mam poranne mulinki i kompletny brak apetytu.. wykrakałam sobie te mdłości...
Miłego dnia !
-
nick nieaktualny
-
hej, no a mam drugi dzień "poranne" mdłości - które wczoraj trwały cały dzień. Mam nadzieję że dzisiaj tak źle nie będzie.
od jedzenia odrzuca mnie kompletnie. w pracy muszę unikać kuchni jak inni jedzą. -
anka418 wrote:Tez biorę luteine 100mg 2x1.
Także ciągnie mnie brzuch szczególnie jak się wyprostuje
W pn wizyta i juz zaczynam się stresowac
Aniu wszystko będzie dobrze zobaczyszRozumiem Cię bo ciąża po stracie zawsze jest stresująca, ale Twoje maleństwo na pewno rośnie zdrowo, zobaczysz
anka418 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:JusWik,ja też się zastanawiam czy to dobrze
TAK ZARAZ JADĘ ODEBRAĆ WYNIK BETY. TRZYMAJCIE KCIUKI KOCHANE...W sobotę chyba zrobię następną... Myślę ze rośnie bo dzisiejszy test mooocny wyszedł baaardzo.hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Natala ja jak mogę wytrzymać to nic nie wezmę chyba że tak mocniej boli to bym wzięła ale boję się bo tak mi macice rozluźniła ze oxy mi porodu nie mogli wywołać nie chce się więcej faszerowaną rozkurcziwymi w tej ciąży ja nawet zastrzyki rozkurcziwymi brałam...Livia
Nela
Marcel
-
monik wrote:Witam nowe i nie nowe
forumowiczki
JusWik super wieści
A z luteiną sie wstrzymaj do wyniku ( dzisiaj bedzie?) jak bedzie niski to od razu wezmiesz.
Ja byłam wczoraj na wizycie i nie jestem zbytnio zadowolona nie dość że zapłaciłam 250zł za wizyte to jeszcze luteine mi wypisał pełnopłatną.
A ten lekarz prauje w szpitalu i wcześniej mi wypisywał recepty refundowane.Powiedział też że moja szyjka jest w porządku i ma 41mm a doskonale wiedział że jestem po konizacji i moja szyjka jest ucieta i ma tylko 20mm ale byłam wkurzona. Chyba pójde do innego lekarza po te recepty bo to jednak spora róznica jak jest refundacja a przy okazji może już bedzie widać serduszko na usg.
A co do ciąży to z usg jest młodsza o 4dni i widziałam małą kropeczke która ma 11mm -
Ja juz zapomniałam co to mdłości
no 3 dzień jakiś taki małoobjawowy jak nie w ciąży
wzdęcia zaparć innych brak nawet piersi nie bolą tylko dużo kremowo wodnistego białego śluzu i te ciągnięcie/bóle w pachwinach i podbrzuszu
Kciuki za betę
Omg ja za wizytę z usg place 110/120 złtylko 3 główne usg będą za 200 i poproszę żeby mi każda nagrał z synem nie miałam z córką tylko polowkowe a teraz chce wszystkie 3 i poproszę żeby mi 3d podlaczyla na chwilę jak i tak 200 place to może to zrobić
JusWik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Aniu u mnie objawy bez zmian czyli delikatne, czasem zgada, czasem delikatne mdłości rzeczywiście jak długo nie jem, senność, lekki ból piersi najcześciej z nocy i chyba tyle. Też mam stracha, ale powiedziałam sobie teraz że będzie dobrze i tak musi być
Trzymam kciuki za betę JusWikczekamy na wyniki
anka418, JusWik lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie mamuski weekendowo
u mnie dzis znowu skok energii po wczorajszej niemocy, wiec znowu zabieram za porzadne sprzatanie. Za tydzien wyruszamy w spozniona podroz poslubna i tesciowie przyezdzaja na ten czas pilnowac nam psa a z racji tego ze moja tesciowa jest maniaczka czystosci to wole zeby bylo super czysciutko mimo to jestem pewna ze jak tylko pojade to i tak mi chate wysprzata po swojemu.
Mnie z samego rana dopadly straszne mdlosci ale szybko przeszly po gorzkiej herbacie i kromce chlebamonilia84 lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Izizizi to super że masz energie, chętnie bym ją wzięła od Ciebie bo u mnie chęci na sprzątanie czy jakąś kolwiek robotę brak, jedynie gotować bym mogła bo ciągle głodna jestem.
A gdzie wybieracie się w podróż poślubną ???
izizizi lubi tę wiadomość
-
Tez mam kopa energii z resztą jak wczoraj kurde ale musiałam młodego ponieść bo juz piszczacy ze nie da rady bo parę km zrobiliśmy jednak na piechotę waży jakieś 14kg.. no i brzuch teraz trochę pobolewa małpowo w sumie od wczoraj tragedii nie ma no ale jednak ehh szkoda mi go było bo stanął i mówił mamo ongi boją dla syna na jąćki i co nie weźmiesz jak robi oczy jak kot ze Shreka.. dobrze że niedaleko domu bo tylko z 200m go poniosłam..
Dzisiaj to ja będę korzystać z K o ile dzieci nie wypompują mnie do wieczora heheWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 10:03
Livia
Nela
Marcel