Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonik wrote:No własnie na początku jeszcze miałam bóle brzucha i ciągnięcie w pachwinach a teraz nic kompletnie nic i chyba już głupieje bo myśle żeby znowu iść na bete tak dla potwierdzenia że wszystko jest dobrze...
Ciągnięcie w brzuchu mam do teraz ale sporadyczne do tego brak apetytu trądzik i przetłuszczające włosy... no i katar mam :p
Na początku chodziłam siku ciągle, miałam częściej ból brzucha, zapachy mi przeszkadzały i kilka razy mnie zemdlilo. Teraz juz ustały te objawy. W poniedziałek wizyta wiec dowiem się czy ♡ ładnie bije -
nick nieaktualnyLarisa super wieści, gratulacje !!
Ja chyba dzis zalicze pierwszego rzyga, mdli mnie i naciąga, masakra!
dziewczyny a jakie zażywacie wit z kwasem foliowym? Myślicie, że sam falvit wystarczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:03
Larisa lubi tę wiadomość
-
Narinka! Witaj w gronie majówek
U mnie też objawy ciażowe ustały, aż się zaniepokoiłamMednica daje sobie spokój, zero mdłości. Teściowa mnie wkurza, bo łazi za mną i ciągle gdera, ze się "rzygi zaczną niedługo"
Tak mnie złości, że jak już te "rzygi się zaczną" pierwsze co narzygam jej do butów
Wściekam się, bo znam mniej więcej swój orgazizm, mdłosci przeszły, może wrócą- nie wiem, ale jak drażni mnie takie gadanie...
edit: jedziemy za chwilę do moich rodziców. Mama też mi na nerwy zadziałała, podpytałam młodszej siostry czy się domyślili, na co moja siostra mówi, że nie, bo mama łazi i wszędzie gada, że jestem niepoważna, coś mi się dzieje ze zdrowiem, coś pęka (torbiel) a ja nie chce sie leczyć. Wciska mi namiary na jakąś starą lekarke, która chce mnie do szpitala wysłać. Ja dziękuje za leciwe konowałkiTydzien temu babka chciała leczyć mój pęcherzyk (1,3 cm
) nazywając go torbielem podając 3 miesiące tabletki antykoncepcyjne, a jak zapytałam czy owu była, odpowiedziała, że ona ze mną o tym nie będzie rozmawiała (?!)
koniec moich gorzkich żaliWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:08
Cigaretta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Larisa super wieści, gratulacje !!
Ja chyba dzis zalicze pierwszego rzyga, mdli mnie i naciąga, masakra!
dziewczyny a jakie zażywacie wit z kwasem foliowym? Myślicie, że sam falvit wystarczy?
Ja biorę femibion Natal 1 i magne b6 -
JusWik wrote:SMERFETKA MAMY TEN SAM TYDZIEŃ CIĄŻY. JA TEŻ OSTATNI @ MIAŁAM 14 SIERPNIA.
TAK ZARAZ JADĘ ODEBRAĆ WYNIK BETY. TRZYMAJCIE KCIUKI KOCHANE...W sobotę chyba zrobię następną... Myślę ze rośnie bo dzisiejszy test mooocny wyszedł baaardzo.
Ja też się przyłączam i witam wszystkie majóweczki:) chociaż póki co bardzo nieśmiało, żeby nie zapeszyć. Jest już nas trzy - też ostatni okres miałam 14 sierpnia. A widzę że objawy i obawy takie sameTrochę lżej na sercu
smerfetka22, JusWik, hiacynta99, anka418, kasius lubią tę wiadomość
-
Witam nową majóweczkę!
Cigaretta ja narazie biorę zwykły folik, z wyborem witaminek wstrzymam się do wizyty u gin, która napewno mi poleci jakieś fajne tabsy.
Marietta Twoja teściowa chodzi i Ci prorokuje, a moja wchodzi do nas do pokoju po kilkanaście razy dziennie z pytaniem czy dobrze się czuję, czy może przynieść mi cieplejszy koc, za każdym razem ma se sobą coś słodkiego lub jakiego owocka czy inny budyń. Aż mnie jeszcze bardziej mdli o tej jej troskiA no i nic mi nie wolno robić, po niedzieli będzie mi okna myć, to tak, że kurze mogę sama wycierać
Narinka, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny