Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Izizizi to super że masz energie, chętnie bym ją wzięła od Ciebie bo u mnie chęci na sprzątanie czy jakąś kolwiek robotę brak, jedynie gotować bym mogła bo ciągle głodna jestem.
A gdzie wybieracie się w podróż poślubną ???
...no na te nieszczesne safari ale tylko 3 dni, kolejne 10dni relaksik nad morzem
Mi juz te napady glodu przechodza, ale za to teraz moj wech mnie dobija nawet supermarketu pojsc nie moge tak mi tam wszystkie zapachy przeszkadzaja , nie to ze smierdzi ale bardzo wszystko intensywnie pachnie ze az mdli, no i maz rano przed praca zeby sie popsikac perfuma musi wychodzic na ogrod ahahmonilia84, Eliana lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualny
-
Hurra juz po wizycie
mały kropek ma prawie 1cm i dzielnie bije mu serce. Termin porody na 29.04. A badań dostałam zleconych mnostwo:mocz,posiew,cmv ig G,CMV Ig M, glukoza,HBSAg,morfologia,witamina D, różyczka Ig G,toksoplazmoza Ig G i Ig M,Wr,ferrytyna
, tsh,ft4,ft3,HIV i HCV...
Super super,teraz usg 16 październikaxpatiiix3, anka418, monik, Madziuśka, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
Ja robiłam dla siebie bo miałam niedobór progesteronu i krwawienia co parę dni... parodniowe... właśnie przez niedobór temu teraz zrobiłam ale będę powtarzać bo jak dalej taki niski to niech mi wypisze receptę na lutke i tyle...Livia
Nela
Marcel
-
JusWik wrote:dziewuszki beta 297,7, progesteron 139,77
Beta śliczna a progesteron 139 nmol/l?? czy ng/ml
taka ściaga :-)dla przykładu Kobiety ciężarne 9-16 tydzień 50-130 nmol/l (15-40 ng/ml)
Larisa ja też mam tyle zleconych badań i zastanawiam się czy nie iść do lekarza na kase chorych aby mi dal skierowanie.
Te 250zł trochę uszczupliło mój budżetLarisa lubi tę wiadomość
-
monik wrote:Beta śliczna a progesteron 139 nmol/l?? czy ng/ml
taka ściaga :-)dla przykładu Kobiety ciężarne 9-16 tydzień 50-130 nmol/l (15-40 ng/ml)
Larisa ja też mam tyle zleconych badań i zastanawiam się czy nie iść do lekarza na kase chorych aby mi dal skierowanie.
Te 250zł trochę uszczupliło mój budżet
mam nadzieję że to dobry wyni. Nie chcę się stresować niepotrzebnie. Bardziej męczy mnie ta infekcja... -
ja też w przyszłym tygodniu zamierzam powiedzieć mojej szefowej bo po 1 to wie ze sie staramy i sama mowila ze jak sie uda to mnie nie chce tu widzieć (praca ciężka fizyczna)
a 2 ze względu na moje wcześniejsze poronienie -
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:monik beta podana w mlU/ml a progesteron nmol/l
mam nadzieję że to dobry wyni. Nie chcę się stresować niepotrzebnie. Bardziej męczy mnie ta infekcja...
Na to wychodzi że progesteron też ładny ale najlepiej będzie jak pójdziesz do lekarza ze względu na tę infekcje i niech coś zaradzi na to.
Dariaaa88 życzę dużoooo zdrówka i aby dolegliwości jak najszybciej ustąpiły
Ja na szczęście ich nie mam i nie czuję sie wcale ciążowo z drugiej strony to może i lepiejtiffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:Monik mam tak samo... w ogóle nie czuje się ciążowo...
No własnie na początku jeszcze miałam bóle brzucha i ciągnięcie w pachwinach a teraz nic kompletnie nic i chyba już głupieje bo myśle żeby znowu iść na bete tak dla potwierdzenia że wszystko jest dobrze...