Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinesska wrote:Ja też się przyłączam i witam wszystkie majóweczki:) chociaż póki co bardzo nieśmiało, żeby nie zapeszyć. Jest już nas trzy - też ostatni okres miałam 14 sierpnia. A widzę że objawy i obawy takie same
Trochę lżej na sercu
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczynki ja jestem co prawda na kwietniowkach ale własnie jestem po pierwszej wizycie u gina i wychodzi młodsza ciąża wiec pewnie dołącze do majóweczek - w sumie piękny miesiąc
powiedzcie czy któras juz widziala serduszko swojej kruszynki, bo u mnie dzis z om 7t2d a serduszka jeszcze nie widać, jest zarodek ale jego rozmiar lekarz ocenił na 5-6 tydzień, w sumie to z moimi obliczeniami tez by się zgadzało bo mi wychodzi ze zapłodnienie było okolo 20-22 dnia cyklu wiec ponad tydzień po spodziewanej owulacji (cykle 28 dniowe)
Przejmuję się i martwię tym wszystkim bo jestem po poronieniu, ale tym razem musi sie udać!!!hiacynta99, anka418, Larisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny! Gratuluje wszystkim majoweczkom:) to jest moja pierwsza ciaza i troszke z zaskoczenia bo udalo sie zajsc juz za pierwszym razem;) jestem zapisana na wizyte dopiero 21 wrzesnia. Bylam wczesniej zapytac czy moze dostane skierowanie na usg albo krew ale pani doktor powiedziala ze wszystko w swoim czasie. Tutaj czytam ze wiekszosc z Was jest juz po badaniach i zna wskazniki jakies
a dla mnie to czarna magia.
Moje objawy to obolale piersi i ciagniecie w brzuchu. Nie mam mdlosci zadnych, ale wyproznianie uleglo zmianie.. Nie widzialam, aby ktoras z was miala tak samo dlatego z pewnoscia zapytam o to przy wizycie.
Pozdrawiam Was! -
U mnie dzis pierwszy raz pojawily sie mdlosci. Od rana ale na szczescie jak tylko zjadlam obiadek wszystko przeszlo. Piersi nadal bola i do tego od czasu do czasu kreci sie w glowie.
Jesli chodzi o leki to biore luteine 2*1, dupka 2*1, euthyrox i jeszcze na epilepsje.
A suplementy to tez femibion ale moja ginekolog powiedziala ze lepiej pregnaPlus bo niby nowsze i zawieraja do tego wit d3. -
Gratulacje dla kolejnych przyszłych majowych mam
Ja od zagnieżdżenia mam pobolewania podbrzusza takie "miesiączkowe", na początku rozregulował mi się układ pokarmowy. A poza tym,to nic szczególnie rzucającego się w oczy.
Ja już jestem po USG i BETA HCG.
BETA poniedziałkowa wynosiła 560, a dziś już prawie 3300. Pani Ginekolog znalazła pęcherzy o wielkości 5mm, ale ma taki "nieregularny kształt". Powiem Wam,że trochę mnie wystraszyła.. Niby powiedziała,że to jeszcze wcześnie i,że beta ładnie przyrasta,ale niepokój pozostał. Któraś z Was miała taki "nieregularny" pęcherzyk?hiacynta99 lubi tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
zytka wrote:czesc dziewczynki ja jestem co prawda na kwietniowkach ale własnie jestem po pierwszej wizycie u gina i wychodzi młodsza ciąża wiec pewnie dołącze do majóweczek - w sumie piękny miesiąc
powiedzcie czy któras juz widziala serduszko swojej kruszynki, bo u mnie dzis z om 7t2d a serduszka jeszcze nie widać, jest zarodek ale jego rozmiar lekarz ocenił na 5-6 tydzień, w sumie to z moimi obliczeniami tez by się zgadzało bo mi wychodzi ze zapłodnienie było okolo 20-22 dnia cyklu wiec ponad tydzień po spodziewanej owulacji (cykle 28 dniowe)
Przejmuję się i martwię tym wszystkim bo jestem po poronieniu, ale tym razem musi sie udać!!!
Ja dzisiaj widziałam serce 7t4d ale troszkę młodsza ciąża. Na pewno wszystko będzie dobrze!!! Powodzenia.anka418 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki ja sama w łóżku jeszcze mała właśnie wstała synek śpi jeszcze a K w pracy do 13 Także do przeżycia
hehe wieczorem byłam już tak wypompowana ze K mnie pyta co Ty robiłaś cały dzień dopiero 20 hehe a ja mówię tworzenie Naszego małego ideału tez zabiera dużo energii
Miłego dnia dziewczynybimba, JusWik, Larisa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta hmm ja jak już nie chce albo nie mogę bo brzuchol się spina to przerywam i tyle
wczoraj taki numer dla K wywinelam że już kończył a ja mówię dobra musze siku biedny mówi nie mogłaś minute wytrzymać
ahahah co zrobić tak mnie cisnelo że już nie mogłam
Biedny K sobie odbije dzisiaj ale się nie obraża za takie numery
o córa już śpiąca tak patrzę zaraz pewnie na pierwszą drzemkę pójdzie tylko musze młodego zająć czymś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 08:48
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny