Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetka22 wrote:dziewczyny,czy wy tez miałyscie na początku słabo widoczne kreski na testach?
Smerfetko ja miałam na dzień albo dwa przed terminem @ bladziocha strasznego i to testem 10, 13dpo miałam jeszcze bladziocha, dopiero tak naprawdę widoczny prawie taki sam jak testowa wyszedł mi 18dpo, także to nie jest zasada że musi szybko wyjść widoczny. Nie martw się kochana, ja tymi bladziochami się martwiłam i poszłam na betę i na lewym tesćie miałam betę 451,50 a na prawym już 928:)
Będzie dobrze Smerfetkoanka418, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Tez właśnie nawoływałam ją bo cisza była...
No co do ciężkości na żołądku mi przy mdłościach towarzyszyło to i tal nie wiefzialam czy chce sie jesc czy nie czy zwymiotuje czy nie takie mjlenie na zoladku bywa jak zjem cos nie odpowiedniego ..
U mnie też seksy extra są z resztą w każdej ciąży rewelacja hmm przepraszam z córką tylko raz po poczeciu a z synem do 8mscteraz się nie wstrzymuje póki jest ok
U mnie cień w 22dc w 24dc prawie taka sama jak kontrolna na bobotescie 28dc już 1320 beta była : ) ale u mnie ciąża tydzień starsza jest
Czekam na K i będę obiad robić na razie na kolanach u mnie śpi córką a synek bawi się samochodami
Spać...
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
bereda11 wrote:w polsce pewnie tak , ale nie wiem jak w anglii...bo jeszcze sie nie dowiadywalam..
Ja też mieszkam w UK tutaj to jedynie polska przychodnia Manchester lub Londyn ale nie wiem gdzie mieszkasz
W przychodni Ci takiego badania nie wykonają jest jedno pobranie krwi w 12tyg.
Oraz po 32tyg sprawdzają czy nie trzeba żelaza brać -
Zawsze możesz iść zapytać do GP ale raczej to trochę głupi pomysł
Popatrzą tylko na ciebie dziwnie i odprawią bez niczego raz poszłam z koleżanką prosiła mnie strasznie bo tak bardzo chciała robić to badanie tylko wstydu się najadłam i pół godziny tłumaczenia -
bereda11 wrote:tak wiem Madziaaaa wiec nawet nie bede sie trudzila , do Polski jade za 3 tyg wiec tam sobie porobie podstawowe badania ...a do GP i tak pojde ...
Ja też lecę do PL akurat z przypadku
Dużo spokoju i nie stresuj się na pewno jest wszytko dobrze