Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
No my do 6 zabawiliśmy tak dobrze Nam było i tylko 2h snu i juz ogarnięci siedzimy zaraz sniadanie będziemy jeść sałatka i gorący kubek ogórkowy hehhe
Co do kresek nie martwcie się skoro u mnie owu była w tym 8/9dc bo tak były przytulanki na przełomie no to wychodzi na to że mi kreska cień cienia na bobotescie 10 wyszla 13/14dpotakże luzik bez stresów
Kurde mi objawy ustały wszystkie oprócz tego sikania wczoraj i dzisiaj aż strach mam czarne myśli normalnie nigdy tak nie miałam przy żadnej ciąży a teraz mi się drugi dzień śni ze dziecku serduszko nie bije i jeszcze te sny z wypadajacymi komuś zębami od tygodnia tak kurde a one zawsze cos zlego zwiastują u mnie pierwszy raz jak mialam taki sen trafilam na cito z zapaleniem wyrosa i ostrym otrzewnej na stoł operacyjny... kurde w piątek 13 :o potem mi tarczyca się przypałetala potem szpitale z dziećmi i przy poronieniu i strasznie się denerwuje...Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyXpatiiix3 ja mam jutro wizytę ♡ tez mam koszmary, nie mogę w nocy spać bo aż strach, do tego katar, kaszel, brak objawów... w zeszłym roku właśnie w tym tc dowiedziałam się że tętna brak i mam same czarne myśli
chciałabym juz być po wizycie i wiedzieć co jest...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:Dziewczynki tylko spokojnie ,prosze spokojnie co was wzielo od rana na jakies czarne mysli i narzekania..zaczyna sie piekny dzien,nie ma co panikowac bo nam bezobjawowym moze sie to szybko udzielic a to nie potrzebne
...Moj P spi a ja pije cudowna kawe jeszcze moge
Dzień nie jest piękny :p u mnie szaro, zimno i ponuro :p żadna z nas nie panikuje tylko pisze o swoich obawach a chyba po to jest forum tak? Objawy zaczynają się na ogół ok 6tc wiec masz jeszcze czas na nie
Forum nie ma być tylko cukierkowe wiadomo ze różne rzeczy w ciąży się zdarzają a na pewno nikt nie ma na celu straszenia -
xpatii wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się! :*
Hiacynta znam ten ból ja już ponad tydzień nie byłam w wc, a brzuch momentami boli niemiłosiernie.. Śliwki suszone nie pomagają, activia też nie bardzo, zaczęłam pić częściej mleko i jeść więcej nabiału więc może jak się znów przebiałkuje to coś się u mnie ruszyxpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:a ja chcialam was uspokoic a tu sie nie udalo hi hi jeszcze dolalam oliwy do ognia ha ha ha sorki anka 418 wiesz u mnie naprawde jest pieknie swieci slonce i ptaszki spiewaja wiec ja tak dzisiaj widze dzien , mam nadzieje ze u Ciebie tez pogoda sie poprawi
Spokojnie nie dolalas żadnej oliwyniestety patrzyłam i cały dzień tak brzydko
-
Ehh dobra biorę się w garść u Nas też pochmurnie kurde no ale skoro brzuszek sterczy ba nawet chyba bardziej wydelo mi macica wyczuwalna nad spojeniem hmm no to dzidziuś rośnie gdyby było coś nie tak to by nie rósł tak analizuje ze nie ma co popadać w paranoję mimo wszystko lekki niepokój o fasolkę jest..
Madziaaaaa, Eliana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny głowy do góry nie ma co się zmartwić na zapas
Jest ok każda liczy że tak zostanie, wiadomo obawy obawami ale nie ma co o nich ciągle myśleć bo to raczej w ciąży nie pomaga, chyba lepiej patrzyć pozytywnie w przyszłość nasz spokój też jest ważny dla dziecka
Ja spokojnie czekam nie mam żadnych plamień itp wiec jestem przy dobrych myślach że maleństwo się rozwija i rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:43