Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mam. Myslalam ze to jakies dolegliwosci zolodkowe. A macie tak ze przy przeciaganiu czy kichaniu kluja was jajniki???

Marietta lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:11

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik- też tak mam :)

JusWik lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

No my do 6 zabawiliśmy tak dobrze Nam było i tylko 2h snu i juz ogarnięci siedzimy zaraz sniadanie będziemy jeść sałatka i gorący kubek ogórkowy hehhe ;)

Co do kresek nie martwcie się skoro u mnie owu była w tym 8/9dc bo tak były przytulanki na przełomie no to wychodzi na to że mi kreska cień cienia na bobotescie 10 wyszla 13/14dpo ;) także luzik bez stresów :)

Kurde mi objawy ustały wszystkie oprócz tego sikania wczoraj i dzisiaj aż strach mam czarne myśli normalnie nigdy tak nie miałam przy żadnej ciąży a teraz mi się drugi dzień śni ze dziecku serduszko nie bije i jeszcze te sny z wypadajacymi komuś zębami od tygodnia tak kurde a one zawsze cos zlego zwiastują u mnie pierwszy raz jak mialam taki sen trafilam na cito z zapaleniem wyrosa i ostrym otrzewnej na stoł operacyjny... kurde w piątek 13 :o potem mi tarczyca się przypałetala potem szpitale z dziećmi i przy poronieniu i strasznie się denerwuje...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xpatiiix3 ja mam jutro wizytę ♡ tez mam koszmary, nie mogę w nocy spać bo aż strach, do tego katar, kaszel, brak objawów... w zeszłym roku właśnie w tym tc dowiedziałam się że tętna brak i mam same czarne myśli :( chciałabym juz być po wizycie i wiedzieć co jest...

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde u mnie serducho było bijące ale mimo wszystko jakiś strach bo fasola widziałam ponad 2 tyg temu już a do wizyty jeszcze 2 tyg...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja usłyszę ♡ to będę najszczesliwsza na świecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :/ umieram id czwartku nie bylam w wc mam mega zatwardzenie . Dzis dopiero poszłam ale z boleściami nieziemskimi. Nie miałam jak rumianku pic bo bylam na weselu .

• Larisa Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xpattix myślę, że pewnie każda z nas ma jakieś myśli co jakiś czas. Wszystko będzie dobrze na 100%. Ja mam teraz usg za 5tyg dopiero i pewnie też 9 szaleje ;)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie na amen rozłożyło przeziębienie dzisiaj nawet już mleko z czosnkiem poszło, ledwo się powstrzymałam żeby nie zwymiotować ale czego nie robi się dla zdrówka :)

Dzisiaj tatuś zajmuje się Wiktorkiem a ja mam zamiar cały dzień w łóżku przeleżeć :P

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę ze nie tylko ja jestem przeziebiona :(

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:49

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez przeziebiona dzieci zjadły pora na mnie :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    Dziewczynki tylko spokojnie ,prosze spokojnie co was wzielo od rana na jakies czarne mysli i narzekania..zaczyna sie piekny dzien,nie ma co panikowac bo nam bezobjawowym moze sie to szybko udzielic a to nie potrzebne :-)...Moj P spi a ja pije cudowna kawe jeszcze moge :-)

Dzień nie jest piękny :p u mnie szaro, zimno i ponuro :p żadna z nas nie panikuje tylko pisze o swoich obawach a chyba po to jest forum tak? Objawy zaczynają się na ogół ok 6tc wiec masz jeszcze czas na nie :)
    Forum nie ma być tylko cukierkowe wiadomo ze różne rzeczy w ciąży się zdarzają a na pewno nikt nie ma na celu straszenia :)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatii wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się! :*

Hiacynta znam ten ból ja już ponad tydzień nie byłam w wc, a brzuch momentami boli niemiłosiernie.. Śliwki suszone nie pomagają, activia też nie bardzo, zaczęłam pić częściej mleko i jeść więcej nabiału więc może jak się znów przebiałkuje to coś się u mnie ruszy :)

xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:49

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    a ja chcialam was uspokoic a tu sie nie udalo hi hi jeszcze dolalam oliwy do ognia ha ha ha sorki anka 418 wiesz u mnie naprawde jest pieknie swieci slonce i ptaszki spiewaja wiec ja tak dzisiaj widze dzien , mam nadzieje ze u Ciebie tez pogoda sie poprawi

Spokojnie nie dolalas żadnej oliwy :) niestety patrzyłam i cały dzień tak brzydko :(

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh dobra biorę się w garść u Nas też pochmurnie kurde no ale skoro brzuszek sterczy ba nawet chyba bardziej wydelo mi macica wyczuwalna nad spojeniem hmm no to dzidziuś rośnie gdyby było coś nie tak to by nie rósł tak analizuje ze nie ma co popadać w paranoję mimo wszystko lekki niepokój o fasolkę jest..

Madziaaaaa, Eliana lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głowy do góry nie ma co się zmartwić na zapas :)
    Jest ok każda liczy że tak zostanie, wiadomo obawy obawami ale nie ma co o nich ciągle myśleć bo to raczej w ciąży nie pomaga, chyba lepiej patrzyć pozytywnie w przyszłość nasz spokój też jest ważny dla dziecka :)

Ja spokojnie czekam nie mam żadnych plamień itp wiec jestem przy dobrych myślach że maleństwo się rozwija i rośnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:43

w7eM.png
    ozEK.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 13 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie jestem zestresowana poniewaz obudzilam sie z jakas brazowa wydzielina na majtkach i bardzo mnie boli brzuch wzielam magnez i narazie czekam co dalej... kurcze i mam zle przeczucia...

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ