Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam lecieć tylko do dentysty ale wyszło że w ciąży jestem to od razu wstąpię do ginekologa, pierwszy test robiłam 2 września kreska była bladziutka dzisiaj powtarzałam i już wyszła taka jak powinna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 15:47
-
Marietta wrote:Baronowa- nie wzięłam poprawki na późniejsze zagnieżdżenie. Jest możliwe nawet do 12 dnia po owu? byłam przekonana, że 7-10 dzień maks
-
Witam, dziewczyny u mnie 15dpo i robiłam ponownie test i krecha mocno widoczna ale nie identyczna z kontrolna,czy mam się niepokoić?
Mój termin porodu wg BBF to 20 maja. Dodam że nie mam żadnych objawów oprócz braku @ nawet piersi nic.anka418 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:a ja robilam test 9 wrzesnia bo 8 powinnam dostac 8 @ i wyszlo od razu pregnant powtorzylam wczoraj i to samo ...
-
JusWik wrote:Nie martw sie. Poprostu testy sa rozne i tyle. Zrob Bete i bedziesz spokojniejsza.
A mi tak wywala brzuch wieczkrem ze.... tez macie takie wzdecia???
Dzięki za pocieszenie bo lekko stresik był.
Jeśli w poniedziałek sciemnieje to nie idę a jeśli nie to pójdę.JusWik lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych dziewczyn! Nie martwcie się bladymi testami, ja robilam 1 dzień po spodziewanej @ i wychodził cień cienia:) Ja po sobie już czułam się ciazowo, a test taki bladzioch
dopiero 3 dni po spodziewanej @ kolor był konkretniejszy
JusWik, anka418 lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:Nie martw sie. Poprostu testy sa rozne i tyle. Zrob Bete i bedziesz spokojniejsza.
A mi tak wywala brzuch wieczkrem ze.... tez macie takie wzdecia???
Ja z rana zwłaszcza po kawiemam brzuch jak nastolatka z teledysku
Pod wieczór bęben mam taki jak na szósty miesiąc ciąży
-
Ja dzisiaj cały dzień czuje się bardzo dziwnie, mam takie uczucie jakbym miała w żołądku wielki,ciężki kamień. Pamiętam że niektóre z was też tak miały. To bardzo dziwne, bo nie są to klasyczne mdłości... Choć trochę mili, no i nie wiem czy to dlatego że zjadłam coś złego... Czy co... No cały dzień mnie trzyma paskudztwo
-
Eliana wrote:Ja dzisiaj cały dzień czuje się bardzo dziwnie, mam takie uczucie jakbym miała w żołądku wielki,ciężki kamień. Pamiętam że niektóre z was też tak miały. To bardzo dziwne, bo nie są to klasyczne mdłości... Choć trochę mili, no i nie wiem czy to dlatego że zjadłam coś złego... Czy co... No cały dzień mnie trzyma paskudztwo
Ja mam coś podobnego nie umiem się tego pozbyć no nic taki urok tej ciąży najwyraźniej
jeszcze 2 tygodnie temu miałam plaski brzuch teraz dwa razy większy az czuje sie grubo