Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hellooo, witam wszystkie nowe mamusie i serdecznie gratuluje niech maluszki rosną zdrowo
Pati ale przepiękny brzuszek ci rośnie super, też czekam na takie śliczne cudo ehehhe,a to moja 3 ciąża więc myślę, że brzuszek pojawi się dość szybko
Miłego dnia dziewczyny
Willims teścik już śliczny
anka418 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Tobima wrote:Witajcie ponownie
))
Chyba jednak na majóweczkę się nie załapię ale chciałabym Was poprosić o radę.
JAkiech testów używałyście do testowania ??
Możecie jakieś polecić ??
Bo ja póki co korzystam tylko i wyłącznie z Pepino - może lepiej zmienić teściora ??
Tombia, dziewczyny polecają facelle z rossmanna jako czuły. Ja używałam testów za 1,50 zł z allegro i wykryły ciąże 8dpo. Wiec jak dla mnie rekordowo czułe, ale też betę miałam od razu wysoko... Zależy ile hormonu się "naprodukowało" tak test pokaże...Tobima, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie dziewczynki. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Termin na 23 maja. Narazie nie ustawiam suwaczkow zeby nie zapeszyc. Jestem po poronieniu i cazy biochemicznej. Wszystkim zycze spokoju i zdrowka.
anka418, klaudia1534, Marietta, kasius lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja używałam tego testu pepino i mi ładnie pokazał robiłam tego samego dnia wcześniej bono test o czułości 25 o tam bym tylko cień cieniau mnie one wykazały 14 do ale stawiam na późne zadniezdzenie
Ja tam bym ciągle tylko spala i spala a dzisiaj jeszcze pogoda u mnie deszczowa
Tobima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobietki mam do was pytanie. Mam w domu luteine i nie wiem czy zaczac brac czy nie i jakie dawki, ta lutka jest dopochwowa. Malo tego zanim dowiedzialam sie o ciąży musialam wziac gineintima bo jakas infekcja sie przyplatala ale wxielam tylko 2 tabletki bo boje sie wiecej. Moze znacie cos bezpiecznego bo zanim do lekarza sie dostane to chwilka minie a nie chce zeby cos sie stalo.
-
nick nieaktualnyOferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu.
Witam serdecznie
Jeśli mogę chciałbym zająć Wam chwilkę
Powstała bardzo szlachetna akcja pomocy Maciuś walczy o życie, która utworzyła wydarzenie jakim jest Bazarek dla Maciusia.
Na licytacji pojawiła się oferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu
Można licytować wizytę która odbędzie się w "Vill-Med" W Giżycku u Dr Jarosława Leśniczaka.
Pomagamy w ten sposób Maciusiowi, a przy okazji to wielka korzyść dla Naszej maleńkiej pociechy
Szczegóły oferty i link do licytacji:
https://www.facebook.com/974773962544992/photos/gm.928954200514136/981813911840997/?type=1&theater
A oto strona bazarek Maciusia gdzie mieszczą się wszystkie licytacje:
https://www.facebook.com/events/924899807586242/
Pozdrawiam -
Witam zakatarzeni u Nas wszyscy ehh mamy jechać na weekend do K popołudniu ale zobaczymy najpierw co lekarz powie bo synek kaszle do tego...
JusWik fajnie ,że dzisiaj się odezwałaś
Monilia moje też 3 dziecko będzie ,ale ciąża 4.
Ja te z allegro miałam hurtowo że tak powiem i bobotest te opakowania duo pare sztuk kupiłam
Bree a co tam u Ciebie słychać.?monilia84, JusWik lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj od rana kurde i ciągną mnie strasznie te więzadła aż momentami zakłuje ale bez tragedii
Co do infekcji ja brałam vitagyn c przez całą ciążę i w okresie kp możnado tego lacibios femina i mam spokój plus zewnętrznie clotrimazolem
Livia
Nela
Marcel