Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Kochana macica wypycha do gory jelita i inne organy przecież a ma wielkość na tym etapie już jakigos grejpfruta mniej wiecej wiec sporo miejsca zajmuje
dzieki Pati
ja juz sie przestraszyłam ,że tyje po prostu tak - chociaz na wadze wciaz -2kg
dziecko przeziez jeszcze takie małe 5cm - toż to maleństwo ,a ja sie czuje jak napompowany bałwan
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Kochana macica wypycha do gory jelita i inne organy przecież a ma wielkość na tym etapie już jakigos grejpfruta mniej wiecej wiec sporo miejsca zajmuje
dzieki Pati
ja juz sie przestraszyłam ,że tyje po prostu tak - chociaz na wadze wciaz -2kg
dziecko przeziez jeszcze takie małe 5cm - toż to maleństwo ,a ja sie czuje jak napompowany bałwan
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej też Was nadrobiłam
Luna i Pati dzięki za wsparcie i wiedzę
to się troszkę uspokoiłam .
Na pocieszecie skoczyłam z Mamusią na zakupy bo mnie odwiedziła i troszkę zaszalałyśmyH&M 2 x ciążowe spodnie jedne czarne, drugie jeansy, bluzka , i leginy jeszcze jedne
no i mama się nie powstrzymała i kupiła śpioszki takie grubsze ( niby na wyjście ze szpitala
ok jak się cieszy niech się cieszy
chciałam wstawić fotkę ale została z Mamy zakupkami ;/
xpatiiix3, bereda11, FeliceGatto, Madziaaaaa, luna91 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:59
Carolq, xpatiiix3, Madziaaaaa, FeliceGatto, bereda11, Aniu_leczka, CassieMK, konwalijka, luna91, Różyczka, mejbi, Baronowa_83, Madziuśka, Sylika, monilia84, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej! :*
Ja Was już chyba nigdy nie nadrobię
Ale Wasze brzuchy sobie pooglądałam, cudne są! Mój też jakoś ostatnio jakby bardziej się uwidoczniłwczoraj byłam u przyjaciółki, nie widziała mnie 3 tygodnie i jak zdjęłam kurtkę to krzyknęła: "Ale brzuszek już widać!!", choć mój mąż jest odmiennego zdania
Mam za sobą najgorszy tydzień ever, same mdłości i wymioty, a na wadze +1 kg...dziwne
Pati, pokaż ten swój "śmieszny" brzuch, lubię go oglądaćxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Alicce wrote:dziewczyny tak poczytałam o tych waszych malenstwach i stwierdzilam ze moje jakies małe jest - 12tc - a ono ma 48mm ... maleńko nie?
Wcale nie jest takie małe. Ja byłam tydzień później i miało ok 1,5 cm więcej.http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Kkasya piekny brzusio! Ja wróciłam od rodzinnego i dal mi l4 do końca roku. Pobrał też krew do badan genetycznych i tyle. Kurde cały dzień nie mam apetytu a od 19 ciagle jestem glodna!! To jakiś koszmar. Pati z brzuszka chociaz jakiś pożytek mozna zrobic a nie tylko ból pleców od ciężaru
-
Pokaże buzie jak wyzdrowieje obiecuje na razie czerwony nos i zasmarkany jestem, jutro wrzucę fotkę
o fuck ale mega kopniaktego to jeszcze nie grali 4 pod rząd zaserwował ale kopie :o hi hi hi ekstra tylko do łóżka co wskoczyłam
CassieMK, bereda11, FeliceGatto, luna91, Aniu_leczka, Sylika, i.am.chappie lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Jak ja się nie mogę doczekać tych kopniaków...
ciąża to czas, kiedy się ciągle czeka! A to na usg, a to na brzuch, a to na brak mdłości, a to na genetyczne, a to na płeć, a to na kopniaki... jeny
milka_89, xpatiiix3, Różyczka, izizizi, i.am.chappie lubią tę wiadomość