Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kochana macica wypycha do gory jelita i inne organy przecież a ma wielkość na tym etapie już jakigos grejpfruta mniej wiecej wiec sporo miejsca zajmuje ;)

dzieki Pati :)
    ja juz sie przestraszyłam ,że tyje po prostu tak - chociaz na wadze wciaz -2kg
    dziecko przeziez jeszcze takie małe 5cm - toż to maleństwo ,a ja sie czuje jak napompowany bałwan ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kochana macica wypycha do gory jelita i inne organy przecież a ma wielkość na tym etapie już jakigos grejpfruta mniej wiecej wiec sporo miejsca zajmuje ;)

dzieki Pati :)
    ja juz sie przestraszyłam ,że tyje po prostu tak - chociaz na wadze wciaz -2kg
    dziecko przeziez jeszcze takie małe 5cm - toż to maleństwo ,a ja sie czuje jak napompowany bałwan ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide was czytac mam 40 stron do tyłu /// ;)

nick nieaktualny, xpatiiix3, bereda11, FeliceGatto, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej też Was nadrobiłam :) Luna i Pati dzięki za wsparcie i wiedzę :) to się troszkę uspokoiłam .
    Na pocieszecie skoczyłam z Mamusią na zakupy bo mnie odwiedziła i troszkę zaszalałyśmy :) H&M 2 x ciążowe spodnie jedne czarne, drugie jeansy, bluzka , i leginy jeszcze jedne :) no i mama się nie powstrzymała i kupiła śpioszki takie grubsze ( niby na wyjście ze szpitala :P ok jak się cieszy niech się cieszy :) chciałam wstawić fotkę ale została z Mamy zakupkami ;/

xpatiiix3, bereda11, FeliceGatto, Madziaaaaa, luna91 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ze z mamą sobie odpoczęłaś na zakupach najlepsze lekarstwo :)

Alicce ja mam 1kg na plusie a łożysko plus wody i dzidziuś macica to wszystko mieści wiec sobie ładnie mierzy i waży ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:59

nick nieaktualny, xpatiiix3, Madziaaaaa, FeliceGatto, bereda11, Aniu_leczka, CassieMK, konwalijka, luna91, Różyczka, mejbi, Baronowa_83, Madziuśka, Sylika, monilia84, Palinas89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzusio ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasya, a buzia gdzie? :P

Piękny :*

JusWik lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze rosną całe brzuchy, a mi góra nie tylko sam dół wypycha mocno hahah śmieszny ten mój brzuch jak półka :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya naprawde robi wrazenie , no wlasnie gdzie buzka :-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Wasze rosną całe brzuchy, a mi góra nie tylko sam dół wypycha mocno hahah śmieszny ten mój brzuch jak półka :P

Możesz sobie postawić talerzyk i szklankę :D

xpatiiix3, myszka2070 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahh jeszcze za mały ale z Marcelem pod koniec normalnie talerz na brzuchu stawialam i jadłam xD

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak poczytałam o tych waszych malenstwach i stwierdzilam ze moje jakies małe jest - 12tc - a ono ma 48mm ... maleńko nie?

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każde dziecko inaczej rośnie raz wolniej raz szybciej rośnie moim zdaniem jest ok ;) raz będzie 3dni do tylu a zaraz tydzień w przód :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :*

Ja Was już chyba nigdy nie nadrobię :(
    Ale Wasze brzuchy sobie pooglądałam, cudne są! Mój też jakoś ostatnio jakby bardziej się uwidocznił :D wczoraj byłam u przyjaciółki, nie widziała mnie 3 tygodnie i jak zdjęłam kurtkę to krzyknęła: "Ale brzuszek już widać!!", choć mój mąż jest odmiennego zdania :P

Mam za sobą najgorszy tydzień ever, same mdłości i wymioty, a na wadze +1 kg...dziwne :D :P

Pati, pokaż ten swój "śmieszny" brzuch, lubię go oglądać :D

oar89jcgzipdaets.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    dziewczyny tak poczytałam o tych waszych malenstwach i stwierdzilam ze moje jakies małe jest - 12tc - a ono ma 48mm ... maleńko nie?

Wcale nie jest takie małe. Ja byłam tydzień później i miało ok 1,5 cm więcej.

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, pokaz, pokaz. Ja tez chce :) i buzię, bo też ją ostatnio obcielas :P

• milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasya piekny brzusio! Ja wróciłam od rodzinnego i dal mi l4 do końca roku. Pobrał też krew do badan genetycznych i tyle. Kurde cały dzień nie mam apetytu a od 19 ciagle jestem glodna!! To jakiś koszmar. Pati z brzuszka chociaz jakiś pożytek mozna zrobic a nie tylko ból pleców od ciężaru :)

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaże buzie jak wyzdrowieje obiecuje na razie czerwony nos i zasmarkany jestem, jutro wrzucę fotkę :)

o fuck ale mega kopniak <3 tego to jeszcze nie grali 4 pod rząd zaserwował ale kopie :o hi hi hi ekstra tylko do łóżka co wskoczyłam :)

CassieMK, bereda11, FeliceGatto, luna91, Aniu_leczka, Sylika, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja się nie mogę doczekać tych kopniaków... ;) ciąża to czas, kiedy się ciągle czeka! A to na usg, a to na brzuch, a to na brak mdłości, a to na genetyczne, a to na płeć, a to na kopniaki... jeny :P

milka_89, xpatiiix3, Różyczka, izizizi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ