X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kochana macica wypycha do gory jelita i inne organy przecież a ma wielkość na tym etapie już jakigos grejpfruta mniej wiecej wiec sporo miejsca zajmuje ;)

dzieki Pati :)
    ja juz sie przestraszyłam ,że tyje po prostu tak - chociaz na wadze wciaz -2kg
    dziecko przeziez jeszcze takie małe 5cm - toż to maleństwo ,a ja sie czuje jak napompowany bałwan ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kochana macica wypycha do gory jelita i inne organy przecież a ma wielkość na tym etapie już jakigos grejpfruta mniej wiecej wiec sporo miejsca zajmuje ;)

dzieki Pati :)
    ja juz sie przestraszyłam ,że tyje po prostu tak - chociaz na wadze wciaz -2kg
    dziecko przeziez jeszcze takie małe 5cm - toż to maleństwo ,a ja sie czuje jak napompowany bałwan ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide was czytac mam 40 stron do tyłu /// ;)

Carolq, xpatiiix3, bereda11, FeliceGatto, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej też Was nadrobiłam :) Luna i Pati dzięki za wsparcie i wiedzę :) to się troszkę uspokoiłam .
    Na pocieszecie skoczyłam z Mamusią na zakupy bo mnie odwiedziła i troszkę zaszalałyśmy :) H&M 2 x ciążowe spodnie jedne czarne, drugie jeansy, bluzka , i leginy jeszcze jedne :) no i mama się nie powstrzymała i kupiła śpioszki takie grubsze ( niby na wyjście ze szpitala :P ok jak się cieszy niech się cieszy :) chciałam wstawić fotkę ale została z Mamy zakupkami ;/

xpatiiix3, bereda11, FeliceGatto, Madziaaaaa, luna91 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ze z mamą sobie odpoczęłaś na zakupach najlepsze lekarstwo :)

Alicce ja mam 1kg na plusie a łożysko plus wody i dzidziuś macica to wszystko mieści wiec sobie ładnie mierzy i waży ;)

Carolq lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:59

Carolq, xpatiiix3, Madziaaaaa, FeliceGatto, bereda11, Aniu_leczka, CassieMK, konwalijka, luna91, Różyczka, mejbi, Baronowa_83, Madziuśka, Sylika, monilia84, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzusio ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasya, a buzia gdzie? :P

Piękny :*

JusWik lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze rosną całe brzuchy, a mi góra nie tylko sam dół wypycha mocno hahah śmieszny ten mój brzuch jak półka :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya naprawde robi wrazenie , no wlasnie gdzie buzka :-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Wasze rosną całe brzuchy, a mi góra nie tylko sam dół wypycha mocno hahah śmieszny ten mój brzuch jak półka :P

Możesz sobie postawić talerzyk i szklankę :D

xpatiiix3, myszka2070 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahh jeszcze za mały ale z Marcelem pod koniec normalnie talerz na brzuchu stawialam i jadłam xD

Carolq lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak poczytałam o tych waszych malenstwach i stwierdzilam ze moje jakies małe jest - 12tc - a ono ma 48mm ... maleńko nie?

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każde dziecko inaczej rośnie raz wolniej raz szybciej rośnie moim zdaniem jest ok ;) raz będzie 3dni do tylu a zaraz tydzień w przód :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :*

Ja Was już chyba nigdy nie nadrobię :(
    Ale Wasze brzuchy sobie pooglądałam, cudne są! Mój też jakoś ostatnio jakby bardziej się uwidocznił :D wczoraj byłam u przyjaciółki, nie widziała mnie 3 tygodnie i jak zdjęłam kurtkę to krzyknęła: "Ale brzuszek już widać!!", choć mój mąż jest odmiennego zdania :P

Mam za sobą najgorszy tydzień ever, same mdłości i wymioty, a na wadze +1 kg...dziwne :D :P

Pati, pokaż ten swój "śmieszny" brzuch, lubię go oglądać :D

oar89jcgzipdaets.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    dziewczyny tak poczytałam o tych waszych malenstwach i stwierdzilam ze moje jakies małe jest - 12tc - a ono ma 48mm ... maleńko nie?

Wcale nie jest takie małe. Ja byłam tydzień później i miało ok 1,5 cm więcej.

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, pokaz, pokaz. Ja tez chce :) i buzię, bo też ją ostatnio obcielas :P

• milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasya piekny brzusio! Ja wróciłam od rodzinnego i dal mi l4 do końca roku. Pobrał też krew do badan genetycznych i tyle. Kurde cały dzień nie mam apetytu a od 19 ciagle jestem glodna!! To jakiś koszmar. Pati z brzuszka chociaz jakiś pożytek mozna zrobic a nie tylko ból pleców od ciężaru :)

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaże buzie jak wyzdrowieje obiecuje na razie czerwony nos i zasmarkany jestem, jutro wrzucę fotkę :)

o fuck ale mega kopniak <3 tego to jeszcze nie grali 4 pod rząd zaserwował ale kopie :o hi hi hi ekstra tylko do łóżka co wskoczyłam :)

CassieMK, bereda11, FeliceGatto, luna91, Aniu_leczka, Sylika, i.am.chappie lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja się nie mogę doczekać tych kopniaków... ;) ciąża to czas, kiedy się ciągle czeka! A to na usg, a to na brzuch, a to na brak mdłości, a to na genetyczne, a to na płeć, a to na kopniaki... jeny :P

milka_89, xpatiiix3, Różyczka, izizizi, i.am.chappie lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ