Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe wiem co to znaczy synuś mamusi hahahha mój to cholernik mały wredny taki i uparty ale da się czasem jakoś go tam udobruchać, dzisiaj tupał w sklepie bo chcial kinder niespodzianke owszem obiecałam ale kurde same rozowe byly, obraził się i do mnie mówi: mamo idę sobie i wrr ahahahah :o a ja no to chodź soczek Ci kupie i pączka zamiast niespodzianki a ten mamo mamo a jutjo kindej suplajś no mówię jak będzie zwykle to kupię a on mamo mamo siuchaj syna kupiś pąksa dla Nelci i dla syna i pokazuje na palcach dwa gamoń taki mały ale ukochane to to małe wredne i pamięta o siostrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 18:54
Carolq lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ach właśnie sąsiadka mojej Teściowej pojechała do sklepu bo tak mi się zachciało śledzi ze nie mogłam sobie znaleźć miejsca i właśnie zjadłam 5 szt i teraz pękam z przejedzenia heheh moja pierwsza zachcianka
xpatiiix3, josephinka84, bereda11, FeliceGatto, Sylika, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
Kw ja też zajadam sledzie prawie co dzien na sniadanie
to tez moka ostatnio zachcianka byla .
Oj dziewczyny słodzicie mi ze chyba uwierzeze zgrabna ale cycochy tak urosly ze dwa rozmiary pewnie moke biedne staniczki sa ciasne a nie moge tu dostac ladnego stanika chce taki ladny do karmienia zeby pozniej sluzyl a u mnoe takie wstretne szmatlawce kiedys mialam ale daremny zakup pod ciezarem biustu zjezdzal z plecow fuj... A teraz sportowe mnie jeszcze ratuja:) bo do sklepow nie chce sie chodzic.
bereda11 lubi tę wiadomość
-
FeliceGatto poki co to nie czuje jakies tam ulgi cudownej bo mi to pękniecie sprawia duzy bol podczas chodzenia i caly czas ocieram bielizna ale jak by troche mniej piecze mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej .
-
aniesiack wrote:Mejbi prenatalne mam ustalone na 17ego listopada. A Ty kiedy masz wizytę?
W poniedziałek wizyta i dopiero będę wiedziała kiedy mam się na usg udać, pewnie w podobnym terminie jak TyCiekawa jestem co tam u maluszka bo od ostatniej wizyty do tej nadchodzącej minie 4 tygodnie
-
mejbi wrote:W poniedziałek wizyta i dopiero będę wiedziała kiedy mam się na usg udać, pewnie w podobnym terminie jak Ty
Ciekawa jestem co tam u maluszka bo od ostatniej wizyty do tej nadchodzącej minie 4 tygodnie
U mnie było 3tyg od ostatniego usg i normalnie miałam łzy w oczach jak zobaczyłam Maluszka i usłyszałam serduszko. Cudowne chwile przed Tobąmejbi, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Bereda- ładny brzuszek
Ja mężowi schabowe natłukłam i odpoczywam...
Na USG wyszło, że ciąża starsza o 3 dni termin na 13 maja- sugerować się raczej datą z usg czy po ostatniej miesiaczce?Madziaaaaa lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie jadę na rowerku stacjonarnym to mam czas poczytać na spokojnie
Mi też wyszło teraz na usg ze Dzidzia starsza o 3 dni ale jak byłam w 8 tyg to było ze młodsza ciąża o jeden dzień wiec sugeruje się data z om.
Oby Wam szybciutko przeszły te infekcje
Miałam ciągły z tym problem w pierwszej ciąży teraz łykam żurawine codziennie i dużo wody z cytryna na szczęście jak na razie nic złego się nie dzieje -
bereda11 wrote:marietko dziekuje bardzo ale ja mojego brzuszka jeszcze wam nie pokazalam ha ha ;-)to nie byl moj brzuszek ha ha
A ja się cofnąłam z 10 stron, żeby zobaczyć, gdzie ten brzuszek Beredy przegapiłamhttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnykochane jak to jest???
nie smiejcie sie ale ..
dzidzius jak wiadomo jest niziutko -pod brzuchem nawet powiem - bo gin mi tam jezdził sondą - wiec dlaczego zanika mi talia???
jak to jest ?
czuje ze jestem grubsza pod piersiami juz ???
macica sie podnosi??? - bo przeciez malenstwo jeszcze tak nisko???
zna ktoś odpowiedź ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 20:38