Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylika wrote:ja dokładnie też nie wiem od czego mnie boli i piecze dziś ale kupiłam sobie też multigyn drogi w cholerę ale mam nadzieje że też pomoże , widzę dziś mamuśki narzekają na dolegliwości pochwowe masakra jakaś kisimy dupska w spodniach
i tak to jest . Ja boje się nawet bzykać żeby coś źle nie było mój trochę taki nie zadowolony jeszcze z powodu tej infekcji to całkiem
ale wytrzymał tyle to i to wytrzyma ale mi libido zaczęło właśnie wzrastać nawet sny mam erotyczne
ooo tak cene to ma, wszędzie mi mówili,że 50 złotych ale dorwałam w jednej aptece za 34zł -
Witam Was mamuśki ! Dzisiaj trafiłam na to forum i postanowiłam do Was dołączyć
mój narzeczo y mieszka w Berlinie a ja obecnie trochę tu trochę w Polsce ponieważ jesteśmy w trakcie szukania w Berlinie jakiegoś wieszkego mieszkanka niż to co mamy bo to kawalerka a interesuje nas 2-3pokojowe:) troche poczytałam ale nie wszystko bo dużo tutaj pisałyście. Powiedzcie mi bo ja jeszcze nic nie mam załatwione niv nie wiem i zaczynam sie stresować. Termin mam na 9 maja:) poleciie mi jakiegoś polskiego ginekologa? Nie chce do byle jakiego iść bo w kwietniu straciłam już jednego dzidziusia i teraz chce być pod sprawdzona i dobrą opieką. Jak to jest z job center kiedy tam sie wybrac najlepiej? Co zrobić żeby dostać jak najwieksze wsparcie materialne? Pracowałam w Berlinie 3 miesiące ale nie na umowe tylko na gewerbe wiec nie wiem jak to wszystko rozwiazać
pozdrowienia dziewczyny i zycze wszystkiego co najlepsze i bede do Was zagladac każdego dnia:) buziaki
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
I -
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:10
luna91, Diabla85, FeliceGatto, monaa, mejbi, Anniusia, Clio_99, Madziuśka, kw, xpatiiix3, Baronowa_83, i.am.chappie, Aniu_leczka, josephinka84, Madziaaaaa, bereda11, kkasya, Carolq, Dariaaa88, klaudia1534, konwalijka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Aniesiack, zdjęcie super wyraźne! Gratuluje
Sylika, jaką Ty zgrabna dziewczynka jesteśBrzuszek to pewnie będzie taka piłeczka
Zielinka, musisz powiedzieć, w jakim mieście szukasz gina. Ja mam dwóch sprawdzonych w Wawie. Z zasiłkami nie pomogę, bo kompletnie się nie znam
Alicce,dzięki Tobie będzie po równo chłopców i dziewczynekCiesze się, że wszystko w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:29
Sylika, Carolq lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
aniesiack wrote:Jesteeem po wizycie!
Dziudziuś prześliczy! Ma prawie 4cm, serduszko bije 172u/min. Po raz pierwszy miałam usg przez brzuch i zdjęcie wyszło super! Pytałam czy widać coś między nogami, ale dr powiedziała, że za wcześnie. Najlepsze jest to, że słyszałam wreszcie serduszko (łezka poszła) A, i dzidziuś sobie podskakiwał
może dlatego, że zjadłam wcześniej słodką bułkę- czyli się sprawdza
Aniesiack gratulacjea powiedz mi bo jesteśmy na podobnym etapie, byłaś na normalnej wizycie z usg po prostu czy to już to genetyczne z dokładnym mierzeniem?
Już doczytałam w starszych postach że prenatalne jeszcze przed Tobąa na kiedy Ci gin ustalił?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 18:03
-
nick nieaktualny
-
monaa wrote:A legginsy normalne czy właśnie typowo ciążowe? Bo na allegro widziałam takie ciążowe po 15 zł.
Madziaaaaa, Aniu_leczka, i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Sylika wrote:
ha ha no i brzuszek super ..laska z Ciebie
Sylika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zielinka wrote:Witam Was mamuśki ! Dzisiaj trafiłam na to forum i postanowiłam do Was dołączyć
mój narzeczo y mieszka w Berlinie a ja obecnie trochę tu trochę w Polsce ponieważ jesteśmy w trakcie szukania w Berlinie jakiegoś wieszkego mieszkanka niż to co mamy bo to kawalerka a interesuje nas 2-3pokojowe:) troche poczytałam ale nie wszystko bo dużo tutaj pisałyście. Powiedzcie mi bo ja jeszcze nic nie mam załatwione niv nie wiem i zaczynam sie stresować. Termin mam na 9 maja:) poleciie mi jakiegoś polskiego ginekologa? Nie chce do byle jakiego iść bo w kwietniu straciłam już jednego dzidziusia i teraz chce być pod sprawdzona i dobrą opieką. Jak to jest z job center kiedy tam sie wybrac najlepiej? Co zrobić żeby dostać jak najwieksze wsparcie materialne? Pracowałam w Berlinie 3 miesiące ale nie na umowe tylko na gewerbe wiec nie wiem jak to wszystko rozwiazać
pozdrowienia dziewczyny i zycze wszystkiego co najlepsze i bede do Was zagladac każdego dnia:) buziaki
-
nick nieaktualny
-
i.am.chappie wrote:fajnie macie dziewczyny w UK, pracowałam tam kilka lat temu w wakacje i do dziś pamiętam szał zakupowy
a teraz jak pomyślę o ubrankach dla dzeciaczków z Primarka to aż normalnie zazdroszczę, bo tanio
zreszta i tak bylam
i.am.chappie lubi tę wiadomość