X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    ja dokładnie też nie wiem od czego mnie boli i piecze dziś ale kupiłam sobie też multigyn drogi w cholerę ale mam nadzieje że też pomoże , widzę dziś mamuśki narzekają na dolegliwości pochwowe masakra jakaś kisimy dupska w spodniach :P i tak to jest . Ja boje się nawet bzykać żeby coś źle nie było mój trochę taki nie zadowolony jeszcze z powodu tej infekcji to całkiem :P ale wytrzymał tyle to i to wytrzyma ale mi libido zaczęło właśnie wzrastać nawet sny mam erotyczne :D

ooo tak cene to ma, wszędzie mi mówili,że 50 złotych ale dorwałam w jednej aptece za 34zł

3jgxxzkra9730jiu.png
  • zielinka Znajoma

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was mamuśki ! Dzisiaj trafiłam na to forum i postanowiłam do Was dołączyć:) mój narzeczo y mieszka w Berlinie a ja obecnie trochę tu trochę w Polsce ponieważ jesteśmy w trakcie szukania w Berlinie jakiegoś wieszkego mieszkanka niż to co mamy bo to kawalerka a interesuje nas 2-3pokojowe:) troche poczytałam ale nie wszystko bo dużo tutaj pisałyście. Powiedzcie mi bo ja jeszcze nic nie mam załatwione niv nie wiem i zaczynam sie stresować. Termin mam na 9 maja:) poleciie mi jakiegoś polskiego ginekologa? Nie chce do byle jakiego iść bo w kwietniu straciłam już jednego dzidziusia i teraz chce być pod sprawdzona i dobrą opieką. Jak to jest z job center kiedy tam sie wybrac najlepiej? Co zrobić żeby dostać jak najwieksze wsparcie materialne? Pracowałam w Berlinie 3 miesiące ale nie na umowe tylko na gewerbe wiec nie wiem jak to wszystko rozwiazać :/ pozdrowienia dziewczyny i zycze wszystkiego co najlepsze i bede do Was zagladac każdego dnia:) buziaki

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

I
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:10

luna91, Diabla85, FeliceGatto, monaa, mejbi, Anniusia, Clio_99, Madziuśka, kw, xpatiiix3, Baronowa_83, i.am.chappie, Aniu_leczka, josephinka84, Madziaaaaa, bereda11, kkasya, Carolq, Dariaaa88, klaudia1534, konwalijka, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w3rjjg9i651cla.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniesiack, zdjęcie super wyraźne! Gratuluje :)

Sylika, jaką Ty zgrabna dziewczynka jesteś :) Brzuszek to pewnie będzie taka piłeczka :)

Zielinka, musisz powiedzieć, w jakim mieście szukasz gina. Ja mam dwóch sprawdzonych w Wawie. Z zasiłkami nie pomogę, bo kompletnie się nie znam :/

Alicce,dzięki Tobie będzie po równo chłopców i dziewczynek :) Ciesze się, że wszystko w porządku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:29

Sylika, Carolq lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice dziewczynek 8 chłopców 9 :P bo Alicce miała dziewczynkę wpisana na swoją prośbę ;)

Zielińska witaj ,rozgość się u Nas ;)

Aniesiack ekstra wiesci :*

Sylika ekstra brzuszek :*

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawcie mi jednego chłopczyka, niech kolejka się ustawi za córeczkami :D

xpatiiix3, FeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:
    Jesteeem po wizycie!
    Dziudziuś prześliczy! Ma prawie 4cm, serduszko bije 172u/min. Po raz pierwszy miałam usg przez brzuch i zdjęcie wyszło super! Pytałam czy widać coś między nogami, ale dr powiedziała, że za wcześnie. Najlepsze jest to, że słyszałam wreszcie serduszko (łezka poszła :) ) A, i dzidziuś sobie podskakiwał :D może dlatego, że zjadłam wcześniej słodką bułkę- czyli się sprawdza :)

8a10b3e411cfbb8bmed.jpg

Aniesiack gratulacje :) a powiedz mi bo jesteśmy na podobnym etapie, byłaś na normalnej wizycie z usg po prostu czy to już to genetyczne z dokładnym mierzeniem?

Już doczytałam w starszych postach że prenatalne jeszcze przed Tobą ;) a na kiedy Ci gin ustalił?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 18:03

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chappie dla mnie bez różnicy moze być i panieneczka :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, jaki avatar cudny! :)

luna91, xpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Chappie dla mnie bez różnicy moze być i panieneczka :P
    dobra najwyżej się wymienimy po :D

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaa wrote:
    A legginsy normalne czy właśnie typowo ciążowe? Bo na allegro widziałam takie ciążowe po 15 zł.
    ja wlasnie kupilam sobie w h&m spodnie 2 pary , jeansowe i leginsy oczywiscie ciazowe , do tej pory chodzilam w leaginsach normalnych ale czesto musialam je poprawiac bo czesto opadaly a te leaginsy ciazowe beda sie trzymaly na brzuszku tak mysle...za jeansowe dalam 25 funtow a leaginsy 7 funtow...juz jestem zadowolona,...

Madziaaaaa, Aniu_leczka, i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    ok chwalę się się swoim brzuszkiem nie patrzcie na gębe :P bo blada jestem i wymięta jakaś ale co tam brzuch ważniejszy chociaż nie wiele go jest bo dupsko mam większe he he
    3ee29ebd0efd169em.jpg

5a9179736d5d0520m.jpg
    sylika dupsko ok ale piersi piekne :-) ha ha no i brzuszek super ..laska z Ciebie ;-)

Sylika lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie macie dziewczyny w UK, pracowałam tam kilka lat temu w wakacje i do dziś pamiętam szał zakupowy :) a teraz jak pomyślę o ubrankach dla dzeciaczków z Primarka to aż normalnie zazdroszczę, bo tanio :)

• xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, 13 miesięcy Nelki to i okazja do zmiany awatarka ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chappie za bardzo kocham by się podmienić :P hehehe

i.am.chappie lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielinka wrote:
    Witam Was mamuśki ! Dzisiaj trafiłam na to forum i postanowiłam do Was dołączyć:) mój narzeczo y mieszka w Berlinie a ja obecnie trochę tu trochę w Polsce ponieważ jesteśmy w trakcie szukania w Berlinie jakiegoś wieszkego mieszkanka niż to co mamy bo to kawalerka a interesuje nas 2-3pokojowe:) troche poczytałam ale nie wszystko bo dużo tutaj pisałyście. Powiedzcie mi bo ja jeszcze nic nie mam załatwione niv nie wiem i zaczynam sie stresować. Termin mam na 9 maja:) poleciie mi jakiegoś polskiego ginekologa? Nie chce do byle jakiego iść bo w kwietniu straciłam już jednego dzidziusia i teraz chce być pod sprawdzona i dobrą opieką. Jak to jest z job center kiedy tam sie wybrac najlepiej? Co zrobić żeby dostać jak najwieksze wsparcie materialne? Pracowałam w Berlinie 3 miesiące ale nie na umowe tylko na gewerbe wiec nie wiem jak to wszystko rozwiazać :/ pozdrowienia dziewczyny i zycze wszystkiego co najlepsze i bede do Was zagladac każdego dnia:) buziaki
    zielinka witaj u nas ..ja tez nie bardzo Ci moge pomoc bo mieszkam w Uk ale jesli chodzi o gina w wawie i na dolnym slasku moge ci pomoc ,a co do zasilkow to w Pl nie wiem a tym bardziej w berlinie jak to sie odbywa...

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no żarcik, córcię też pokocham jak swoje :) ale synuś mamusi się marzy :D

bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i.am.chappie wrote:
    fajnie macie dziewczyny w UK, pracowałam tam kilka lat temu w wakacje i do dziś pamiętam szał zakupowy :) a teraz jak pomyślę o ubrankach dla dzeciaczków z Primarka to aż normalnie zazdroszczę, bo tanio :)
    to prawda primark robi furrore tu , czekam jak tylko bede wiedziala plec i bede tam stala klientka :-) zreszta i tak bylam ;-)

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i.am.chappie wrote:
    Nie, no żarcik, córcię też pokocham jak swoje :) ale synuś mamusi się marzy :D
    mi tez, wiec my sie wymienic nie mozemy ;-) ale moze kto inny chetny ;-)

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    mi tez, wiec my sie wymienic nie mozemy ;-) ale moze kto inny chetny ;-)

Hahahahaha

‹‹ 548 549 550 551 552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ