Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Ja mam espiro Enzo evo fioletowy
pod każdym względem mi odpowiada ciężaru wielkości koła pompowane zakupów mogę naładować ho ho ho nie Ra w siedzisko Nelka dla Marcela na kolanach siedziała i tak jechali
hahahah gondola tez spora wiec sobie chwale uwaga 800 zł nowy z przesyłka
Powiedz gdzie znalazlas z taka cena ? Ja tez Mam uzywany espiro ale jego stan obecny ma duzo do zyczenia wiec pasuje nowy kupic. Ale jesli chodzi o prowadzenie i gabaryt jest super -
Carolq wrote:Hej
Pani doktor jak tylko przyłożyła usg i zobaczyła powiedziała ze dziecko jest małe , zmierzyła ma 5 cm mamy przyjść za tydzien ;( a ja rycze bo wydaje mi sie ze w tym wieku powinno miec 6 cm jakieś ;( jak zapytałam sie czy ok powiedziała ze tak ale jakos mnie nie przekonała ;( pobrali krew na papa i tyle
Wariuje , rycze i mam wszystkiego dość ... ;( czy ktos mi poda wymiary dzieci mniejwiecej w tym tygodniu
Moje dziecko miało w 11w3d dzień przed planowaną biopsją 4.75 cm a następnego dnia w 10w4d miało już 5.10 cm czyli Twoje jak najbardziej jest w normie;) Ja również usłyszałam ze to maluszek jeszcze ale wszystko udało się zmierzyćDr powiedziała ze jest małe dlatego za pewne ze nie wszytko widać jeszcze dokładnie a chce zbadać dzidzie tak żeby być pewnym i dlatego kazała przyjść za kilka dni jak troszkę podrosnie
Nie masz się czym martwić kochana na pewno jest wszystko dobrze zobaczysz
Carolq lubi tę wiadomość
-
Carloq kochany gluptasku napewno wszystko jest dobrze, sama widzisz co dziewczyny piszą. Mysle ze dla Twojego spokoju powinna Ci serdusio pokazac i normalne usg zrobic, ale widac jej sie strasznie spieszylo. Zobaczysz ze za tydzień wszystko bedzie dobrze i moze pokaze co ma między nogami heheh
Carolq, luna91 lubią tę wiadomość
-
w koncu was doczytalam
gratuluje udanych wizyt ..
Carolq nie martw sie po prostu masz taka gin malo wylewna , ja jak bylam na pierwszym badaniu to nawet nic mi na monitorze nie pokazala ani serduszka nie slyszalam tylko powiedziala jest ok , i tyle bylam zawiedziona.ale twoja gin nie powiedziala ze dzidzius jest za mały tylko mały a to róznica i ze wszystko jest ok wiec otrzyj lezki i usmiech ..
W uk dzisiaj jest jakies swieto Bonfire Night i puszczaja fajerwerki , slicznie to wyglada mialam tam isc bo jest pokaz fajerwerkow i w ogole jakas impreza ale starsznie pada...Carolq, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
pisalyscie dzisiaj o mieszkaniach , my mkieszkamy z siostra mojego P i jej coreczka mamy 3 bedroom , nasz jest sredni ale nie wiem gdzie wstawimy lozeczko..Ja to marze sie wyprowadzic jak bejbik sie urodzi ale zobaczymY.generalnie mieszka mi sie w porzadku ale chcialabym juz jakos na swoje isc...
-
dziewczyny jak dobrze ze jestem na tym forum z wami bo tyle fajnych nowych rzeczy sie dowiaduje np, adaptery , albo jedna dzisiaj z dziewczyn odebrala wyniki na syndrom downa i napisala tam skale a ja myslalam ze przyjdzie mi wynik i bedzie napisane syndrom downa - tak lub -nie ale ze mnie laik o masakra
i.am.chappie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie to nie jest mój ginekolog , i moze dlatego tak podeszła i zlała sprawę na szybko . Troszkę przykro mi sie zrobiło i poprostu moze za gwałtownie zareagowałam na te słowa . Dzieki za odpowiedzi jesteśmy spokojniejsi i odliczamy dni do wizyty za tydzien .
bereda11, JusWik, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
My mamy moze z 80 metrow malutki domeczek a i tak wydaje mi sie ze bedzie strasznie ciasno jak się maluszek urodzi. Ale nie to jest najważniejsze. Ważne zeby się kochac i szanowac a napewno osiagnie sie wiele rzeczy...
i.am.chappie lubi tę wiadomość
-
zabuszka wrote:Powiedz gdzie znalazlas z taka cena ? Ja tez Mam uzywany espiro ale jego stan obecny ma duzo do zyczenia wiec pasuje nowy kupic. Ale jesli chodzi o prowadzenie i gabaryt jest super
Allegronówka wszystko ok mój praktycznie jak nowy wygląda Nelka już rok Nim jeździ od kwietnia gondola i będzie maluch jeździł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:08
Livia
Nela
Marcel
-
Carolq wrote:Właśnie to nie jest mój ginekolog , i moze dlatego tak podeszła i zlała sprawę na szybko . Troszkę przykro mi sie zrobiło i poprostu moze za gwałtownie zareagowałam na te słowa . Dzieki za odpowiedzi jesteśmy spokojniejsi i odliczamy dni do wizyty za tydzien .
:-*
-
nick nieaktualnyA my też w kawalerce i nawet nie narzekam, rok temu się tu wprowadziliśmy, bo wcześniej to na 60 m2 mieszkaliśmy. Co prawda teraz mniejsze, ale chyba bardziej ustawne, bo już wiem gdzie będzie stało łóżeczko
a, i sprzątanie zajmuje mniej czasu. Moglibyśmy zmienić, bo to tylko wynajmowane, ale na słowo "przeprowadzka" się odechciewa, także jeszcze ze dwa lata, a potem swoje albo wynajem większego, się zobaczy
-
i.am.chappie wrote:A my też w kawalerce i nawet nie narzekam, rok temu się tu wprowadziliśmy, bo wcześniej to na 60 m2 mieszkaliśmy. Co prawda teraz mniejsze, ale chyba bardziej ustawne, bo już wiem gdzie będzie stało łóżeczko
a, i sprzątanie zajmuje mniej czasu. Moglibyśmy zmienić, bo to tylko wynajmowane, ale na słowo "przeprowadzka" się odechciewa, także jeszcze ze dwa lata, a potem swoje albo wynajem większego, się zobaczy
Co do wózków to tez patrzę na takie w granicach 1500zl choc teść mowi ze z 1000 nam dorzuci. Ale zobaczymy jak to bedzie bo jak daleko to wszyscy chetni a potem sie dupami powypinaja hehei.am.chappie, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq, tak, jak dziewczyny Ci napisały, będzie wszystko super za tydzień, szkoda tylko, że się niepotrzebnie musisz denerwować i że znowu trzeba czekać... A masz tę wizytę dokładnie za tydzień? Jak tak, to odliczamy razem
Bo ja idę w czwartek na 18:40... masakra, że tak na koniec dnia, no ale jakoś muszę wytrzymać, co innego nam pozostaje?
A u nas się sytuacja mieszkaniowa pokomplikowała i chyba też pójdziemy coś wynająć, zanim nie wybudujemy naszej części domu, albo druga opcja jest taka, że dobierzemy kredytu i kupimy nieduże, tanie mieszkanko gdzieś w okolicy... Zobaczymy, co w banku powiedzą, ale stresuje mnie to, że trzeba szybko podjąć jakąś decyzję, żeby przed majem już być w pełni usadowionym w nowym miejscu. -
nick nieaktualnyNie wiem co powiedzieć ? .....
Cały czas się martwię że wy macie brzuchy a ja nie! że nie które czują ruchu albo pluskanie a ja nie, nawet wymiary maluszka,
Bardzo źle się czułam ostatnio ! fizycznie i psychicznie .
Dużo rzeczy mnie drażni !!
Założyłam konto żeby mieć dostęp do kalendarza belly, i dziewczyny z forum wypytywały o mnie !
Wolałam być anonimowa bo nie chciałam żeby pewne osoby wiedziały co u mnie !! nie chodzi mi tu o was.
Pozdrawiam.luna91, i.am.chappie, xpatiiix3, bereda11, josephinka84, Bree, myszka2070, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Carolq wszystko będzie dobrze kochana :* któraś a was pisala o hennie do brwi no to ja radzę uważać bo ja zawsze robiłam henne i było wszystko ok a teraz zrobiłam i miałam całe czerwone brwi do tego krzywo mi wzięło wiec dziś kupiłam "kredke" do brwi z maybeline z taka z gabeczka do roztarcia i jest mega fajna bo nie wyglada jak sztucznie wymalowane brwi.
-
nick nieaktualnyi.am.chappie wrote:Cigaretta - dobrze, że jest na co czekać
a co do wózka, ktoś myślał o używanym? Bo my tak się właśnie zastanawiamy, czy nie lepiej kupić lepszy, a po kimś... co do modelu jeszcze zielona jestemale łóżeczko będzie białe
mi się podobają camarelo.