Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie miałam problemu ze zmianą nazwiska, jest zwyczajne że tak powiem więc nawet się nie zastanawiałam, zmieniłam bo chciałam być Jego i już
i bardzo się z tego cieszyłam ogólnie heh
A co do takich ekstramalnych przypadków jak Fiut no to się szczerze dziwię bo w takich wypadkach to w ogóle chyba można zmienić nazwisko bo jest zwyczajnie obraźliwe. Na pewno bym takiej atrakcji nie zafundowała dzieciom, nazwisko Fiut dla dzieci w wieku szkolnym i każdym wieku zresztą to od razu skazanie na pośmiewisko, taka jest prawda. -
Negra wrote:Mi z imion dla chłopca bardzo podoba się Tymon. I właściwie żadne inne. A mój mąż jest kategorycznie na nie
dziewczynka natomiast tylko Laura. Tu na szczęście nie dyskutuje
A u najbliższych przyjaciół mamy InezNegra lubi tę wiadomość
-
Sylika wrote:Inez i to jest poprawnie a nie jak moka bratowa Ines a nazwisko na S. Ines S. Masakra.
Słyszałam też o takich dziwactwach, jak nazywanie dziecka spolszczonym imieniem: Dżessikano sorry, niebardzo...
luna91 lubi tę wiadomość
-
No ja będę się nazywała dokładnie tak, jak siostra P., bo ona została przy panieńskim. Do swojego panieńskiego juz wrócić nie mogę, bo na to po rozwodzie był jakiś tam określony czas, a ja rozwiodlam się prawie 11 lat temu
Do tego... no dobra, powiem Wam, bo to jest niezły przypal. Ja mam panieńskie Kowalska. A mój eks mąż Wiśniewski. Tak więc wracać z Wiśniewskiej do Kowalskiej, to trochę kiszkaAle do Wiśniewskiej przez te kilkanaście lat się przyzwyczaiłam.
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
O jak o imionach to u nas (taj jak i u Cassie
) Aleksander a dziewczynka Kornelka pewnie chociaz z dziewuszką mamy dylemat.
A nazwisko męża jest ok, choć moje panieńskie baaardzo mi się podobało - było typowo polskie i z niczym się nie kojarzyło - nawet z żadnym imieniem czy rzeczą. Ale grunt, że mężowe nie jest przypałowe
Sylika, FeliceGatto, CassieMK, migussia lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Mejbi dobrej nocy
.
Felice nowe nazwisko to jeszcze nie taka.tragedia tyle ze mialas dlugie nazwiska a to takie krociotkie. Ale przyzwyczaisz sie znow ja bym zmienila.
FeliceGatto, mejbi lubią tę wiadomość
-
Negra wrote:Mi z imion dla chłopca bardzo podoba się Tymon. I właściwie żadne inne. A mój mąż jest kategorycznie na nie
dziewczynka natomiast tylko Laura. Tu na szczęście nie dyskutuje
A u najbliższych przyjaciół mamy Ineznazwisko ma ok heh ale beka z fiuta boże nie powinnam ale leżę i nie mogę przestać się śmiać
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
Kazik :* -
Nie mogę spać - już myślę o poniedziałkowej wizycie. Jutro posiadówka u teściów. Przynajmniej szybciej zleci ta niedziela.
Dziewczyny, jutro wstawię Wam mój brzuch na FB - nie wiem czy widać gołym okiem, ale mam taki okrąglutki i twardy jak dotykamNieźle mi się powiększył. Nie wciągnę go już bo czuję opór. No i czasami się macam to wyczuwam bez trudu macicę
Ja marzę o brzuszku już, ale wiem, że na taki pokaźny trzeba jeszcze poczekać
FeliceGatto lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dzień dobry
Co do nazwiska męża, to mi się mojego podoba (choc dość smiechowe i jednoznacznie wskazuje przezwisko)
Luna-nie bój się! Bedzie ok! Przecież inaczej byc nie może...
Ja mam w piątek, 13.11, genetyczne i tez trochę sie stresuje, ale przecież nic złego sie nie dzieje i nie ma podstaw zeby uważać ze cos bedzie nie tak, wiec musi byc dobrze!monaa, FeliceGatto lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnyDzień dobry niedzielnie
miałam doła od piątku i nie chciałam smęcić, najśmieszniejsze jest to, że nawet nie wiem czemu mnie humor opuścił. Ale słońce dziś świeci i jest dobrze
Ja mam konto firmowe na fb i tak nie bardzo chyba mogę je wykorzystywać do innych celów, może fakt założę fikcyjne, pomyślę, tu zdecydowanie się czuję bardziej "tajnie"
Co do nazwiska, mój mąż ma ładne, nawet bardzo, ale mam podwójne, bo moje stare takie krótkie, chociaż już po tych kilku latach już się przedstawiam jegoFeliceGatto lubi tę wiadomość