X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech... no my w kredytach. Nic to.
    Naprawdę życzę, żeby Wam gwiazdka z nieba spadła i szybko rozwiązała tą sytuację :)

mejbi lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje Wam dziewczyny ja bym chyba nie dala rady ja ze swoim nue widze sie w sumie prawie caly dzien a gdy nie spelna miesiac temu mial inna prace to wychodzil o 5 a wracal 20-22 a teraz od 6-18 praktycznie stale godziny i niby troche lepiej ale powiem wam ze taka rozlaka oddal ludzi ja widze taka roznice ze w wielu sprawach nie potrafie znalezc wspolnego jezyka i sa klotnie tak jak i inne sprawy domowe cos zaniedbane z powodu jego dlugiej pracy wszystko na mojej glowie i tylko sie spueramy bo sil mi czasami brak .Lekarz mowi bym oszczedzala sie ale jak to zrobic ? Chlopcy do szkoly pozniej obiad. I inne obowiazki i tak nie mam pomocy w rodzinie wszystko sama zastanawiam sie co bedzie jak maluchy sie urodza ....
    A tak jak wy po tyle czasu sie nie widziec nie wyobrazam sobie ...
    A tak z innej beczki dziewczyny czy wasze pociechy maja juz wybrane imie ? Ja dla syna mysle nad imieniem Nataniel i to od dawna moj na imie Natan zareagowal pozytywnie ale jak uslyszal Nataniel to gębą kreci ! Stary osioł ...a dla córki mam kilka co wy na to i pomorzcie wybrac pierwsze taki dla mnie najbardziej odpowiadajace to
    Vanessa w jakims programie widzialam i spodobalo mi sie bardzo .
    Kolejne to
    Emma
    Inga
    Livia
    I Nela

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika ja się bałam że popsują się nasze relacje ale naprawdę szczerze mogę powiedzieć że jest super jeśli chodzi o dogadywanie się, nie kłócimy się bo w sumie nie ma o co, bardzo tęsknimy a jak już wraca to naprawdę sielanka za każdym razem ;) Jesteśmy ciągle na tel i skypie, wszystko na bieżąco omawiamy więc na tyle ile to możliwe dbamy o nasz związek i mam nadzieję że nic się w tej kwestii nie zmieni.

Co do imion to ja nie mam zielonego pojęcia, jak przeglądam w necie imiona to nic mi się jakoś specjalnie nie podoba więc narazie sobie odpuściłam ten temat ;)

Sylika lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    Felice u nas niestety będzie to trochę trwać, nie chcemy się pchać w kredyty, wolimy wybudować się za odłożone pieniądze. zresztą ja już się przyzwyczaiłam do tego, że muszę radzić sobie sama, nie jest łatwo ale jakoś da się przetrwać.

My również budujemy bez kredytu i dlatego się meczymy od dwóch lat ale jeszcze sporo przed nami żeby myśleć o przeprowadzce a co mówić o pełnym wykończeniu ;) I masz rację da się przywyknąć do radzenia sobie ze wszystkim samej

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba Inga i Emma :-) i Livia i Nela też więc chyba Ci nie pomoglam ;-)
    Dziewczyny może nie widzialyscie a w superpharm jest 50%rabatu na balsamy do ciała,na rozstępy itd bo ostatnio był też ten temat poruszany. Warto skorzystać :-)

Sylika lubi tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:01

Sylika lubi tę wiadomość

• kw Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas będzie Filip albo Julia ;)

Sylika lubi tę wiadomość

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika a nad imieniem dla naszego bobaska jeszcze nie rozmyslamy ;-)

Sylika lubi tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:50

cd9bskjojgq3qzff.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika, ja też z tych mocno klasycznych, ale akurat Livia bardzo mi się podoba. Brzmi, jak muzyka :) No i Emma.

U nas jest Piotr, Małgorzata i pewnie będzie Marysia :) Maria Katarzyna konkretnie :P

Sylika lubi tę wiadomość

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh nie zazdroszczę dziewczyny z tymi wyjazdami mężczyzn.

U nas tez byłoby taniej gdybym ja mieszkała w Pl mąż tutaj zarabiał ale w życiu nie chciałam się ba to zgodzić trudno wszystko trwa dłużej bo koszty utrzymania tutaj są bardzo duże ale dla mnie najważniejsze że jesteśmy wszyscy razem. A dom cóż jak będziemy kupować to na bank na kredyt chyba że w lotto wygram :-P.

bereda11 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:11

Sylika lubi tę wiadomość

f2w3rjjg9i651cla.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a tak z innej beczki. Podobały Wam się nazwiska Waszych mężów, albo czy podobają się Waszych facetów?
    Bo mi np nie podoba się nazwisko mojego narzeczonego :/ No nie podoba mi się i już. A przy obecnym zostać nie mogę, bo to z kolei nazwisko mojego byłego męża i byłoby głupio je zostawić przy drugim ślubie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 22:38

Sylika lubi tę wiadomość

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie ok ale po ślubie przemyślam ze mogłam swoje sobie zostawić byłam do niego przywiązana ale trudno teraz tylko się z tego śmieje :-P

w7eM.png
    ozEK.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:
    A mój mąż poszedł na kręgle z kolegami z byłej pracy :/ tak to nie wychodzi nigdy, dlatego ja nie potrafię nawet teraz zasnąć sama i mało tego- mam już teraz takie uczucie lęku... kurde nawet nie umiem tego opanować. Przecież to chore :/ dlatego podziwiam te dziewczyny, które muszą co wieczór zasypiać same. Ja bym się umęczyła psychicznie :(
    A moj ma meczu i tez leze nie moge sie uspac:(
    Ja aktalnie ma L4 ale wczesniej pracowalam rok tylko na noc ... I nie widywalismy sie wcale bo on wychodzil o 5 ja wracalam z nocki przed 7 wieczorem jak wracal o 20 to jeszcze godzine sie widzielismy a jak o ww to tylko w weekend i wszystko przez telefon bylo ustalane a on biedny sam przez rok spal jedynie w niedzieli razem noc spedzalismy bo ja w soboty tez pracowalam ale on narzekal zespac nie mogl ale wiwm.ze jak go nie ma to i ja zle sypiam ;)
    Nie rozmawiam z nim o imionach dla corek ale ja nie chce klasycznych bo u nas w rodzinie duzo jest starych imion np. Ja mam.na drugie Maria ale nie lubie go :(
    A z nowych moja bratowa jest tez w ciazy 7tyg. Wiecej odemnie i nedzie miala corke i nazywac sie bedzie INES .... Napewno nie typowo a wsrod znajomych Majki, Zuzki, Oliwki, Kacperki?Kubisie za duzo takich samych nawet moje najmlodsze siostry to Wiktoria i Julia :)

aniesiack lubi tę wiadomość

201604075381.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby było jakieś obraźliwe czy głupie to bym na pewno została przy swoim moja sąsiadka z pl ma obecnie po mężu nazwisko Fiut tak się pisze ona twierdzi ze wymawia się to inaczej ale raczejkażdy mówi po prostu Fiut i dzieci też tak mają na takie nazwisko bym nigdy się nie zgodziła ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 22:48

w7eM.png
    ozEK.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie podoba mi się ale co na to poradzę :-P

p19u0tc70smx8ddn.png
  • Sylika Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Dziewczyny, a tak z innej beczki. Podobały Wam się nazwiska Waszych mężów, albo czy podobają się Waszych facetów?
    Bo mi np nie podoba się nazwisko mojego narzeczonego :/ No nie podoba mi się i już. A przy obecnym zostać nie mogę, bo to z kolei nazwisko mojego byłego męża i byłoby głupio je zostawić przy drugim ślubie.
    Mojego narzeczonego mazwisko mi sie chyba podoba ale nie nawidze nazwiska mojego bylego ktore nosze .... Chciala bym to zmienic ale narazie sie nie zanosi he he ;)
    A ty mozesz zostac przy panienskim np.

201604075381.png
  • kkasya Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:01

• Sylika Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie usmialam z tym Fiutem hahahahaha.;)

Madziaaaaa, kamisia88 lubią tę wiadomość

201604075381.png
‹‹ 605 606 607 608 609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ