Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy nie mamy imion jeszcze, rzucam co chwilę propozycję, ale mój mówi, że jeszcze czas, że jak płeć będzie na 100%, bo co on będzie się spalał i wymyślał dla obu
mi się ostatnio Blanka spodobała, ale nie wiem czy nie zbyt wymyślne, nie chce dzieciakowi pod górę robić
-
nick nieaktualny
-
A ja mam pytanko z innej beczki do mam ktore juz plec znajaznajajuz były w ciąży. Wiem pleć niby nie taka ważna no ale u mnie jak powiedzialam ze bardziej kwasne jem ogory kapusta itp. A slodkie to nawet herbaty nie slodze czasem najdzie mnie na budyn czy ciacho ale mało. Wogole wczesniej tez nie bylam za slodkim. To rodzinka z góry bedzie 2 syn i nawet chcieli zaklady robic jakby to nie wim konkurs byl. Smaki jakos nie roznia sie wybitnie id poprzedniej ciazy a mam nadzieje taka malutka na dziewczynke. Jak to u was bylo chyba nie jest regula ze kwasne bedzieto chlopczyk i bedzie i juz
-
zabuszka wrote:A ja mam pytanko z innej beczki do mam ktore juz plec znajaznajajuz były w ciąży. Wiem pleć niby nie taka ważna no ale u mnie jak powiedzialam ze bardziej kwasne jem ogory kapusta itp. A slodkie to nawet herbaty nie slodze czasem najdzie mnie na budyn czy ciacho ale mało. Wogole wczesniej tez nie bylam za slodkim. To rodzinka z góry bedzie 2 syn i nawet chcieli zaklady robic jakby to nie wim konkurs byl. Smaki jakos nie roznia sie wybitnie id poprzedniej ciazy a mam nadzieje taka malutka na dziewczynke. Jak to u was bylo chyba nie jest regula ze kwasne bedzieto chlopczyk i bedzie i juz
Moja dobra koleżanka tez jest w ciąży juz znają na 100% płeć będzie dziewczynka to znowu słodycze cały czas je więc nie ma reguły
Ja też liczę ze będzie dziewczynka co prawda dzisiaj coś mi się śniło ze będzie chlopczyk dokładnie nie pamiętam snu ale ciągle liczę na córeczkę.
-
nick nieaktualny
-
Sylika wrote:Wspolczuje Wam dziewczyny ja bym chyba nie dala rady ja ze swoim nue widze sie w sumie prawie caly dzien a gdy nie spelna miesiac temu mial inna prace to wychodzil o 5 a wracal 20-22 a teraz od 6-18 praktycznie stale godziny i niby troche lepiej ale powiem wam ze taka rozlaka oddal ludzi ja widze taka roznice ze w wielu sprawach nie potrafie znalezc wspolnego jezyka i sa klotnie tak jak i inne sprawy domowe cos zaniedbane z powodu jego dlugiej pracy wszystko na mojej glowie i tylko sie spueramy bo sil mi czasami brak .Lekarz mowi bym oszczedzala sie ale jak to zrobic ? Chlopcy do szkoly pozniej obiad. I inne obowiazki i tak nie mam pomocy w rodzinie wszystko sama zastanawiam sie co bedzie jak maluchy sie urodza ....
A tak jak wy po tyle czasu sie nie widziec nie wyobrazam sobie ...
A tak z innej beczki dziewczyny czy wasze pociechy maja juz wybrane imie ? Ja dla syna mysle nad imieniem Nataniel i to od dawna moj na imie Natan zareagowal pozytywnie ale jak uslyszal Nataniel to gębą kreci ! Stary osioł ...a dla córki mam kilka co wy na to i pomorzcie wybrac pierwsze taki dla mnie najbardziej odpowiadajace to
Vanessa w jakims programie widzialam i spodobalo mi sie bardzo .
Kolejne to
Emma
Inga
Livia
I Nela
Ja mam Nele teraz chce LivkeSylika lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień doberek!
Żabuszka myślę że nasze zachcianki nie mają wiele wspólnego z płcią, dziewczyny tu chyba nawet opisywały kiedyś którym się to nie sprawdziłoja bardzo rzadko mam ochotę na słodkie, chciałabym chłopaczka ale nie biorę tego za żaden wskaźnik. Tylko usg prawdę Ci powie, heh
Tola witamy
A co do fb żeby do Was dołączyć też bym musiała drugie konto założyć ale ja ogólnie bardzo mało zdjęć do neta wrzucam i nie dołączyłam do Was jeszcze bo nie chcę żebyście pomyślały że taka mądra jestem że Was podglądam a sama nic nie wrzucam
jak bym miała chociaż mały brzuszek to bym się pochwaliła ale póki to nie ma czym się chwalić
Pati wieczór udany?
Miłej niedzieli ! -
nick nieaktualnyDzień dobry, witam w 15 tygodniu
nie dam rady wąż nadrobić, bo strasznie dużo produkujecie stron.
Tylko napisze, że wczoraj zauważyłam pierwsze rozstępy na piersiach... smaruje oliwka a i tak są czerwone pęknięcia
Miłej niedzieli!Madziaaaaa, kw lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ja mam Nele teraz chce Livke
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się i od razu was o zdrowie pytam
czy któraś z was ma problemy z pęcherzem? jakiś ból pęcherza i jajników? nie wiem czy to normalne czy mam się bać. ostatnio miałam zapalenie pochwy i przypisany antybiotyk. klasycznych objawów nie miałam, więc gdyby mi ginka nie powiedziała, że coś jest nie tak to nawet bym nie wiedziała! dlatego jak teraz mnie boli, to się martwię, że to znowu to zapalenie albo co innego. nic nie swędzi ani nie piecze.
-
Baronowa_83 wrote:a czemu przez v?
Bo przez w mi się nie podobaa tak samo się wymawia, rzecz gustu jedyne imię jakie mi się podoba dziewczęce a prawie od początku szukałam na L
no dla chłopca na L nic nie znalazłam wiec będzie Miłosz tak jak w ciąży z Nel chciałam
Noc/wieczór średnio Kamil poległ i ja i jestem w dodatku wściekła bo śpi do tej pory a ja siedzę z jego rodzicami... pffSylika lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel