Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kw wrote:Heh zazdroszczę Wam tej rozmowy o wymianie biustonoszy bo mój biust nadal pozostaje twardo w miseczce A i raczej nie zamierza rosnąć
Zresztą od wczoraj tak się zastanawiam jak wy to robicie że rosną Wam takie śliczne brzuszku a nadal macie takie szczupłe nogi?
Mi pierwsze co tyle to od razu uda
Mam 4kg na plusie w tym chyba że dwa w udach a to dopiero 13w6d ehhh
.
Co do ud to ja mam juz dużemam nadzieje ze nie urosną za bardzo;)
Macie moze opinie o wózku chicco Urban? -
No ja właśnie całe życie mam takie masywne uda mimo szczupłej góry a teraz już mam na plusie po 2 cm na udach a gdzie tam jeszcze do końca tycia
Ja nie martwię się kg do przodu tylko przerażają mnie te uda bo wiem ze ciężko mi z nich potem stracić te cm ale nadzieja w piesku który niedługo dołączy do naszej rodzinki bo skoro mąż na wyjazdach to ja będę miała motywację do 3 spacerów dziennie
-
kw wrote:Heh zazdroszczę Wam tej rozmowy o wymianie biustonoszy bo mój biust nadal pozostaje twardo w miseczce A i raczej nie zamierza rosnąć
Zresztą od wczoraj tak się zastanawiam jak wy to robicie że rosną Wam takie śliczne brzuszku a nadal macie takie szczupłe nogi?
Mi pierwsze co tyle to od razu uda
Mam 4kg na plusie w tym chyba że dwa w udach a to dopiero 13w6d ehhh
co z tego ze rosna jak potem obwisną jak konewka i wyschną całkowicie . owszem teraz sie ciesze bo sa pelne i piekne moj stary mowi masz kurde te cycochy
az mnie duma rozpiera ..he he
A udziska też mam dobre i chyba jeszcze w nich urosnę zawsze szło mi w dupe i uda aż sie boje
-
My wczoraj najpierw drzemak potem przyjemnosci
to tez dobre rozwiązanie
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Po prawej ustawienia -> zakładka Społeczność -> po lewej na dole jest okienko Twój podpis na forum. Wklej tam linka z suwaczkiem i juz zawsze będzie się pojawiał pod Twoimi postamiSylika lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Dzieki Felice tak to bym za kazdym razem wklejala.
Jak to dobrze kogos madrego poczytackkasya, xpatiiix3, FeliceGatto, Madziuśka, Agusia ;), bereda11 lubią tę wiadomość
-
Wszyscy kolacyjki z mężem , przytulanki itp. A ja siedze sama.w domi jak kolek no moj na mecz pojechał i o polnocy chyba wroci:( uspie sie i moe obudze!
Chyba wam zazdroszczeza to balagan mu zostawie he he niech sprzata
rano .
-
Kamil Nele usypia młody ogląda pingwiny z Madagaskaru a ja siedzę i ziewam
Idę prysznic pykne mam nadzieje ze jak wrócę to będą spać i będzie czas dla Nas
Do jutra kochane :* spokojnej nocki
CassieMK, Sylika, bereda11 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny ja to i tak zazdroszczę Wam tych chociaż 3 h z mężami no mój M ma taką pracę że ciągle w delegacjach i nie widzimy się po 8 tygodni a czasami nawet więcej a potem wpada na 10 dni do domu i znów wyjeżdża ehhh tęsknota jest ogromna ale cóż mamy zrobić gdy budowa na głowie