Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:usunełam zdjecia bo juz mnie namierzaja myslalam ze jak bede miala zmyslone nazwisko i imoe to nikt mnie nie znajdzie no nie ....bo wiecie ja sie ukrywam
ha ha ha
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
kkasya wrote:Dziewczyny! Pomocy!
Jak to jest z tymi stanikami? Gdzie kupujecie i jakie rozmiary? Takie jak w tej chwili macie na powiększone piersi czy jeszcze większe?
Ja jestem posiadaczka dużych piersi (miseczka E) i zawsze kupowałam staniki w triumphie, dzisiaj byłam w h&m a tam największy rozmiar to wlasnie E, no spoko jak przymierzylam te jeden był akurat (moze z tydzień jeszcze bym pochodziła w nim) a inny model E był za mały
Nie wiem co mam zrobić żeby cos mi trzymało te cycki :p (i nie wydawać 130 ziko lub więcej na stanik na pare tygodni)
Teraz czasami chodzę te w sportowym, ale ostatnio tez nie było szału, miałam wrażenie jakby był ten biust lekko ucisnietyNa allegro ten, który mierzylam Caffe latte) kosztuje z przesyłką niespełna 80zl. Taki zakup przyda sięna teraz i później, do karmienia. Tylko musiałabys kupić jakis 0,5-1 miseczkę wiekszy, żeby trochę posłużył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 17:53
-
CassieMK wrote:Mam deficyt pyszności w domu i mega ochotę na coś dobrego...wymyśliłam, że zblenduję brzoskwinie z puszki na mus i nałożę warstwowo do pucharka: mus, pokruszone krakersy, jogurt grecki, miód i znowu mus...
CassieMK lubi tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Ja ostatnio robiłam tort z orzechami włoskimi, ale dzidziusiowi nie smakował, wszystko oddał
i skończyło się na tym, że tatuś musiał wrąbać sam całą blachę
więc na razie odpuszczam sobie pieczenie...
-
u nas cudem muffinek waniliowy wczoraj wszedł. słodyczom nadal mówimy nie.
a właśnie sie robią domowe haburgery i fryty (co mi nie przeszkodziło być już w macu na podwójnych frytach).
Negra, CassieMK lubią tę wiadomość
-
Oni mają tylko dwa salony firmowe- w Łodzi i we Wroclawiu, ale teraz np przebywam w woj lubelskim i już zlokalizowałam mały sklepik z bielizną różnych firm- m.in Alles. Pierwszy biustonosz do karmienia od nich (Naomi lub Noemi) kupiłam w sklepie dla kobiet ciężarnych HappyMum. Także można ich znaleźć w różnych miejscach. Przed chwilą z ciekawości porównałam swoje wymiary z ich tabelka rozmiarów i wszystko się zgadza-jeśli to cokolwiek Ci pomoże. Moja kumpela zamawiala przez Allegro i bez problemu wymieniala rozmiar-trzeba tylko znaleźć dobrego sprzedającego
nie namawiam, ale naprawdę są wygodne
ja np w hm nie kupuję bielizny, nawet jak bym chciała, bo u nich miseczka rośnie z obwodem.... A teraz, jak nam cycuchy pecznieja ważne jest, żeby ten obwód trzymał je na swoim miejscu, a nie w okolicach pępka
kkasya, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sie mieszcze w stare staniki. Wyjelam tylko te wkladki;). Takze narazie nie musze nic kupowac.
Farbuje wlosy, z lekka doza niepewności. Mam nadzieje ze nic się nie stanie, a wlosy nie będą zielone, ale miałam juz 5 cm odrosty.
Maz mnie wczoraj rozśmieszyl: Wiesz nasza sekretarka tez jest chyba w ciazy, bo jakas wieksza sie zrobila i ma straszne odrosty.
Musze sobie więcej czarnych rzeczy kupic bo podobno wyszczuplająNegra, CassieMK, FeliceGatto, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Maz mnie wczoraj rozśmieszyl: Wiesz nasza sekretarka tez jest chyba w ciazy, bo jakas wieksza sie zrobila i ma straszne odrosty.
a podobno faceci nie zwracają uwagi na takie szczegóły. A więc to wszystko kłamstwo!
-
Staniki.... Tez mi cyce urosly z D mam chyba E albo F masakra w sportowych chodze takie bimbały a poki co po sklepach nie chodze z bielizna ale ogladalam na necie sliczne sa.i do karmienia pozniej moga byc chyba pod koniec miesiaca sobie zamowie.
A ja dzis zjadlam pieczone udka i frytyz glebokiego oleju mmmm.... Pycha dupa rosnie ale nie mam wyrzutow sumienia jakos super ! A na deser tez bym wrąbała jakies ciasto ale niestety leżenie gora ! Jedyne co mi pozostalo to cukierki ktorych mam zapas, merci oraz żelki obowiązkowo
i co moge dzis zrobic to sie wykapac i nic wiecej .
-
Heh zazdroszczę Wam tej rozmowy o wymianie biustonoszy bo mój biust nadal pozostaje twardo w miseczce A i raczej nie zamierza rosnąć
Zresztą od wczoraj tak się zastanawiam jak wy to robicie że rosną Wam takie śliczne brzuszku a nadal macie takie szczupłe nogi?
Mi pierwsze co tyle to od razu uda
Mam 4kg na plusie w tym chyba że dwa w udach a to dopiero 13w6d ehhh
Sylika lubi tę wiadomość