X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:00

CassieMK lubi tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

• monaa Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    usunełam zdjecia bo juz mnie namierzaja myslalam ze jak bede miala zmyslone nazwisko i imoe to nikt mnie nie znajdzie no nie ....bo wiecie ja sie ukrywam ;-) ha ha ha
    Ja jestem tak poblokowana że nie można mnie znaleźć ani po mailu ani po imieniu. Może zmień w ustawieniach?

FeliceGatto lubi tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    Dziewczyny! Pomocy!
    Jak to jest z tymi stanikami? Gdzie kupujecie i jakie rozmiary? Takie jak w tej chwili macie na powiększone piersi czy jeszcze większe?
    Ja jestem posiadaczka dużych piersi (miseczka E) i zawsze kupowałam staniki w triumphie, dzisiaj byłam w h&m a tam największy rozmiar to wlasnie E, no spoko jak przymierzylam te jeden był akurat (moze z tydzień jeszcze bym pochodziła w nim) a inny model E był za mały :(
    Nie wiem co mam zrobić żeby cos mi trzymało te cycki :p (i nie wydawać 130 ziko lub więcej na stanik na pare tygodni)
    Teraz czasami chodzę te w sportowym, ale ostatnio tez nie było szału, miałam wrażenie jakby był ten biust lekko ucisniety :(
    W ubiegły weekend byłam w sklepie Alles w Łodzi w Manufakturze-kupowałam bon psiapsiolce na urodziny i sama trochę poprzymierzalam. Uwiwlbiam tą firmę, bo po 1.jest polska, po 2 ma piękne wzory i modele w rozmiarach 60-100 A-K,L,a po 3. Cały sklep jest podzielony na pół: po prawej normalna staniki, a po lewej dla mam karmiących. Mierzyłam te z lewej. ehhhh piękne! Przed ciążą nosiłam 65E, teraz skończyłam na 65H. Ostatecznie nie kupiłam, bo pomyślałam, że to jeszcze kie koniec. Ale wiem już, że za jakiś 1-2 mce zamówię je przez internet. Używałam do karmienia w poprzedniej ciąży i byłam zachwycona- mega wygodne, doskonale podtrzymujące i piękne! Wiem, że na inne juz nie będę patrzeć :) Na allegro ten, który mierzylam Caffe latte) kosztuje z przesyłką niespełna 80zl. Taki zakup przyda sięna teraz i później, do karmienia. Tylko musiałabys kupić jakis 0,5-1 miseczkę wiekszy, żeby trochę posłużył

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 17:53

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    O matko cassie - zrób więcej dla mnie teeeeeez!

Zapraszam, zmiksowałam całą zawartość puszki, a do pucharka zużyłam 1/3 składników, więc jeszcze 2 osoby się załapią...albo jedna i dla mnie dokładka, bo pyyyszne to wyszło :D

oar89jcgzipdaets.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Mam deficyt pyszności w domu i mega ochotę na coś dobrego...wymyśliłam, że zblenduję brzoskwinie z puszki na mus i nałożę warstwowo do pucharka: mus, pokruszone krakersy, jogurt grecki, miód i znowu mus... :D
    Świetny pomysł na deser! Ja dziś piekłam brownie, a moja mama sernik z brzoskwiniami- też już się objadam słodkościami :)

CassieMK lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio robiłam tort z orzechami włoskimi, ale dzidziusiowi nie smakował, wszystko oddał :P i skończyło się na tym, że tatuś musiał wrąbać sam całą blachę ;) więc na razie odpuszczam sobie pieczenie...

FeliceGatto lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Ja ostatnio robiłam tort z orzechami włoskimi, ale dzidziusiowi nie smakował, wszystko oddał :P i skończyło się na tym, że tatuś musiał wrąbać sam całą blachę ;) więc na razie odpuszczam sobie pieczenie...
    A widzisz- mój akceptuje wszelkie słodkości :D

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas cudem muffinek waniliowy wczoraj wszedł. słodyczom nadal mówimy nie.

a właśnie sie robią domowe haburgery i fryty (co mi nie przeszkodziło być już w macu na podwójnych frytach :)).

Negra, CassieMK lubią tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Negra Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzedniej ciąży mogłam jeść frytki na śniadanie, obiad i kolację :) najlepiej z sosem czosnkowym. Teraz preferuję słodkie :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Negra Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni mają tylko dwa salony firmowe- w Łodzi i we Wroclawiu, ale teraz np przebywam w woj lubelskim i już zlokalizowałam mały sklepik z bielizną różnych firm- m.in Alles. Pierwszy biustonosz do karmienia od nich (Naomi lub Noemi) kupiłam w sklepie dla kobiet ciężarnych HappyMum. Także można ich znaleźć w różnych miejscach. Przed chwilą z ciekawości porównałam swoje wymiary z ich tabelka rozmiarów i wszystko się zgadza-jeśli to cokolwiek Ci pomoże. Moja kumpela zamawiala przez Allegro i bez problemu wymieniala rozmiar-trzeba tylko znaleźć dobrego sprzedającego :) nie namawiam, ale naprawdę są wygodne :) ja np w hm nie kupuję bielizny, nawet jak bym chciała, bo u nich miseczka rośnie z obwodem.... A teraz, jak nam cycuchy pecznieja ważne jest, żeby ten obwód trzymał je na swoim miejscu, a nie w okolicach pępka :D

kkasya, Agusia ;) lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fryty hmmmmm to jest BARDZO DOBRY POMYSŁ na kolację!! :D :D

Negra, Madziuśka lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowie juz pojechali :) teraz czekam bo ma przyjechać dziewczyna przymierzyć suknie ślubna wiec czekamnpozniej chyba pójdę ba długi spacerek bo tak jakos sie zaduszona czuje :)

bereda11 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie mieszcze w stare staniki. Wyjelam tylko te wkladki;). Takze narazie nie musze nic kupowac.

Farbuje wlosy, z lekka doza niepewności. Mam nadzieje ze nic się nie stanie, a wlosy nie będą zielone, ale miałam juz 5 cm odrosty.

Maz mnie wczoraj rozśmieszyl: Wiesz nasza sekretarka tez jest chyba w ciazy, bo jakas wieksza sie zrobila i ma straszne odrosty.
    Musze sobie więcej czarnych rzeczy kupic bo podobno wyszczuplają ;)

Negra, CassieMK, FeliceGatto, Madziuśka lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Negra Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Maz mnie wczoraj rozśmieszyl: Wiesz nasza sekretarka tez jest chyba w ciazy, bo jakas wieksza sie zrobila i ma straszne odrosty. ;)
    Brawo dla męża za spostrzegawczość :D a podobno faceci nie zwracają uwagi na takie szczegóły. A więc to wszystko kłamstwo! :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co musiałam tylko przerzucić się na większe zapięcie pod cyckami, co wskazywałoby na to, że w cyckach nie rosnę, a pod nimi a i owszem... :/

oar89jcgzipdaets.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:01

Negra lubi tę wiadomość

• Sylika Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staniki.... Tez mi cyce urosly z D mam chyba E albo F masakra w sportowych chodze takie bimbały a poki co po sklepach nie chodze z bielizna ale ogladalam na necie sliczne sa.i do karmienia pozniej moga byc chyba pod koniec miesiaca sobie zamowie. :)
    A ja dzis zjadlam pieczone udka i fryty ;) z glebokiego oleju mmmm.... Pycha dupa rosnie ale nie mam wyrzutow sumienia jakos super ! A na deser tez bym wrąbała jakies ciasto ale niestety leżenie gora ! Jedyne co mi pozostalo to cukierki ktorych mam zapas, merci oraz żelki obowiązkowo :) i co moge dzis zrobic to sie wykapac i nic wiecej .

8954b27113.png

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • kw Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh zazdroszczę Wam tej rozmowy o wymianie biustonoszy bo mój biust nadal pozostaje twardo w miseczce A i raczej nie zamierza rosnąć ;) Zresztą od wczoraj tak się zastanawiam jak wy to robicie że rosną Wam takie śliczne brzuszku a nadal macie takie szczupłe nogi?;) Mi pierwsze co tyle to od razu uda :/ Mam 4kg na plusie w tym chyba że dwa w udach a to dopiero 13w6d ehhh

Sylika lubi tę wiadomość

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
‹‹ 602 603 604 605 606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ