Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Guem wrote:Clio_99 przeczytałam kika poprzednich stron i zastanawiałam się czy nie powinnam napisać w temacie czerwcówek bo tu wszystkie mamusie są tyle przede mną ale jeśli nie jestem sama z końcówki maja to mi raźniej
JA jestem na przykład jeszcze później niż Ty i większość dziewczynogólnie ze wszystkim jestem prawie ostatnia albo ostatnia ale majówki to majówki
Katarzyna Dobranoc :*
Anniusia brzuszek super!Ty się jeszcze pytać czy widać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:07
Anniusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Monikk, na FB jest prywatniej i zdjęcia można wrzucać normalnie
No niby tak...zobaczęale możesz mi podesłać linka to zerkne. Będę się później zastanawiać gdzie się więcej udzielać
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Anniusia wrote:dziewczyny dodaje zdjęcie brzuszka
coś widać?
http://static.pokazywarka.pl/i/6152497/205367/obraz-499.jpg
Ale ładny brzuszekja mam chyba podobny choć u mnie 14t3d
Anniusia lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Lepsze to niż budowanie wioski w Boom Beach Clanie...
Kiedyś mu normalnie odinstaluje to wszystko
Marietta, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Monikkk wrote:No niby tak...zobaczę
ale możesz mi podesłać linka to zerkne. Będę się później zastanawiać gdzie się więcej udzielać
Pati jest moderatorkiemWyślij jej privem swój link do fb, to doda Cię do grupy.
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Ja dzieciom na święta szczoteczki elektryczne do zębów kupie i jeszcze po jakimś drobiazgu nie stać mnie na bzdury a zabawek mają tyle ze nie mam gdzie trzymać tego no a ubrania bez okazji kupuje
także tego w tym roku to nikomu prezentów nie robie ,bo mnie nie stać na takie wydatki.. tylko dzieci i Kamil w zeszłym roku się wykosztowalam ostro i figa ja dostałam tylko dezodorant i żel pod prysznic pff więc w tym roku skromniej bo i funduje sobie na urodziny (29.12) usg 3d wiec zaoszczędze na prezentach dla rodzeństwa po jakimś słodyczu tylko dostaną i tyle
Co do imion to tak Kamil mówi ze Miłosz jest spedalone a ja mu powiedziałam tylko że nie ma nic do gadania bo pójdę sobie do urzędu i sama zarejestruje i gówno do gadania będzie miał taką uparta jestem niestety żadne chłopięce imię tak mi się nie podoba na razie przynajmniej nic innego mi w oko nie wpadło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:29
Marietta, Sylika, konwalijka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madziaaaaa wrote:Mój to samo Candy Crash level milion juz czasami wymiekam jeśli chodzi o tą gierkę brak mi sił i słów
-
Pati przypomniałaś mi dzieciństwo
Też dostałyśmy jako dzieci elektryczne szczoteczki
Miłosz spedalone?? ŁadnieAle kojarzy mi się tylko z jednym :
https://www.youtube.com/watch?v=B_kMMYQISeg
bereda- mój się nie ośmiela przy mnie grać na XboxieDlatego cichaczem siedzi na komórce... konsole odpala może raz na 2 tygodnie, zapowiada, że przyjdą koledzy na jakąś strzelankę, czy fifę, a potem mam 2 tygodnie spokoju znowu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:36
bereda11, xpatiiix3, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
na szczescie u mnie tez nie jest to czeste...ale oglada horrory , ja nie lubie wybiera dla mnie thillery i psychologiczne filmy ogladamy razem a jak ide spac to on oglada swoje horry...czasami jak mowie obejrze z toba to mowi nie to nie dla Ciebie , nie spodoba Ci sie i wiem ze to ciezki horror musi byc..
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Pati, no fakt, Miłosz jakoś szczególnie męskie nie jest, ale Kamil w sumie też nie, hahahaha
Za to mega męskie jest Gniewomir. Zapytaj Kamila, czy chce mieć Gniewka, hahahah
bereda11, Madziaaaaa, Marietta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Gniewomir
Znam jednego Gniewomira, w skrócie Gniewko- też "pedalsko"
Ja horrorów nie jestem w stanie oglądać, stres dla mnie okropny, spać nie mogę, mam koszmaryMąż też już się przezwyczaił, idę spać, odwaracam się od telewizora, to po cichu może oglądać
Bylebym nie słyszala, bo wyobraźnia działa
bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
patkaaxx90 wrote:Witam się dzisiaj juz tak wcześnie.. Koniec L4 próba powrotu do pracy.. A tak mi się wstawać nie chce...rozleniwiłam się
No ładnie! Chciałam napisać, ze nie lubię! (A ze z telefonu nadaje to kliknęło mi sie obok...)
Chcialas wrócić do pracy?
Ja mam do konca miesiąca zwolnienie i nie wiem sama czy jest sens wracać na gorący swiąteczny okres, no i qrczę boje sie ze cos sie stanie, a więcej szans na dziecko pewnie nie będziemy juz mieli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:07
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm