Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sol rozgrzewasz na patelni bardzo i wsypujesz do skarpety i ogrzewasz zatoki czyli niemal cala twarz;). Tylko uważaj bo to jest bardzo gorące.
Mgielka kosztuje 10 zl za litr takze ba dluuuugo starczaSylika, Negra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ,
Nawet sie nie spodziewałam ze tyle prześpie a dopiero wstałamśniło mi sie
Dzisiejsze badaniewszystko było ok i bez problemów takze bardzo sie cieszę i aby sen sie spełnił
trzymajcie mocne kciuki
Aniu_leczka, JusWik, luna91, Madziuśka, i.am.chappie, Negra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, ja zrobiłam sobie wczoraj wolne od komputera z racji tego, że siedzę codziennie w pracy przed nim 8 godzin. Dzisiaj wracam i postaram się wrzucić wieczorkiem zdjęcie jak moje maleństwo pokazuje nam piąteczkę
to chyba dobry znak, żeby przestać się o niego martwić
luna91, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Teoretycznie o 16 ale na pewno wejdę pózniej bo u niej zawsze jest opóznienie
wiec pewnie posiedzę sobie troszeczkę w poczekalni
Znam to, jak chodziłam do lekarza prywatnie, ponoć najlepszy w małopolsce, pomaga kobietom zajść w ciążę, kolejka była taka, że na 21 miałam wizytę, a wyszłam przed 1 w nocy!W poczekalni gruba beka była, bo lekarz zasypiał przy każdej pacjentce i co która wchodziła do środka, żeby go obudzić kaszlała, tupała, zrzucała torebkę na ziemie, więc jak było słychać zza drzwi hałasy, to wszystkie w śmiech
xpatiiix3, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Dziewczyny a może tak darujmy sobie teksty o fb. To jest tylko forum. Ktos woli pisac na fb to niech sobie pisze skoro tak jest jej wygodnie, a jej tu tego nie wypominajmy po i po co. Zaraz sie utworzą dwa obozy my i one, a to bez sensu jest
Ja juz pisałam, że mam rozdwojenia jaźniSmarujęi tu i tam, przez co pewnie ostro się powtarzam, hahahah
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyMarietta wrote:Znam to, jak chodziłam do lekarza prywatnie, ponoć najlepszy w małopolsce, pomaga kobietom zajść w ciążę, kolejka była taka, że na 21 miałam wizytę, a wyszłam przed 1 w nocy!
W poczekalni gruba beka była, bo lekarz zasypiał przy każdej pacjentce i co która wchodziła do środka, żeby go obudzić kaszlała, tupała, zrzucała torebkę na ziemie, więc jak było słychać zza drzwi hałasy, to wszystkie w śmiech
O Jakim lekarzu piszecie ? -
Sylika, polecam jeszcze takie coś na katar i gardło dla dorosłych i dla maluszków: do miski albo garnka wsypujemy 1 łyżkę sody, 1 łyżkę tymianku (takiego ze sklepu, normalna przyprawa), 1 łyżkę majeranku i 10 kropli olejku Oil olbas. Zalewamy to wrzątkiem i stawiamy w pokoju, w którym jesteśmy (dobrze też się schylic i wciągać
) Wymieniamy wszystko w razie potrzeb. U nas średnio nowa porcja była robiona tak co 3h. Odtyka nos, działa antyseptycznie i ładnie pachnie
Sylika lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyA ja pograbiłam liście
i pewnie znowu czeka mnie wielkie lenistwo
ale nudzić się nie będę bo od dwóch dni dopadł mnie mdłości
Dziś w nocy odwiedziłam toaletę aż 6 razy, a wszystko przez ogórki, bo zachciało mi się jeszcze o 22 jeść
Trzymam kciuki za wizyty -
FeliceGatto wrote:Ja juz pisałam, że mam rozdwojenia jaźni
Smarujęi tu i tam, przez co pewnie ostro się powtarzam, hahahah
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w tym znów pochmurnym dniu
Mi sie dziś śniło że urodziłam przez cc pięknego zdrowego synkaI tak mocno tuliłam go w ramionach a on wogóle nie płakał i mąż był przy mnie i to on płakał ale ze szczęścia :)Cały ranek sie teraz zastanawiam czy to znak że bedzie chłopiec czy razej znak od mojeg Anioła że wszystko będzie dobrze
Trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące
Ja ciągle myśle o tym wcześniejszym usg połówkowym i już strasznie sie boje a do 4.12 jest jeszcze bardzo dalekoCarolq, JusWik, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
Witam się w 15 tygodniu, ale ten czas leci..
Właśnie się dowiedziałam, że mój mąż za tydzień musi wyjechać na ponad 2 tygodnie i teraz tak siedzę i kminie jak ja sobie sama dam radę.
Dziewczyny a jak u was jest ze znajomymi?? Bo u mnie lipaaa straszna, mam grupę koleżanek, które tak jak ja są przed 30, żadna nie ma dziecka i na razie nie planuje, czas nam upływał na imprezach, zakupach i wyjazdach, a teraz totalnie mnie odstawiły...tłumaczyłam, że ta ciaża nie jest zagrożona i mogę robić wszystko, ale to nic nie dało i powiem szczerze jestem zawiedziona..
Jak jest u was? Może ja za bardzo to wszystko teraz analizuje haha, no nie wiem.
Powodzenia na wizytach, trzymam kciuki:))Carolq, xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Witajcie,moja wizyta jutro wiec dzisiaj zrobiłam nieszczęsne tsh i z 3.5 zeszło na 2.2 a ft4 mam 15,wiec wsio ok mi się wydaje.Ale eutyrox będę nadal brać. Juz nie moge się doczekać jutra
waga +1kg. Pozdrawiam
JusWik, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Anniusia wrote:ja mam dzisiaj o 13:20 w związku z pieczeniem tyle,że mi przeszło w sumie i nic czerwonego nie widzę ale pójdę
bo jak się znów jutro okaże,że piecze to co ja biedna zrobię
ale bym chciała,żeby mi dzidzie pokazał i żeby wszystko było ok w sumie mam stresa:P