Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki! Nie było mnie chyba z 2 tygodnie! Byłam na wyjeździe służbowym i małym urlopie i dopiero od jutra będę miała na codzień internet, ale już dziś chciałam Wam napisać, że bardzo się stęksniłam, jestem ciekawa co u was, jakie kolejne dziewczyny znają już płeć swoich dzieci i generalnie, co tam się dzieje na Majóweczkach
U mnie super, wyleczyłam przeziębienie i kaszel czosnkiem i miodem, zrelaksowałam się, w ostatnich tygodniach czuję się super, bez żadnych komplikacji i mimo choroby miałam duuuużo energii:)
Czeka mnie jeszcze dziś długa droga do domu, ale jutro rano zrobię sobie herbatkę i siadam do czytania moich Majóweczek
Pozdrowienia z Paryża!
La-mia, xpatiiix3, monilia84, FeliceGatto, Madziaaaaa, konwalijka, bereda11, kkasya lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Malo sie udzielam ostatnio bo chyba mam strasznego stresa przed jutrzejsza wizyta. Zaglądam za to do was codziennie.
dzis zaczynam II trymestr. Bardzo się cieszę z tego powodu. Trzymajcie mocno kciuki jutro i dam wam znac jak wroce.
My prezenty robimy sobie tylko i dzieciom ale kompletnie nie mam pomyslu co w tym roku kupic. Myslalam o jakichś fajnych książkach bo zabawek maja tyyyyle ze masakra.
monilia84, i.am.chappie, luna91, Negra lubią tę wiadomość
-
JusWik ja tez jutro jadę na genetyczne! Na która masz?
Bede trzymać kciuki za Was i prosze o trzymanie za nas
Bdzie dobrze! Inaczej byc nie może przecież !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:40
JusWik, monilia84, luna91, myszka2070, Negra lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnywitam sie i ja tego pochmurnego dnia
JusWik - kochana nie stresuje sie -wszystko jutro bedzie dobrze
moze juz poznasz plec?
ech z tą płcią - jeden gada chlopiec drugi dziewczynka
mam jeszcze cicha nadzieje ze ten drugi sie pomylił - jak byl synus to tez mi w 13tc powiedział ze dziewczę .... a potem na polowkowym gada -chlopak a ja na to - miala byc dziewczynka -a kto tak mówił ? a ja na to PAN
zreszta nie wazne aby zdroweFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a może tak darujmy sobie teksty o fb. To jest tylko forum. Ktos woli pisac na fb to niech sobie pisze skoro tak jest jej wygodnie, a jej tu tego nie wypominajmy po i po co. Zaraz sie utworzą dwa obozy my i one, a to bez sensu jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:46
La-mia, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Ja dzieciom na święta szczoteczki elektryczne do zębów kupie i jeszcze po jakimś drobiazgu nie stać mnie na bzdury a zabawek mają tyle ze nie mam gdzie trzymać tego no a ubrania bez okazji kupuje
także tego w tym roku to nikomu prezentów nie robie ,bo mnie nie stać na takie wydatki.. tylko dzieci i Kamil w zeszłym roku się wykosztowalam ostro i figa ja dostałam tylko dezodorant i żel pod prysznic pff więc w tym roku skromniej bo i funduje sobie na urodziny (29.12) usg 3d wiec zaoszczędze na prezentach dla rodzeństwa po jakimś słodyczu tylko dostaną i tyle
Co do imion to tak Kamil mówi ze Miłosz jest spedalone a ja mu powiedziałam tylko że nie ma nic do gadania bo pójdę sobie do urzędu i sama zarejestruje i gówno do gadania będzie miał taką uparta jestem niestety żadne chłopięce imię tak mi się nie podoba na razie przynajmniej nic innego mi w oko nie wpadło..
Pati to tak jak mi dla syna podoba sie tylko Nataniel i takie widze i zadne inne mnie nie przekona
A i jeszcze dziewczyny ostatnio pisalyscie o katarze zatokach itp. .... mnie tez dopadl ale to katar zatokowy nie da sie wydmuchac a jak robie to na sile to boli glowa i nitki krwi na chusteczce no i gdzies widzialam post ze polecacie jakis oklad cieply na glowe ale przelecialam kolka stron wstecz ....i nie znalazlam:( a od tego bolu mi slabo i tchu brak przez ten zatkany nos .... Pomocy !
-
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:Kurcze wlasnie napisalam sms do lekarza i kazal mi przyjsc w niedziele wiec kurna muszę czekac kolejne dwa dni.
tylko zwolnienie mam do 13 listopada i nie wiem czy mi wystawi od 14 listopada dzien wstecz. -
Napisalam mu o tym L4 ze do piatku mam i w koncu kazal w piatek kolo 11 przyjsc. Ufffff bo myslalam ze będę się meczyc kolejne dni.
la-mia tak wiec trzymam kciuki mocno za Ciebie a ty. Za mnie kolo 11.luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylika wrote:Pati to tak jak mi dla syna podoba sie tylko Nataniel i takie widze i zadne inne mnie nie przekona
A i jeszcze dziewczyny ostatnio pisalyscie o katarze zatokach itp. .... mnie tez dopadl ale to katar zatokowy nie da sie wydmuchac a jak robie to na sile to boli glowa i nitki krwi na chusteczce no i gdzies widzialam post ze polecacie jakis oklad cieply na glowe ale przelecialam kolka stron wstecz ....i nie znalazlam:( a od tego bolu mi slabo i tchu brak przez ten zatkany nos .... Pomocy !Sylika lubi tę wiadomość
-
ja mam dzisiaj o 13:20 w związku z pieczeniem tyle,że mi przeszło w sumie i nic czerwonego nie widzę ale pójdę
bo jak się znów jutro okaże,że piecze to co ja biedna zrobię
ale bym chciała,żeby mi dzidzie pokazał i żeby wszystko było ok w sumie mam stresa:P