Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto ja to nie mam sily do niego w tej ciazy zjadlabym go z butami wczoraj mnoe zdenerwowal ze nawet z nim nie spalam i dzis chyba powtorka z rozrywki wkurza mnie niesamowicie niechce teraz zaczynac tematu imion z nim bo to sie nie da on chyba ze starosci taki kacapowaty

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój jest bucem od zawsze i od zawsze wkurza mnie tak samo :P

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja swgo nazwalam bucem przedwczoraj i co by nie mowil do mnie to ja buc... Buc... Bucu! Tez mnie denerwuje chyba od zawsze.

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj z tymi facetami to jest. Mój P, tak daleko ode mnie, w pełni szczęśliwy jak my do niego jedziemy, ale do nas przyjechać .. to już nie da rady, jakby droga do nas przez Chiny była. Z nimi, facetami źle, ale bez nich .. osz kurna jak bez nich źle i niedobrze :( a ja teraz tak daleko (1300km) nie pojadę :( niech się nie wykręca w końcu pracą i do nas przyjedzie (i zostanie)!!!

Sylika lubi tę wiadomość

16udgywl4g9leeec.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 przeczytałam kika poprzednich stron i zastanawiałam się czy nie powinnam napisać w temacie czerwcówek bo tu wszystkie mamusie są tyle przede mną ale jeśli nie jestem sama z końcówki maja to mi raźniej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Laski :*

coś mnie zmęczenie ostatnio bierze

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko święta jakoś tego nie czuję jeszcze:P

w tym roku u nas wigilia tzn zapraszamy rodziców męża i moich oraz moją siostrę bo mąż jest jedynak.

prezenty ehh coś wymyślę ale każdemu z rodziny wysyłamy kartki zrobione przeze mnie z motywem świątecznym który wyhaftuję tak sobie wymyśliłam:D

w sobotę kolejna parapetówka u nas rodzina męża już nie może się doczekać oglądania mieszkania no chyba się zarobię w tej kuchni bo u nich to zawsze musi być żarełko na wysokim poziomie eeh:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    No ja swgo nazwalam bucem przedwczoraj i co by nie mowil do mnie to ja buc... Buc... Bucu! Tez mnie denerwuje chyba od zawsze.

ojj ja swojego już dawno mianowałam bucem roku :D wkurza mnie,że ciągle pracuję nawet w domu i w święta nawet dziś 9 rano klient do niego dzwoni i ciągle siedzi w internecie i przegląda sprawy klientów :P

Sylika lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem- jesteś majówka, więc zostajesz z nami!! :) Przynajmniej wiesz, co Cię czeka za tydzień ;) Nie jesteś wcale z tyłu, spójrz na pierwszą stronę, na koniec maja napewno mamy jakieś terminy :)

Sylika- spokooojnie, w kwestii imion z mężem też nie możemy znaleźć kompromisu, ale im bliżej finału, tym łatwiej będzie się porozumieć, w końcu imię wybrać trzeba ;) Mój znowu walczy ze mną, bo mnie podoba się Beniamin, Tymon, Eliasz :P A dla dziewczynki Rut. Ja raczej starotestamentowo niż nowocześnie ;) takie mam zwichrowanie ;)

Eliana lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    ojj ja swojego już dawno mianowałam bucem roku :D wkurza mnie,że ciągle pracuję nawet w domu i w święta nawet dziś 9 rano klient do niego dzwoni i ciągle siedzi w internecie i przegląda sprawy klientów :P

Jak mój! Identyko! Właśnie odłożył laptopa i siedzi z telefonem :P

• Marietta Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:

Wasi przynajmniej pracują na tych laptopach/ telefonach- mój gra :P

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dodaje zdjęcie brzuszka :P

coś widać?

http://static.pokazywarka.pl/i/6152497/205367/obraz-499.jpg

kkasya, Clio_99, Kłosia, mejbi, FeliceGatto, bereda11, monaa, nick nieaktualny, xpatiiix3, kamisia88, Madziaaaaa, pasia27, luna91, konwalijka, Eliana lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:

HAHA mój też:D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Wasi przynajmniej pracują na tych laptopach/ telefonach- mój gra :P

teraz słucha wystąpień Kukiza:D

Marietta, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    Clio_99 przeczytałam kika poprzednich stron i zastanawiałam się czy nie powinnam napisać w temacie czerwcówek bo tu wszystkie mamusie są tyle przede mną ale jeśli nie jestem sama z końcówki maja to mi raźniej :)
    No co ty jeszcze jest parę dziewczyn później nawet :) przynajmniej nie jesteśmy pierwsze i wiemy czego się spodziewać :D

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    teraz słucha wystąpień Kukiza:D

Lepsze to niż budowanie wioski w Boom Beach Clanie... :P Kiedyś mu normalnie odinstaluje to wszystko :)

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia widać widać :)

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Lepsze to niż budowanie wioski w Boom Beach Clanie... :P Kiedyś mu normalnie odinstaluje to wszystko :)

ejj ja pewnie jakbym umiała sobie zainstalować jakąś gierkę to też bym pykała całe dnie:P

no weź jeszcze jak mi o tym gada to nic tylko iść spać:D

Marietta lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać brzuszek, widać :)

Anniusia lubi tę wiadomość

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Trochę mnie nie było i gdzieś mi przemknęło ze się grupa na fb przeniosła...hmm ale w sumie czemu? przecież tu jest fajnie:)
    No w każdym razie ja zostaje, co prawda nie udzielam się często ale tu jest naprawdę ok.
    Widzę że temat świątecznych prezentów ruszył, no cóż u mnie już też szaleństwo, klienci zaczynają się przyzwyczajać do tego żeby zacząć "organizować" wydatki nieco wcześniej. A jeśli chodzi o prezenty które ja robię to wszyscy wiedzą że mogą się spodziewać kosmetyków lub akcesoriów z racji mojej pracy. Oczywiście w zależności dla kogo, wartość tych produktów się zmienia. W sumie tylko mąż dostanie coś innego bo jest już wyposażony i zadny to prezent w tym wypadku. Marzy mu się Xbox ale to chyba zbyt kosztowne a mamy przecież teraz na co oszczędzać i przede wszystkim ustaliliśmy kiedyś ze robimy sobie drobne upominki.

A tak zmieniając temat to odebrałam już część wyników i oczywiście znowu anemio witaj. Nie mam już siły do tej mojej krwi. A może płynie we mnie błękitna he he:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:33

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
‹‹ 648 649 650 651 652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ