X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto ja to nie mam sily do niego w tej ciazy zjadlabym go z butami wczoraj mnoe zdenerwowal ze nawet z nim nie spalam i dzis chyba powtorka z rozrywki wkurza mnie niesamowicie niechce teraz zaczynac tematu imion z nim bo to sie nie da on chyba ze starosci taki kacapowaty

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój jest bucem od zawsze i od zawsze wkurza mnie tak samo :P

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja swgo nazwalam bucem przedwczoraj i co by nie mowil do mnie to ja buc... Buc... Bucu! Tez mnie denerwuje chyba od zawsze.

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj z tymi facetami to jest. Mój P, tak daleko ode mnie, w pełni szczęśliwy jak my do niego jedziemy, ale do nas przyjechać .. to już nie da rady, jakby droga do nas przez Chiny była. Z nimi, facetami źle, ale bez nich .. osz kurna jak bez nich źle i niedobrze :( a ja teraz tak daleko (1300km) nie pojadę :( niech się nie wykręca w końcu pracą i do nas przyjedzie (i zostanie)!!!

Sylika lubi tę wiadomość

16udgywl4g9leeec.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 przeczytałam kika poprzednich stron i zastanawiałam się czy nie powinnam napisać w temacie czerwcówek bo tu wszystkie mamusie są tyle przede mną ale jeśli nie jestem sama z końcówki maja to mi raźniej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Laski :*

coś mnie zmęczenie ostatnio bierze

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko święta jakoś tego nie czuję jeszcze:P

w tym roku u nas wigilia tzn zapraszamy rodziców męża i moich oraz moją siostrę bo mąż jest jedynak.

prezenty ehh coś wymyślę ale każdemu z rodziny wysyłamy kartki zrobione przeze mnie z motywem świątecznym który wyhaftuję tak sobie wymyśliłam:D

w sobotę kolejna parapetówka u nas rodzina męża już nie może się doczekać oglądania mieszkania no chyba się zarobię w tej kuchni bo u nich to zawsze musi być żarełko na wysokim poziomie eeh:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    No ja swgo nazwalam bucem przedwczoraj i co by nie mowil do mnie to ja buc... Buc... Bucu! Tez mnie denerwuje chyba od zawsze.

ojj ja swojego już dawno mianowałam bucem roku :D wkurza mnie,że ciągle pracuję nawet w domu i w święta nawet dziś 9 rano klient do niego dzwoni i ciągle siedzi w internecie i przegląda sprawy klientów :P

Sylika lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem- jesteś majówka, więc zostajesz z nami!! :) Przynajmniej wiesz, co Cię czeka za tydzień ;) Nie jesteś wcale z tyłu, spójrz na pierwszą stronę, na koniec maja napewno mamy jakieś terminy :)

Sylika- spokooojnie, w kwestii imion z mężem też nie możemy znaleźć kompromisu, ale im bliżej finału, tym łatwiej będzie się porozumieć, w końcu imię wybrać trzeba ;) Mój znowu walczy ze mną, bo mnie podoba się Beniamin, Tymon, Eliasz :P A dla dziewczynki Rut. Ja raczej starotestamentowo niż nowocześnie ;) takie mam zwichrowanie ;)

Eliana lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    ojj ja swojego już dawno mianowałam bucem roku :D wkurza mnie,że ciągle pracuję nawet w domu i w święta nawet dziś 9 rano klient do niego dzwoni i ciągle siedzi w internecie i przegląda sprawy klientów :P

Jak mój! Identyko! Właśnie odłożył laptopa i siedzi z telefonem :P

• Marietta Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:

Wasi przynajmniej pracują na tych laptopach/ telefonach- mój gra :P

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dodaje zdjęcie brzuszka :P

coś widać?

http://static.pokazywarka.pl/i/6152497/205367/obraz-499.jpg

kkasya, Clio_99, Kłosia, mejbi, FeliceGatto, bereda11, monaa, tola2014, xpatiiix3, kamisia88, Madziaaaaa, pasia27, luna91, konwalijka, Eliana lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:

HAHA mój też:D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Wasi przynajmniej pracują na tych laptopach/ telefonach- mój gra :P

teraz słucha wystąpień Kukiza:D

Marietta, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    Clio_99 przeczytałam kika poprzednich stron i zastanawiałam się czy nie powinnam napisać w temacie czerwcówek bo tu wszystkie mamusie są tyle przede mną ale jeśli nie jestem sama z końcówki maja to mi raźniej :)
    No co ty jeszcze jest parę dziewczyn później nawet :) przynajmniej nie jesteśmy pierwsze i wiemy czego się spodziewać :D

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    teraz słucha wystąpień Kukiza:D

Lepsze to niż budowanie wioski w Boom Beach Clanie... :P Kiedyś mu normalnie odinstaluje to wszystko :)

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia widać widać :)

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Lepsze to niż budowanie wioski w Boom Beach Clanie... :P Kiedyś mu normalnie odinstaluje to wszystko :)

ejj ja pewnie jakbym umiała sobie zainstalować jakąś gierkę to też bym pykała całe dnie:P

no weź jeszcze jak mi o tym gada to nic tylko iść spać:D

Marietta lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać brzuszek, widać :)

Anniusia lubi tę wiadomość

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Trochę mnie nie było i gdzieś mi przemknęło ze się grupa na fb przeniosła...hmm ale w sumie czemu? przecież tu jest fajnie:)
    No w każdym razie ja zostaje, co prawda nie udzielam się często ale tu jest naprawdę ok.
    Widzę że temat świątecznych prezentów ruszył, no cóż u mnie już też szaleństwo, klienci zaczynają się przyzwyczajać do tego żeby zacząć "organizować" wydatki nieco wcześniej. A jeśli chodzi o prezenty które ja robię to wszyscy wiedzą że mogą się spodziewać kosmetyków lub akcesoriów z racji mojej pracy. Oczywiście w zależności dla kogo, wartość tych produktów się zmienia. W sumie tylko mąż dostanie coś innego bo jest już wyposażony i zadny to prezent w tym wypadku. Marzy mu się Xbox ale to chyba zbyt kosztowne a mamy przecież teraz na co oszczędzać i przede wszystkim ustaliliśmy kiedyś ze robimy sobie drobne upominki.

A tak zmieniając temat to odebrałam już część wyników i oczywiście znowu anemio witaj. Nie mam już siły do tej mojej krwi. A może płynie we mnie błękitna he he:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:33

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
‹‹ 648 649 650 651 652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ