Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto ja to nie mam sily do niego w tej ciazy zjadlabym go z butami wczoraj mnoe zdenerwowal ze nawet z nim nie spalam i dzis chyba powtorka z rozrywki wkurza mnie niesamowicie niechce teraz zaczynac tematu imion z nim bo to sie nie da on chyba ze starosci taki kacapowaty
-
Oj z tymi facetami to jest. Mój P, tak daleko ode mnie, w pełni szczęśliwy jak my do niego jedziemy, ale do nas przyjechać .. to już nie da rady, jakby droga do nas przez Chiny była. Z nimi, facetami źle, ale bez nich .. osz kurna jak bez nich źle i niedobrze
a ja teraz tak daleko (1300km) nie pojadę
niech się nie wykręca w końcu pracą i do nas przyjedzie (i zostanie)!!!
Sylika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o matko święta jakoś tego nie czuję jeszcze:P
w tym roku u nas wigilia tzn zapraszamy rodziców męża i moich oraz moją siostrę bo mąż jest jedynak.
prezenty ehh coś wymyślę ale każdemu z rodziny wysyłamy kartki zrobione przeze mnie z motywem świątecznym który wyhaftuję tak sobie wymyśliłam:D
w sobotę kolejna parapetówka u nas rodzina męża już nie może się doczekać oglądania mieszkania no chyba się zarobię w tej kuchni bo u nich to zawsze musi być żarełko na wysokim poziomie eeh:) -
Sylika wrote:No ja swgo nazwalam bucem przedwczoraj i co by nie mowil do mnie to ja buc... Buc... Bucu! Tez mnie denerwuje chyba od zawsze.
ojj ja swojego już dawno mianowałam bucem rokuwkurza mnie,że ciągle pracuję nawet w domu i w święta nawet dziś 9 rano klient do niego dzwoni i ciągle siedzi w internecie i przegląda sprawy klientów
Sylika lubi tę wiadomość
-
Guem- jesteś majówka, więc zostajesz z nami!!
Przynajmniej wiesz, co Cię czeka za tydzień
Nie jesteś wcale z tyłu, spójrz na pierwszą stronę, na koniec maja napewno mamy jakieś terminy
Sylika- spokooojnie, w kwestii imion z mężem też nie możemy znaleźć kompromisu, ale im bliżej finału, tym łatwiej będzie się porozumieć, w końcu imię wybrać trzebaMój znowu walczy ze mną, bo mnie podoba się Beniamin, Tymon, Eliasz
A dla dziewczynki Rut. Ja raczej starotestamentowo niż nowocześnie
takie mam zwichrowanie
Eliana lubi tę wiadomość
-
Anniusia wrote:ojj ja swojego już dawno mianowałam bucem roku
wkurza mnie,że ciągle pracuję nawet w domu i w święta nawet dziś 9 rano klient do niego dzwoni i ciągle siedzi w internecie i przegląda sprawy klientów
Jak mój! Identyko! Właśnie odłożył laptopa i siedzi z telefonemhttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
dziewczyny dodaje zdjęcie brzuszka
coś widać?
http://static.pokazywarka.pl/i/6152497/205367/obraz-499.jpgkkasya, Clio_99, Kłosia, mejbi, FeliceGatto, bereda11, monaa, tola2014, xpatiiix3, kamisia88, Madziaaaaa, pasia27, luna91, konwalijka, Eliana lubią tę wiadomość
-
Guem wrote:Clio_99 przeczytałam kika poprzednich stron i zastanawiałam się czy nie powinnam napisać w temacie czerwcówek bo tu wszystkie mamusie są tyle przede mną ale jeśli nie jestem sama z końcówki maja to mi raźniej
przynajmniej nie jesteśmy pierwsze i wiemy czego się spodziewać
-
Marietta wrote:Lepsze to niż budowanie wioski w Boom Beach Clanie...
Kiedyś mu normalnie odinstaluje to wszystko
ejj ja pewnie jakbym umiała sobie zainstalować jakąś gierkę to też bym pykała całe dnie:P
no weź jeszcze jak mi o tym gada to nic tylko iść spaćMarietta lubi tę wiadomość
-
Hejo! Trochę mnie nie było i gdzieś mi przemknęło ze się grupa na fb przeniosła...hmm ale w sumie czemu? przecież tu jest fajnie:)
No w każdym razie ja zostaje, co prawda nie udzielam się często ale tu jest naprawdę ok.
Widzę że temat świątecznych prezentów ruszył, no cóż u mnie już też szaleństwo, klienci zaczynają się przyzwyczajać do tego żeby zacząć "organizować" wydatki nieco wcześniej. A jeśli chodzi o prezenty które ja robię to wszyscy wiedzą że mogą się spodziewać kosmetyków lub akcesoriów z racji mojej pracy. Oczywiście w zależności dla kogo, wartość tych produktów się zmienia. W sumie tylko mąż dostanie coś innego bo jest już wyposażony i zadny to prezent w tym wypadku. Marzy mu się Xbox ale to chyba zbyt kosztowne a mamy przecież teraz na co oszczędzać i przede wszystkim ustaliliśmy kiedyś ze robimy sobie drobne upominki.
A tak zmieniając temat to odebrałam już część wyników i oczywiście znowu anemio witaj. Nie mam już siły do tej mojej krwi. A może płynie we mnie błękitna he he:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:33
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was