Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziaaaaa wrote:Dziewczyny moja zajebistosc nie zna granic dopiero teraz patrząc do mojej karty ciąży zauważyłam że wpisują ten wynik NT.
.
A wiecie może co to za skrót CRL?
Oooo mi nikt w kartę nie wpisywał NTA CRL to długość dziecka ciemieniowo-siedzeniowa
-
zgadzam się z mejbi- tutaj tętni życie, tam prywata
Co do prezentów- ja mam w domu szafkę, gdzie cały rok praktycznie składuje prezentyna każdą okazję coś mam
jakieś wino, kosmetyki, szalik... więc mam trochę ułatwioną sprawę
Teraz w Rossamnie promocje -49%, to też można kupić za wczasu coś
ja mam to szczęście, że siostry 4- kobiecie łatwiej coś kupić
niech świeci, pachni albo maluje i każda zadowolona
-
Cześć dziewczyny. Na szczęście mam już więcej mocy więc ogarniam porządek, a zarosło to moje mieszkanie jakbym miesiąc nie sprzątała
Starszak mi się pochorował, w nocy w niedziele zagorączkował, potem było niby lepiej i tej nocy znowu gorączka, nie chce jeść i jak nie mój syn cały dzień przeleżał
i znowu te zaległości w szkole
Od jakiegoś tygodnia czułam już pojedyncze smyrania a od wczoraj mega czuje już ruchy maleństwa, a dzisiaj smyra mnie i smyra, chyba się za bardzo narobiłamsuper uczucie.
A jeśli mowa o Świętach ... rany nigdy nie wiem co komu kupić, a w tym roku z rodziną brata świętujemy czyli oprócz mojego jest jeszcze dwójka jego synków 5 i 1,5 roku - zwłaszcza im nie wiem co kupić bo "wszystko" mająale nic, muszę popatrzeć po sklepach, może starszakowi jakąś grę planszową albo coś koło tego, a młodszemu lego duplo, hmm pomyśli się. Mój zażyczył sobie Ferrari sterowane, bo to maniak samochodowy - ucieszy się z każdego nawet jakby już taki miał
-
nick nieaktualnyJa tez wole forum o wiele
No my postanowiliśmy ze sobie nie dajemy nic bo juz mamy to co pragnęliśmy i ze za kasę z prezentów kupujemy cos dla dzieckaja sie w sumnie cieszę
Z moimi rodzicami tez ustaliliśmy ze zamiast kolejnych perfum wolimy cos dla Malucha wec mama sie napaliła ze kupi Nam podgrzewacz sterylizator i laktator takze chce wyposażyć praktycznie całe karmienie no i tez mam 21 urodziny wiec odrazu bedą dwie okazje na razbratu, babciom i bliźniaczkom cos sie wymyśli takze mamy tez z głowy . A z teściami jest inaczej bo tam tylko kupujemy dzieciom czyli siostrzenicom meża
-
A ja sie musze pozalic.... Spisalam sobie imiona dziewczynek na kartke zdrobnienia i jaka osobowosc kryje sie pod danym imieniem , kartka byla w sumie nie wiem gdzie.... Zapodziala sie a on ja dzis znalazl i jak zobaczyl te imiona to go je...ło w łep! Palma !
co to za imiona jakies glupie! Nie polskie ! Ze mnie pogielo a napisane byly Vanessa, Inga, Livia, i Nella . uj....ło mu sie Natalia albo Jola srola! Wole miec chyba synow przynajmniej mnie nie wkurzy imieniem . Ale tez chcial bo nasi zmarli synowie maja Oskar i Oliwier. On chcial nastepnego syna nazwac Oskar mowie nieeee chyba po moim trupie !! Nagadalam mu wtedy i wydarlam jape to sie troche otrzezwil. A teraz znow ! Nie mam nic do powiedzenia chrzesnych tez wybiera ! A ja co ? Pampersy moze sama wybiore ....
jestem smutna zla i becze:(
-
Sylika wrote:A ja sie musze pozalic.... Spisalam sobie imiona dziewczynek na kartke zdrobnienia i jaka osobowosc kryje sie pod danym imieniem , kartka byla w sumie nie wiem gdzie.... Zapodziala sie a on ja dzis znalazl i jak zobaczyl te imiona to go je...ło w łep! Palma !
co to za imiona jakies glupie! Nie polskie ! Ze mnie pogielo a napisane byly Vanessa, Inga, Livia, i Nella . uj....ło mu sie Natalia albo Jola srola! Wole miec chyba synow przynajmniej mnie nie wkurzy imieniem . Ale tez chcial bo nasi zmarli synowie maja Oskar i Oliwier. On chcial nastepnego syna nazwac Oskar mowie nieeee chyba po moim trupie !! Nagadalam mu wtedy i wydarlam jape to sie troche otrzezwil. A teraz znow ! Nie mam nic do powiedzenia chrzesnych tez wybiera ! A ja co ? Pampersy moze sama wybiore ....
jestem smutna zla i becze:(
Trzymaj się mocno
Sylika lubi tę wiadomość
Kazik :* -
Witam wszystkie majowe i nie tylko Mamusie
chciałabym dołączyć do waszego grona. Mój termin porodu z pierwszego USG przypada na 25 maj. To moja pierwsza, długo wyczekiwana ciąża i od zobaczenia dwóch kreseczek chodzę szczęśliwa jak w jakimś transie
17.11 mam USG genetyczne i nie mogę się doczekać. Z jednej strony mega się stresuję ale z drugiej radcha że zobaczę znowu moje dzieciątko przysłania wszystkie niepokoje. Oby dobry humor nie opuścił mnie aż do maja no i później
Kiedyś obiecałam sobie, że nie wkręcę się w żadne forum ale teraz cieszę się, że jest miejsce gdzie mogę dzielić się swoimi radościami i lękami bo w realu to już wszyscy patrzą na mnie jak na kosmitkęluna91, kkasya, Madziuśka, Clio_99, bereda11, Dariaaa88, katarzyna_d, pasia27, Marietta, xpatiiix3, kw, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
Sylika - ja też się z mężem pokłóciłam raz o imiona. Bo zaproponowałam kilka i żadne mu się nie podobało. To mówię, żeby wymyślił a on, że imię będzie wymyślał jak maluch się urodzi a teraz nie zamierza o tym gadać...
Wtedy szału dostałam, ale uwierz mi jak Ci przejdzie i emocje opadną to spojrzysz na to inaczej. Choć nazywać syna imieniem, które nosił Wasz poprzedni synek to rozumiem, że mogło Cię wkurzyć bo to było by nie na miejscu
Sylika lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Sylika - ja też się z mężem pokłóciłam raz o imiona. Bo zaproponowałam kilka i żadne mu się nie podobało. To mówię, żeby wymyślił a on, że imię będzie wymyślał jak maluch się urodzi a teraz nie zamierza o tym gadać...
Wtedy szału dostałam, ale uwierz mi jak Ci przejdzie i emocje opadną to spojrzysz na to inaczej. Choć nazywać syna imieniem, które nosił Wasz poprzedni synek to rozumiem, że mogło Cię wkurzyć bo to było by nie na miejscu
-
Witamy Guem
Sylika, jakiś kompromis uskutecznijcie. Albo powiedz, że z dziewczęcych to Ci się podoba Stefania, Genowefa, Józefa i Zyta. I żeby sobie wybrał. Bo albo te, albo te z listy. I jak chce mieć córkę Gienię,to proszę bardzo, Ty będziesz zachwycona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 20:44
Sylika, Marietta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Madziaaaaa wrote:O dobrze wiedzieć to dzięki dziewczyny ja mam wpisane 63.7 Czyli pewno 63mm? Sama nie wiem
TakOd czubka główki do końca pupy. Plus rączki i nóżki, ale tego nie podają
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/