Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wstawiam zdjęcie swojego brzuszka
Nie jest zbyt duży, ale ponoć dzidzia siedzi głębiej w miednicy.
Jak widać kręgosłup już mi trochę wygięło.
Osoby z zewnątrz mogą jeszcze nie dostrzec brzuszka, ale ja wiem jak wcześniej wyglądał i widzę, że już jest malutkiWcześniej byłam dość szczupła
http://zapodaj.net/5204ff701c7cf.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 14:49
luna91 lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
FeliceGatto wrote:Ja jestem!
Właśnie zaczynam przegląd Allegro w poszukiwaniu prezentów świątecznych. W zeszłym roku wszystko miałam gotowe już w połowie listopada, a w tym dopiero teraz mi się przypomniało...
dobry pomysł ale wiesz już czego szukasz dla Kogo? bo mi najgorzej to zawsze idzie wymyślanie c kupić, no i szczerze dla dorosłych to jakieś upominki a dla dzieci coś konkretniejszego -
nick nieaktualny
-
mi dzisiaj tez coś niedobrze
i od kilku dni te boleści brzucha .... od wczoraj są mocniejsze, ciągnie, kłuje, boli ...
nie wspomnę o kręgosłupie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 14:59
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Jitka wrote:mi dzisiaj tez coś niedobrze
i od kilku dni te boleści brzucha .... od wczoraj są mocniejsze, ciągnie, kłuje, boli ...
nie wspomnę o kręgosłupie.
Mnie nie boli, ale ciągnie takie jakby zakwasy. To w pachwinach. A wieczorem to mnie i nogi bolą... no, ale niech boli i rośnieJak porównam moje zdjęcie brzucha z 10 tc i teraz z 14 tc to jest różnica
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
olala4 wrote:dobry pomysł ale wiesz już czego szukasz dla Kogo? bo mi najgorzej to zawsze idzie wymyślanie c kupić, no i szczerze dla dorosłych to jakieś upominki a dla dzieci coś konkretniejszego
w mojej rodzinie też chcieli tak zrobić, że tylko dla dzieciaków prezenty ale ja się zbuntowalam. Bo ja dzieci nie miałam a u rodzeństwa 8 sztuk
zresztą lubię kupowanie i otrzymywanie prezentów
A ponieważ mamy sporą rodzinkę to robimy losowanie -dorośli i każdy kupuje swojemu chrzesniakowi/chrzesnicy i paczki słodyczy itp.dla reszty dzieci.FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:
Aniu_leczka - ja mojego poprosiłam ostatnio, żeby mi grę ściągnął a on do mnie: a sama nie możesz? No kuźwa on to robił zawsze (w sensie jakieś filmy czy gierki czy cokolwiek) ja nie lubię! No i też była kłótniaSama se ściągnęłam i niech spada
A co!
Mi nagrywa płytę do samochodu 1,5 miesiąca.To mu wczoraj powiedziałam, że najpierw grzebnę w internecie zanim jego zapytam o cokolwiek.Jeszcze wczoraj do niego mówię zrób mi kanapkę, on na zegarek 23 to już chyba za późno?No i tyle muszę się tu wyżalić bo nie mam komu -
Kochana - nie martw się. Sama dobrze wiesz, że za kilka dni ten problem wyda Ci się błahy. Ja wiem, że masz ochotę zabić go teraz, ale sama wiesz co z nami hormony robią
A wyżalaj się, po to mamy forum
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnya u nas w tym roku bardzo skromne te prezenty beda / no wlasnie czas zaczac szperac na allegro
mamie i siostrze kupie jakis balsam ,zel pod prysznic moze jakas sól do kąpieli ,o a moze wlasnie tusz z loreala -jak jeszcze rossman bedzie miał
tacie i szwagrowi to samo -dezodorant i zel i szampon jakis ...
chrzestnej mojej to samo jakis kosmetyk - synowi siostry i corce chrzestnej dam po 1oozł i niech sobie kupia co chca ... chrzesniakowi jakas zabawke i jego bratu ,a swoim dzieciom tez jakąś pierdółkę nie drogą a ciekawąmezowi hmm pomyslę ...i tyle ...jak sie ktos z dalszej rodziny trafi to najwyzej kupie wiecej czekolad i bede ich obdzielac ... nie mam teraz kasy na te szaleństwo swiateczne - wszystko idzie w domek i musza mnie zrozumiec . amen .
bimba, luna91 lubią tę wiadomość
-
Alicce - u nas w tym roku też odpuszczamy drogie prezenty, jak już coś to skromne upominki
Tak, żeby po prostu coś znaleźć pod choinką. Chcemy jak najwięcej odłożyć dla malucha.
Carolq lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Jitka- ja też miałam bóle dzisiaj takie nieprzyjemnie
Wracałam do domu na piechotę, nie daleko może z 1,5km, i na sam koniec tak mnie 3 razy szyjka zakłuła, że aż się bałam iść dalej. Zabolało jak nigdy, potrzyma 5-6 sekund i puszcza.
Co do świąt- ja co roku jestem organizatorem i głównym sponsorem świąt w swojej rodziniea w tym roku chyba u męża będziemy
W każdym razie mam 5 rodzeństwa, 2 siostrzeńców, rodzina dość spora. Zawsze każdy kupuje każdemu jakiś drobny prezent, a rodzicom kupujemy coś ekstra, fotel masujący, sokowirówkę, jakąś elektornikę. Na ten rok mam już właściwie większość rzeczy -
olala4 wrote:dobry pomysł ale wiesz już czego szukasz dla Kogo? bo mi najgorzej to zawsze idzie wymyślanie c kupić, no i szczerze dla dorosłych to jakieś upominki a dla dzieci coś konkretniejszego
Bosz... takiego walnęłam posta długiego i mi skasowałoA z telefonu smaruję.
No więc tak. Jak spędzamy święta z moja rodzina (w tym roku), to jest super, bo jest nas bardzo mało. Tylko 9 osób razem z Margolą: rodzice, moja siostra, moich dwóch dorosłych siostrzeńców i my. Dla rodziców kupuje scrapbooka ze zdjęciami Małgosi i Pierworodnego plus bilet na jakiś spektakl albo musical. Takie bilety dostają co roku i co roku są zachwyceniDla siostry zawsze jakiś ciuch i kosmetyki. Dla jej chłopaków różnie. Starszego lubię bardziej (25 lat skończy) i on dostaje jakiś skórzany pasek, albo portfel albo co tam potrzebuje do domu (mieszka sam od 2 lat). Młodszy mnie wkurza (ma 20 lat, ale jest lekko opóźniony intelektualnie i ma mentalność rozpuszczonego 10latka) i z nim zawsze mam kłopot. W tym roku dostanie pewnie jakąś bluzę. Rok temu dostał płyty DVD z jakimś tam serialem, który do zrzygania ogląda.Dla Pierworodnego (15 lat) chyba ciuchy. Dla Margoli zabawki, to łatwe
i oczywiście nie wiem, co dla P
Chyba portfel w tym roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 18:27
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej dziewczyny:)
Ojej u Was już plany na święta, ja to najbardziej lubię na ostatni dzień na spontanie zrobić zakupy;)
Mam pytanie, od 2 dni boli mnie oko, a dzisiaj rano zobaczyłam, że robi się niby krostka, niby jęczmień (nigdy nie miałam) nie wiem co to może być. Rano pocierałam ciepłą obrączką (wyczytałam na necie, że pomaga), ale teraz to już mnie zaczyna boleć i rośnie.. któraś miała? czy nie zaszkodzi ciąży i jak to cholerstwo wyleczyć samemu???
-
myszka2070 wrote:Wszystkie chyba jednak przenioslysmy sie na fb... Troszke szkoda tego forum mi jednak,bo tu zaczynalysmy...
ProtestujęJa w ogóle nie ogarniam tej grupy na fejsie
poza tym mam wrażenie że tam wszystko pomieszane jest a tu porządek panuje
i na dodatek nie wiem kto jest kto jak piszecie jakieś posty a przy każdej wypowiedzi sprawdzać na liście to pół dnia to by zajęło. I jakoś mnie to zniechęca. Nie rezygnujcie z forum Dziewczyny!
olala4, FeliceGatto, Alicce, Negra lubią tę wiadomość