Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMammaMia2016 wrote:Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą -
Cigaretta wrote:Ja jestem ze Śląska i marzy mi się taka sesja, ale będę planować jak dziecko się urodzi całe i zdrowe
Cigaretta, takie rzeczy należy mieć zaplanowane odpowiednio wcześnie -przed porodem, a nie po, bo sesje noworodkowe wykonuje się pomiędzy 6-14 dniem życia (najlepiej 6-10). Wtedy dzieciaczki śpią, są plastyczne, pięknie się układają i porzede wszytskim brak im kolek
I trzeba myśleć, że wszystko będzie dobrze od początku do końca, a nie ściągać na siebie negatywne myśli
Wysłałam Ci zaproszenie. Chętnie porozmawiam o takiej sesji na priv, zwłaszcza, że nie jest to nic zobowiązującego. Sesja miałaby być darmowa - umówić się możemy już teraz i spokojnie czekać do maja na termin
To jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:52
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
MammaMia2016 wrote:Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą -
nick nieaktualny
-
Hej
chyba Was nie nadrobię
choroba mnie rozłozyła na łopatki i ostatnie 2 dni głównie spałam (lub rzygałam
).
Jak już wiecie z fb, dziś mieliśmy usg genetyczne, dzidziuś zdrowy, przezierność 0,2, serduszko bije 161 razy/min, wszystkie parametry w normie. Dzieciątko ma 7 cm i baaardzo fika, ciągle zmieniało pozycję
Na 75% chłopiec, czyli potwierdza się pierwotne przeczucie)
luna91, FeliceGatto, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja niestety powtórka z rozrywki sprzed 2 tygodni - znowu poszedł na karaoke
Miał wracać, ale siostra przed chwilą dzwoniła, że ich nie ma jeszcze. Czuję się słabo
Źle mi, ze on baluje i nawet nie da znaku życia, jest mi źle
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna jak ja ci współczuję, wiem co czujesz, to jest mega zjebane uczucie i bezsilność ale każdy musi sie wyszaleć, poczuć trochę luzu i świeżego powietrza, wierz mi to nic złego, wiem, że sobie wkręcasz cuda wianki (robiłam tak samo) ale postawiłam się w jego sytuacji i trochę spasowałam i jest mi o wiele lżej nawet jak mój Szympans polezie na godzinę a wraca za 3
Głowa do góry :*
luna91, FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MammaMia2016 wrote:Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą
Ja jestem ze śląska i z przyjemnością przyjmę zaproszenie -
Dzień dobry mamusie.
Dziś az biegunki ze stresu dostalam a przy tym takiego silnego bólu jajnika z prawej strony ze myślałam ze z kibla nie wstane, potem jak kichnelam to samo tyle ze po obu stronach taki rwacy ból i za chwilę przeszedl. Dobrze ze wizyta dziś bo juz mam czarne mysli... -
zabuszka wrote:Hej gratuluje wiZyt. Duzo z nas juz wie jaka plec jamize za tydz sie dowiem. I teraz powiedzcie jak z tymi smakami u was speawdza sie slodkue ba panienke i kwasne na chłopczyka?
Dzis wycieczka synek zostahe z ciocia
oj u mnie nie, ja w sumie ani na słodkie ani na kwaśne, ale gdzieś znalazłam tabelkę,że jak są silne mdłości to dziewuszka ale nie iwem czy to prawda,
u mnie w okolicy jest taki zabobon nie wiem jak to nazwać ale sprawdza się,że jak córka to odbiera kobiecie urodę czyli dużo wyprysków, włosy suche a jak chłopak to mama na buzi jest piękna no i u mnie wysyp wyprysków był masakryczny:P nawet na plecach.