X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Wiesz co mam pomyła, jak będziemy mieć na odwrót zamienimy się hahahah

hahah umowa stoi :D

katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    hahah umowa stoi :D

Musimy spisać umowę :P

Spokojnie ale to dopiero po potwierdzeniu płci :P hahaha

luna91, Carolq lubią tę wiadomość

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:49

Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paris wrote:
    Witam się w 15 tygodniu, ale ten czas leci..:)
    Właśnie się dowiedziałam, że mój mąż za tydzień musi wyjechać na ponad 2 tygodnie i teraz tak siedzę i kminie jak ja sobie sama dam radę.
    Dziewczyny a jak u was jest ze znajomymi?? Bo u mnie lipaaa straszna, mam grupę koleżanek, które tak jak ja są przed 30, żadna nie ma dziecka i na razie nie planuje, czas nam upływał na imprezach, zakupach i wyjazdach, a teraz totalnie mnie odstawiły...tłumaczyłam, że ta ciaża nie jest zagrożona i mogę robić wszystko, ale to nic nie dało i powiem szczerze jestem zawiedziona..:(
    Jak jest u was? Może ja za bardzo to wszystko teraz analizuje haha, no nie wiem.
    Powodzenia na wizytach, trzymam kciuki:))

U mnie lista przyjaciół i znajomych bardzo sie okroiła po śmierci synka choc zaraz minie 22 miesiące są tacy co nadal twierdzą że nie wiedzą co mi powiedzieć :/ Mam prawdziwych przyjaciół w B7ałymstoku oni byli ze mną przed ciążą w ciąży jak i po porodzie i są nadal mimo że wróciłam do rodzinnego miasta w lutym oni z tęsknoty są w stanie pokonać 400 km żeby ze mną pobyć ;) A tu po powrocie mam tylko jednego orzyjaciela który sie mnie nie boi i 2 kuzynki meega przyjaciółki bo reszta znajomych albo ucieka na mój widok albo nie odzywa sie bo co można mi powiedziec i ze mną robic jak ja w żałobie :/ Tak takie słowa usłyszała moja siostra od mojej niby przyjaciółki :/ Było mi wcześniej cholernue przykro a tersz mam ich gdzieś ja nie potrzebuje takich przyjaciół !!!

Za to w rodzinnej miejscowości meża gdzie budujemy dom też mamy cudownych przyjaciół , kiedyś to byli jego przyjaciele ale przyjeli mnie jak swoją i traktowali od początku jakbyśmy sie znali całe życie i są mega wsparciem i teraz po 9 latach znajomości są i moimi przyjaciółmi :) A o moich dawnych wstyd mówic

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • tiffi Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Jagoda albo Staś :)

FeliceGatto, pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2w3yx8dbb5gr2db.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:49

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :) no ja tez chciałam siusiorka :P a wyszło jak wyszło i będzie najgochańsza Gwiazdunia Mamy :* i w sumnie będę miała z kim po sklepach chodzić :P

Madziuśka, bereda11, konwalijka, luna91, pasia27 lubią tę wiadomość

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj nie szalejcie tak z tymi dziewczynkami ja też chcę jedna :-P

bereda11, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja chce chociaz jedna córke:)

Carolq, FeliceGatto, pasia27, katarzyna_d, katarzyna_d lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zmykam się wykąpać i odpocząć przed jutrzejszą wizytą. Trzymajcie kciuki. Dam znać jak wrócę.
    Spokojnych nocek kochane...

Carolq, bereda11, i.am.chappie, pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :) a ja się tak nastawiałam a już teraz jak wiem to odrazu mi się myślenie przestawiło :P Mamy tylko problemy z imieniem :P

bereda11, xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i carolq avatarka juz mozesz zmienic ;-)

Carolq lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt i mam nadzieje, że żadna mi dziewczynki nie podkradla hehe :)
    A ja coś od rana dziwne bóle brzucha mam tak jakby na biegunkę. Zaczynam się trochę stresować :( Chociaz raz byłam na tronie wiec mam nadzieje, że to bedzie biegunka a nie cos nie tak z dzidziulka.

Carolq, Anniusia lubią tę wiadomość

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulisia ja tak tez ostatnio miałam, ciągneło mi brzuch, raz się załatwiłam i nadal czułam pełen, mi pomogła ciepła herbatka i spanie

• luna91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulisia wrote:
    Gratuluję udanych wizyt i mam nadzieje, że żadna mi dziewczynki nie podkradla hehe :)
    A ja coś od rana dziwne bóle brzucha mam tak jakby na biegunkę. Zaczynam się trochę stresować :( Chociaz raz byłam na tronie wiec mam nadzieje, że to bedzie biegunka a nie cos nie tak z dzidziulka.

Mnie też tak ciągnie, boli nie wiem jak to nazwać. Dziwne uczucie, pisałam kilka postów wcześniej. Jakbym miała brzuch na całej powierzchni ciała, dziwnie tak :D

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    mejbi no to bardzo dobre wiesci, spora dzidzia moze masz fotke ?no to troche sobie poczekamy z ta płcią :-)...

MAm fotkę i jutro ogarnę jak je tu wrzucić do Was :)
    Dzisiaj miałam taki zalatany dzień że ledwo na oczy patrzę. Doczytałam Was tylko i idę się położyć.
    Ale fajnie że same dobre wieści u nas, i tak ma być :)

Widzę że dużo zamówień jest na dziewczynki, jeśli chodzi o mnie to spokojna głowa :D liczę na siusiaka :D ciekawe czy się nie przelicze :P a tyle trzeba jeszcze czekać żeby się dowiedzieć... Po ciąży to wszystkie powinnyśmy dostać order cierpliwości :D

Dobranoc Dziewczynki :*

pasia27 lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dzisiaj szczęśliwa i cieszmy się laseczki tymi naszymi ciążami :)
    Teraz zaczyna się ten najfajniejszy okres, poznajemy kto mieszka u nas pod sercem, niedługo pierwsze kopniaki :) a jednocześnie nie wyglądamy jeszcze jak wieloryby i nie chodzimy jak kaczki :D Nic tylko się cieszyć :D Niech żyje drugi trymestr haha :D

Aniu_leczka, monaa, i.am.chappie, pasia27, Marietta, katarzyna_d, Kłosia, Madziuśka lubią tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:03

Carolq, FeliceGatto, Anniusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq gratulacje !! Śliczne zdjęcie :)

Carolq lubi tę wiadomość

• MammaMia2016 Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?

szukam Was :)

Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
    Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv :)

Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą :)

‹‹ 660 661 662 663 664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ