Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paris wrote:Witam się w 15 tygodniu, ale ten czas leci..
Właśnie się dowiedziałam, że mój mąż za tydzień musi wyjechać na ponad 2 tygodnie i teraz tak siedzę i kminie jak ja sobie sama dam radę.
Dziewczyny a jak u was jest ze znajomymi?? Bo u mnie lipaaa straszna, mam grupę koleżanek, które tak jak ja są przed 30, żadna nie ma dziecka i na razie nie planuje, czas nam upływał na imprezach, zakupach i wyjazdach, a teraz totalnie mnie odstawiły...tłumaczyłam, że ta ciaża nie jest zagrożona i mogę robić wszystko, ale to nic nie dało i powiem szczerze jestem zawiedziona..
Jak jest u was? Może ja za bardzo to wszystko teraz analizuje haha, no nie wiem.
Powodzenia na wizytach, trzymam kciuki:))
U mnie lista przyjaciół i znajomych bardzo sie okroiła po śmierci synka choc zaraz minie 22 miesiące są tacy co nadal twierdzą że nie wiedzą co mi powiedziećMam prawdziwych przyjaciół w B7ałymstoku oni byli ze mną przed ciążą w ciąży jak i po porodzie i są nadal mimo że wróciłam do rodzinnego miasta w lutym oni z tęsknoty są w stanie pokonać 400 km żeby ze mną pobyć
A tu po powrocie mam tylko jednego orzyjaciela który sie mnie nie boi i 2 kuzynki meega przyjaciółki bo reszta znajomych albo ucieka na mój widok albo nie odzywa sie bo co można mi powiedziec i ze mną robic jak ja w żałobie
Tak takie słowa usłyszała moja siostra od mojej niby przyjaciółki
Było mi wcześniej cholernue przykro a tersz mam ich gdzieś ja nie potrzebuje takich przyjaciół !!!
Za to w rodzinnej miejscowości meża gdzie budujemy dom też mamy cudownych przyjaciół , kiedyś to byli jego przyjaciele ale przyjeli mnie jak swoją i traktowali od początku jakbyśmy sie znali całe życie i są mega wsparciem i teraz po 9 latach znajomości są i moimi przyjaciółmiA o moich dawnych wstyd mówic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję udanych wizyt i mam nadzieje, że żadna mi dziewczynki nie podkradla hehe
A ja coś od rana dziwne bóle brzucha mam tak jakby na biegunkę. Zaczynam się trochę stresowaćChociaz raz byłam na tronie wiec mam nadzieje, że to bedzie biegunka a nie cos nie tak z dzidziulka.
Carolq, Anniusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulisia wrote:Gratuluję udanych wizyt i mam nadzieje, że żadna mi dziewczynki nie podkradla hehe
A ja coś od rana dziwne bóle brzucha mam tak jakby na biegunkę. Zaczynam się trochę stresowaćChociaz raz byłam na tronie wiec mam nadzieje, że to bedzie biegunka a nie cos nie tak z dzidziulka.
Mnie też tak ciągnie, boli nie wiem jak to nazwać. Dziwne uczucie, pisałam kilka postów wcześniej. Jakbym miała brzuch na całej powierzchni ciała, dziwnie tak3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
bereda11 wrote:mejbi no to bardzo dobre wiesci, spora dzidzia moze masz fotke ?no to troche sobie poczekamy z ta płcią
...
MAm fotkę i jutro ogarnę jak je tu wrzucić do Was
Dzisiaj miałam taki zalatany dzień że ledwo na oczy patrzę. Doczytałam Was tylko i idę się położyć.
Ale fajnie że same dobre wieści u nas, i tak ma być
Widzę że dużo zamówień jest na dziewczynki, jeśli chodzi o mnie to spokojna głowaliczę na siusiaka
ciekawe czy się nie przelicze
a tyle trzeba jeszcze czekać żeby się dowiedzieć... Po ciąży to wszystkie powinnyśmy dostać order cierpliwości
Dobranoc Dziewczynki :*pasia27 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem dzisiaj szczęśliwa i cieszmy się laseczki tymi naszymi ciążami
Teraz zaczyna się ten najfajniejszy okres, poznajemy kto mieszka u nas pod sercem, niedługo pierwsze kopniakia jednocześnie nie wyglądamy jeszcze jak wieloryby i nie chodzimy jak kaczki
Nic tylko się cieszyć
Niech żyje drugi trymestr haha
Aniu_leczka, monaa, i.am.chappie, pasia27, Marietta, katarzyna_d, Kłosia, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą