X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Dzień dobry mamusie.
    Dziś az biegunki ze stresu dostalam a przy tym takiego silnego bólu jajnika z prawej strony ze myślałam ze z kibla nie wstane, potem jak kichnelam to samo tyle ze po obu stronach taki rwacy ból i za chwilę przeszedl. Dobrze ze wizyta dziś bo juz mam czarne mysli...

to wszystko ze stresu bo jesteś spięta:P oddychaj głęboko, będzie ok:)

JusWik lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    A ja niestety powtórka z rozrywki sprzed 2 tygodni - znowu poszedł na karaoke :/ Miał wracać, ale siostra przed chwilą dzwoniła, że ich nie ma jeszcze. Czuję się słabo :( Źle mi, ze on baluje i nawet nie da znaku życia, jest mi źle :(

a wcześniej tak u was było? jakie mieliście ustalenia?

3jgxxzkra9730jiu.png
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik! U mnie tez stresor od nocy właściwie, biegunka ból brzucha, generalnie dramat!
    Staram sie nie poddawać! Przecież bedzie dobrze! Zobaczysz! I koniecznie daj znac jak wrócisz! (Bo zejdę na zawał czekając na wieści od Ciebie).

Ja mam wizytę na 13.40 wiec odezwę sie pozniej, ale znając życie bede Was wszystkie czytać cała drogę ;)

Trzymam kciuki!
    Tez trzymaj!
    Buziaki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 08:14

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • martis Znajoma

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was ja i moje maleństwo :)

Powiedzcie proszę jak jak wstawić tutaj zdjęcie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 08:17

f2w3rjjgigp3n8xi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ,
    Ciociu spacerówka ekstra :)

Luna a co ja Ci mówiłam ostatnio :P

Udanych dzisiejszych wizyt :)

JusWik bedzie dobrze nie denerwuj sie bo to wpływa gorzej na Ciebie o dziecko zajmij sie czymś , poprasuję , ugotuj wcześniej obiad , poszukaj sobie cos w necie :) spokojnie ja tez sie przejmowałam nie było sensu :)

JusWik, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i witamy sie w II trymestrze :)

xpatiiix3, mejbi, i.am.chappie, luna91, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki :)

JusWik a na którą idziesz? nie stresuj się, niedługo zobaczysz swoje maleństwo :)

JA to wczorajsze usg tak przeżywałam że aż mi się przyśniło :P Tylko ze ja byłam u faceta a śniło mi się że jestem u babki i z takim przekonaniem mi mówiła że będzie chłopak że rano jak się przebudziłam to przez chwilę myślałam ze to prawda była. A tu dupa :P

Miłego dnia :)

JusWik lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja no i oczywiscie trzymam kciukasy za pozytywne wizytki :*

• williams1 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,dzisiaj wizytuje juhuuu :-) ok 13-14. Weszlam w 2 trymestr :-)

Anniusia, Aniu_leczka, Carolq, mejbi, i.am.chappie, JusWik, FeliceGatto, pasia27 lubią tę wiadomość

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra mnie nie bedzie :) idę sie w końcu uczyć na mgr :P Buziole i powodzenia ;*

• JusWik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide na 11 :-)

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Anjaa Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Majóweczki:*
    Powodzonka mamuśki na dzisiejszych wizytach:******

Ja od kilku dni czuję takie dziwne kłucie w pochwie jakby ktoś mi co jakiś czas szpilki wbijał;/ Nie mam pojęcia czy to powód do niepokoju a nie chce za każdym razem panikować.... wizyta u doktora dopiero 3 grudnia więc szmat czasu;/ Brzuch mnie nie boli, plamień nie ma.... wymioty też coraz rzadziej, tylko to nieszczęsne kłucie:( Czy któraś z Was ma podobne dolegliwości?

Buźka Miłego Dzionka:****

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:04

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Zabuszka co do smakow na płeć to ciezko okreslic u mnie to jak zaszlam w ciaze pierwszy raz to slodyczy malo jadlam za to nabial kilogramami serki, jogurty, woda mineralna ale kojarze ze chyba kwasne gorowalo i byl chlopak:) pozniej gdzies wyczytalam ze jak wlosy na nogach szybko rosna to na chlopca i bole glowy . w drugiej ciazy krolowala coca cola i slodycze mialam nadzieje ze moze corka a tu zonk wlosy na nogach rosly w zawrotnym tępie to pmietam jak dzis a druga polowa ciazy w lato i problem byl z goleniem bo co dzien i kazdy mi mowil ze bedzie corka a ja 100% bylam przekonana ze syn i kiedy poszlam na usg bez watpliwosci siusior z jajkami jak znajde zdjecie to wam pokaze jak bez watpienia mozna dowiedziec sie ze syn w15tc hehe :) w trzeciej ciazy zero zachcianek w sumie byly jakies ale bez podzialu na slodkie i kwasne za to wlosy dawaly sie we znaki a ze blizniaki to wiedzialam ze jeden chlopak napewno poszlam na usg w 15tc i lekarz mowi ze chlopak a drugie wstydliwe i nie widac :( i kiedy poronilam olazalo sie ze obaj chlopcy ... A teraz w tej ciazy mam mieszane smaki slodkie i kwasne ostatnio jadlam cukierki czekoladowe :) i popilam sokiem z ogorkow w lodowce stoi kapusta w wiaderku i miala z niej byc zupa ale na zupe sie nie nada jedynie bigos albo surowka bo caly sok wypity :D a w pokoju zapas slodyczy cukierki , groszki ,wafelki , ciastka i zajadam bol glowy tez okropny czasami doskwiera a wlosy na nogach jak by zwolnily wiec zobaczymy znow dwa bąble wiec tez nie wiadomo :)

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dziś badanie genetyczne o 13. tak się denerwuje , że nic nie jestem w stanie robic

katarzyna_d lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze! Dla pocieszenia ja też przed swoją się strasznie denerwowałam. Teraz w poniedziałek mam kolejną wizytę ale jak do tej pory jestem dziwnie spokojna i już się nie mogę jej doczekać ;)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dużo wizyt się dziś szykuje. Super, będzie dużo dobrych wiadomości :) trzymam kciuki

JusWik lubi tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Trzymam mocno kciuki za wizyty :) Wszystko na pewno będzie dobrze.

Ajj wcześniej bywało różnie - wiadomo każdy miał swoich znajomych czy to z pracy czy ze studiów i czasami się oddzielnie wychodziło, ale teraz to jest inna sytuacja. Jestem w ciąży, nigdzie nie wychodzę na imprezki to niech on też się powstrzyma. Dzwonił wczoraj kilka minut po 12 - wydawał się trzeźwy, mówił, że wychodzą, moja siostra zadzwoniła za 15 min, że weszli do mieszkania. Także długo nie zabalował. Dziś miał na 7 więc nic dziwnego. No trudno pogadam z nim jak wróci...

Ja jutro wizytuję na 8:00 - lekarz do testu Pappa kazał mi być na czczo, ale ja czytałam, że nie trzeba a jak nie zjem to się będę źle czuć :/ No trudno pojadę bez jedzenia i wciągnę coś po badaniu szybko :D

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Negra Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Trzymam kciuki za wizytujące! Dziś usłyszymy dużo dobrych wieści, zobaczycie :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anjaa wrote:

Ja od kilku dni czuję takie dziwne kłucie w pochwie jakby ktoś mi co jakiś czas szpilki wbijał;/ Nie mam pojęcia czy to powód do niepokoju a nie chce za każdym razem panikować.... wizyta u doktora dopiero 3 grudnia więc szmat czasu;/ Brzuch mnie nie boli, plamień nie ma.... wymioty też coraz rzadziej, tylko to nieszczęsne kłucie:( Czy któraś z Was ma podobne dolegliwości?

Wczoraj i przed wczoraj zaczęłam odczuwać to samo :/ Rozmasowałam sobie trochę brzuch i przeszło. U mnie to nie jest ciągły ból, łapie i za jakiś czas znowu zakłuje, i tak kilka razy dziennie, bardziej z boku niż na środku. I nie jest bardo bolesny. Też odpuściłam panikę, bo gdybym każdym stuknięciem, puknięciem, ukłuciem dzwoniła do doktora to by szalał on i ja. Gdyby ból mi się utrzymywał długo i był dokuczliwy to wtedy.

Anjaa lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • maimama Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anjaa wrote:

Anjaa też mam czasem takie dziwne klucia, w poprzedniej ciąży też miałam, myślę że to nic groźnego. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ☺

JusWik, Anjaa lubią tę wiadomość

‹‹ 662 663 664 665 666 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ