Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
JusWik wrote:Dzień dobry mamusie.
Dziś az biegunki ze stresu dostalam a przy tym takiego silnego bólu jajnika z prawej strony ze myślałam ze z kibla nie wstane, potem jak kichnelam to samo tyle ze po obu stronach taki rwacy ból i za chwilę przeszedl. Dobrze ze wizyta dziś bo juz mam czarne mysli...
to wszystko ze stresu bo jesteś spięta:P oddychaj głęboko, będzie ok:)JusWik lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:A ja niestety powtórka z rozrywki sprzed 2 tygodni - znowu poszedł na karaoke
Miał wracać, ale siostra przed chwilą dzwoniła, że ich nie ma jeszcze. Czuję się słabo
Źle mi, ze on baluje i nawet nie da znaku życia, jest mi źle
a wcześniej tak u was było? jakie mieliście ustalenia? -
JusWik! U mnie tez stresor od nocy właściwie, biegunka ból brzucha, generalnie dramat!
Staram sie nie poddawać! Przecież bedzie dobrze! Zobaczysz! I koniecznie daj znac jak wrócisz! (Bo zejdę na zawał czekając na wieści od Ciebie).
Ja mam wizytę na 13.40 wiec odezwę sie pozniej, ale znając życie bede Was wszystkie czytać cała drogę
Trzymam kciuki!
Tez trzymaj!
Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 08:14
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnyHej ,
Ciociu spacerówka ekstra
Luna a co ja Ci mówiłam ostatnio
Udanych dzisiejszych wizyt
JusWik bedzie dobrze nie denerwuj sie bo to wpływa gorzej na Ciebie o dziecko zajmij sie czymś , poprasuję , ugotuj wcześniej obiad , poszukaj sobie cos w neciespokojnie ja tez sie przejmowałam nie było sensu
JusWik, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki
JusWik a na którą idziesz? nie stresuj się, niedługo zobaczysz swoje maleństwo
JA to wczorajsze usg tak przeżywałam że aż mi się przyśniłoTylko ze ja byłam u faceta a śniło mi się że jestem u babki i z takim przekonaniem mi mówiła że będzie chłopak że rano jak się przebudziłam to przez chwilę myślałam ze to prawda była. A tu dupa
Miłego dniaJusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Majóweczki:*
Powodzonka mamuśki na dzisiejszych wizytach:******
Ja od kilku dni czuję takie dziwne kłucie w pochwie jakby ktoś mi co jakiś czas szpilki wbijał;/ Nie mam pojęcia czy to powód do niepokoju a nie chce za każdym razem panikować.... wizyta u doktora dopiero 3 grudnia więc szmat czasu;/ Brzuch mnie nie boli, plamień nie ma.... wymioty też coraz rzadziej, tylko to nieszczęsne kłucie:( Czy któraś z Was ma podobne dolegliwości?
Buźka Miłego Dzionka:****Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:04
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Dzien dobry
Zabuszka co do smakow na płeć to ciezko okreslic u mnie to jak zaszlam w ciaze pierwszy raz to slodyczy malo jadlam za to nabial kilogramami serki, jogurty, woda mineralna ale kojarze ze chyba kwasne gorowalo i byl chlopak:) pozniej gdzies wyczytalam ze jak wlosy na nogach szybko rosna to na chlopca i bole glowy . w drugiej ciazy krolowala coca cola i slodycze mialam nadzieje ze moze corka a tu zonk wlosy na nogach rosly w zawrotnym tępie to pmietam jak dzis a druga polowa ciazy w lato i problem byl z goleniem bo co dzien i kazdy mi mowil ze bedzie corka a ja 100% bylam przekonana ze syn i kiedy poszlam na usg bez watpliwosci siusior z jajkami jak znajde zdjecie to wam pokaze jak bez watpienia mozna dowiedziec sie ze syn w15tc hehew trzeciej ciazy zero zachcianek w sumie byly jakies ale bez podzialu na slodkie i kwasne za to wlosy dawaly sie we znaki a ze blizniaki to wiedzialam ze jeden chlopak napewno poszlam na usg w 15tc i lekarz mowi ze chlopak a drugie wstydliwe i nie widac
i kiedy poronilam olazalo sie ze obaj chlopcy ... A teraz w tej ciazy mam mieszane smaki slodkie i kwasne ostatnio jadlam cukierki czekoladowe
i popilam sokiem z ogorkow w lodowce stoi kapusta w wiaderku i miala z niej byc zupa ale na zupe sie nie nada jedynie bigos albo surowka bo caly sok wypity
a w pokoju zapas slodyczy cukierki , groszki ,wafelki , ciastka i zajadam bol glowy tez okropny czasami doskwiera a wlosy na nogach jak by zwolnily wiec zobaczymy znow dwa bąble wiec tez nie wiadomo
-
nick nieaktualny
-
Tola trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze! Dla pocieszenia ja też przed swoją się strasznie denerwowałam. Teraz w poniedziałek mam kolejną wizytę ale jak do tej pory jestem dziwnie spokojna i już się nie mogę jej doczekać
-
Dzień dobry!
Trzymam mocno kciuki za wizytyWszystko na pewno będzie dobrze.
Ajj wcześniej bywało różnie - wiadomo każdy miał swoich znajomych czy to z pracy czy ze studiów i czasami się oddzielnie wychodziło, ale teraz to jest inna sytuacja. Jestem w ciąży, nigdzie nie wychodzę na imprezki to niech on też się powstrzyma. Dzwonił wczoraj kilka minut po 12 - wydawał się trzeźwy, mówił, że wychodzą, moja siostra zadzwoniła za 15 min, że weszli do mieszkania. Także długo nie zabalował. Dziś miał na 7 więc nic dziwnego. No trudno pogadam z nim jak wróci...
Ja jutro wizytuję na 8:00 - lekarz do testu Pappa kazał mi być na czczo, ale ja czytałam, że nie trzeba a jak nie zjem to się będę źle czućNo trudno pojadę bez jedzenia i wciągnę coś po badaniu szybko
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Anjaa wrote:Hej Majóweczki:*
Ja od kilku dni czuję takie dziwne kłucie w pochwie jakby ktoś mi co jakiś czas szpilki wbijał;/ Nie mam pojęcia czy to powód do niepokoju a nie chce za każdym razem panikować.... wizyta u doktora dopiero 3 grudnia więc szmat czasu;/ Brzuch mnie nie boli, plamień nie ma.... wymioty też coraz rzadziej, tylko to nieszczęsne kłucie:( Czy któraś z Was ma podobne dolegliwości?
Buźka Miłego Dzionka:****
Wczoraj i przed wczoraj zaczęłam odczuwać to samoRozmasowałam sobie trochę brzuch i przeszło. U mnie to nie jest ciągły ból, łapie i za jakiś czas znowu zakłuje, i tak kilka razy dziennie, bardziej z boku niż na środku. I nie jest bardo bolesny. Też odpuściłam panikę, bo gdybym każdym stuknięciem, puknięciem, ukłuciem dzwoniła do doktora to by szalał on i ja. Gdyby ból mi się utrzymywał długo i był dokuczliwy to wtedy.
Anjaa lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Anjaa wrote:Hej Majóweczki:*
Buźka Miłego Dzionka:****
Anjaa też mam czasem takie dziwne klucia, w poprzedniej ciąży też miałam, myślę że to nic groźnego. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ☺
JusWik, Anjaa lubią tę wiadomość