Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam was
Ja poczułam wczoraj takie coś w brzuchu, a 30 min wcześniej zjadłam batona
Trzymam kciuki za wizyty i za te genetyczne,
Coś czuje że teraz już nie będzie żadnych przykrych wiadomości, że juz w takim składzie dotrwały do Maja
A co do cery i płci dziewczyny nie słuchajcie głupot żę dziewczynka zabiera urodę a przy chłopczyku piękna cera !!!!!!!
BZDURY
Ja przy młodym miałam taka cerę, że mąż wstydził się ze mną publicznie wychodzić !!! a po porodzie leczyłam blizny !!! z pół roku !!!!!!
Moja ciotka na 4 chłopaków każdą ciąże przechodziła inaczej i też już myślała ze będzie dziewczynka
Ja w tej ciązy czuję się całkowicie inaczej, ale czuję że znowu będzie chłopak
luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:* Powodzenia wizytującym, ja dopiero w poniedziałek.
Wiecie co, tak mi sie strasznie ciągnie ta ciąża. Chyba troche z przerażenia po poprzednich ale, wydaje mi sie ze juz tak długo w niej jestem a to dopiero 13 tygodni. Mam nadzieje że po poniedziałkowej wizycie, jak wszystko będzie dobrze to w końcu ruszy ten czas:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
zabuszka wrote:Hej gratuluje wiZyt. Duzo z nas juz wie jaka plec jamize za tydz sie dowiem. I teraz powiedzcie jak z tymi smakami u was speawdza sie slodkue ba panienke i kwasne na chłopczyka?
-
A ja w ciąży zsynkiem wogóle nie jadłam słodyczy
Za to śledzie , ostre i pikantne rzeczy no i frytki
A teraz grepfruty i pomarańcze tonami i śledzie również ale zdarza sie że mam ochotena coś słodkuego czy popcorn maślany wiec teraz całkiem pomieszane smakiNo i tak jak czułam w tamtejciąży że bedzie syn od początku tak teraz nie mam żadnego przeczucia
Byc może przez ten strach nie umiem wyczuć
Negra lubi tę wiadomość
-
Juswik -mam zawsze to samo, że mi tak serce wali i jak wejdę do gabinetu to aż ciężko mi czasami mówić tak się boję. A po usg juz lajcik, wypytuję o wszystko
Karatzyna - obyś miała racjęale chyba Felice jakiś czas temu powiedziała, że czas złych wieści już się skończył i miała rację
Juswik już pewnie oglada malucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 11:03
FeliceGatto lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:a ja to wogle
jeden gin mowi -chlopak
drugi dziewczynka
no i weź tu człowieku sie domyśl
Mają 50% szans, że trafiąAle bym chciała już wiedzieć kto u mnie mieszka... mam nadzieję, że jutro pokaże siusiora
myszka2070 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
williams1 wrote:Idę się szykować bo za godzinkę wychodzę z domu do lekarza
Ciekawe co mój zobaczy między nogami
oby to samo co genetyk.
Powodzenia!myszka2070 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja juz wrocilam wlasnie
Ryzyko na syndrom downa mam minimalne
Niestety nie wszystkie wyniki z krwi doszly i bylam kluta znowu
Nastepna wizyte z polozna mam dopiero w polowie stycznia, poniewaz teraz jest wszystko ok
Pocieszam sie tym USG polowkowym 10grudnia
juz nie moge sie doczekac bo ja bardziej za dziewczynka a moj za chlopakiem..
Syszalam serduszko
Chyba kupie sobie detektor tetna plodu.. Macie takie cos???? polecacie??? Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
luna91, Anniusia, FeliceGatto, i.am.chappie, JusWik, Madziuśka, martis, mejbi, bereda11 lubią tę wiadomość
myszka2070 -
myszka2070 wrote:Ja juz wrocilam wlasnie
Ryzyko na syndrom downa mam minimalne
Niestety nie wszystkie wyniki z krwi doszly i bylam kluta znowu
Nastepna wizyte z polozna mam dopiero w polowie stycznia, poniewaz teraz jest wszystko ok
Pocieszam sie tym USG polowkowym 10grudnia
juz nie moge sie doczekac bo ja bardziej za dziewczynka a moj za chlopakiem..
Syszalam serduszko
Chyba kupie sobie detektor tetna plodu.. Macie takie cos???? polecacie??? Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
myszka - mi raczej ludzie odradzają. Pomyśl sobie co by było gdybyś nie mogła złapać bo by się jakoś tak ulożyło maleństwo... ja to bym chyba słuchała co 10 min. Wolę chyba nie schizowaćGratuluje udanej wizyty. Zdrowia dla mamy i malca
myszka2070 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
dziewczyny czy wam gin badał piersi albo robił usg?
mój badał na pierwszej wizycie, powiedział,że w połowie ciąży będzie usg, ostatnie miałam w maju:)
a u was jak to wygląda?
a czy wy czujecie jak was bolą mieśnie podtrzymujące pierś bo ja czuję że one od znacznie powiększonych piersi no są takie lekko obolałe ale rozstępów na szczęście nie mam:P jesazcze.. -
luna91 wrote:myszka - mi raczej ludzie odradzają. Pomyśl sobie co by było gdybyś nie mogła złapać bo by się jakoś tak ulożyło maleństwo... ja to bym chyba słuchała co 10 min. Wolę chyba nie schizować
Gratuluje udanej wizyty. Zdrowia dla mamy i malca
ja mam takie samo zdanie,że pewnie nie umiałabym wychwycić tętna i byłby tylko stres więc sobie odpuszczę ale jak kogoś to uspokaja to można kupić. wszystko dla ludzi ale to na pewno nie dla mnie:Dluna91 lubi tę wiadomość