Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny na kwietniówkach obserwowałam pewną dziewczyne
usg genetyczne wyszlo jej ok
ale zrobila tez test pappa - wyszlo 1:78 ze chore
no i sie zaczelo
nerwy stres ,amniopunkcja .potem lekkie wyciekanie wód płodowych ,straszyli ja ze dziecko nie ma pecherza ze nie sika - no i nerek nie ma ... masakra
wczoraj dostała wynik z amniopunkcji
kariotyp męski prawidłowy
i co??? stres... ryzyko amniopunkcji , po co to wszystko
raptem na usg znalazł sie pecherz i nerki ... co ona musiała przejsc przez ten miesiac to ja pitole ...
pappa to zło - jesli wynik usg prawidłowy nie rozumiem po co lekarze kaza robic te testy - nie rozumiem i nie zrozumiem .martis, bereda11, La-mia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
luna, ale przymusu przecież nie masz?
nam nawet wczoraj w klinice gin powiedział, że usg wyszło na tyle dobrze, że On nie widzi potrzeby robienia testu pappa, ale to oczywiście nasza decyzja.
No i wiesz, my chyba mamy przeznaczone urodzić w tym samym czasiebo nadgoniły te nasze dzieci identycznie
))
luna91 lubi tę wiadomość
-
A mnie dziś mój powiadomił, że jak tylko skończy mi się silny kaszel (przez który brzuch się napina) to stopniowo odstawiamy luteinę. Uffff wreszcie, bo już mam dość wciskania sobie codziennie tych tabletek i uzależniania współżycia od tego, czy już se ją wcisnęłam, czy jeszcze nie
josephinka84 lubi tę wiadomość
-
" uzależniania współżycia od tego, czy już se ją wcisnęłam, czy jeszcze nie" hahahah
ja nie mogę w ogóle... o ja mam 2 ostatnie opakowania dupka i też się żegnam z hormonamiCassieMK lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Paulisia ponoć jest słodka, nie wiem, bo ja mam tylko dopochwową
Luna ale serio, 2 razy było już tak, że wlazłam do łóżka, wzięłam tabletę, a mąż przylazł i zaczął się tulić...no i co, wepchnęliśmy tę lutkę tak, że chyba się dalej nie dało już hahahahNegra, Aniu_leczka, josephinka84, FeliceGatto, xpatiiix3, Sylika, Madziaaaaa, luna91 lubią tę wiadomość