X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy kończycie brać luteine, a ja zaczynam :( Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie... wizja leżenia w szpitalu mnie przeraża...

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co z patiii bo chyba dzisiaj sie nie udzielala ? patii hop hop gdzie jestes ?

luna91 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda Marcel biegunka Nelka żyg dalej jednak.. Sprzątam żygi i przewija cały dzień bo nie chce mi się majtek prac wole obsranego pampersa wyrzucić :) Temu tak cicho siedzę ale podczytuje Was w miedzy czasie ;) i rano juz Wam o tym pisałam musiałaś przegapić :P wczoraj wieczorem juz konkretnie żyga nie się zaczęło nawet wodą..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 19:37

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Bereda Marcel biegunka Nelka żyg dalej jednak.. Sprzątam żygi i przewija cały dzień bo nie chce mi się majtek prac wole obsranego pampersa wyrzucić :) Temu tak cicho siedzę ale podczytuje Was w miedzy czasie ;) i rano juz Wam o tym pisałam musiałaś przegapić :P wczoraj wieczorem juz konkretnie żyga nie się zaczęło nawet wodą..
    chyba musialam , bo teraz hurtem was czytalam bo ja od rana w pracy , oj bidulko no to masz dzisiaj nie wesolo trzymaj sie kochana

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja caly czas mam nadzieje na dziewczynkę

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie wkrecam ze te wlosy na nogach maja znaczenie ;-) na chlopaka bo gole co drugi dzien no takie krzaki mam

CassieMK lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    ja sobie wkrecam ze te wlosy na nogach maja znaczenie ;-) na chlopaka bo gole co drugi dzien no takie krzaki mam

Odpada :P Ja orangutan i jest baba (podobno). Z Małgosią to samo ;) Za to z Piterem byłam brzydka, jak noc listopadowa, normalnie wyglądałam jak "wyjdź i wróć po operacji plastycznej", a jest chłopak (podobno dziewczyna zabiera urodę). Chociaż w sumie.... fuck.... ja w każdej ciąży źle wyglądam, hahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:35

pasia27, luna91, Cigaretta, konwalijka lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ale śmiechem żartem ja to samo mialam z tymi włosami na brzuchu na nogach z Marcelem tak rosły ze ja nie wyrabiam z goleniem a z Nel np miałam takie blade cieniutkie jak u dziecka i ja wcale nóg nawet w lato nie goliłam na plaży jak na wakacjach byłam bo nie było takiej potrzeby :P a teraz tez dosyć szybko na następny dzień już mam czarne króciutkie i na brzuchu ścieżka do Leszka czarna z włosów teraz tez się robi ścieżka do raju :P hehhehe

bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wyglądu z Nelcia tak promieniałam malować się nie musiałam taka ładna byłam (hahahha jo samoocena podbudowa byla) z Marcelem brzydka jak noc teraz tez dobrze nie wyglądam :P

O tez liczę jeszcze na dziewczynkę ze się zmieni jednak coś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:37

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to ja też z synkiem w ciąży wygladalam okropnie wstyd gdziekolwiek wyjść było :-P.
    Na włosy na nogach nie zwracałem uwagi chyba w tej jak i poprzedniej bez zmian z różnic to teraz już mam bardzo widoczna linie na brzuchu i cera włosy i paznokcie dużo dużo lepsze niż w pierwszej ciąży ale też zupełnie inaczej się odżywianiam wiec może to i być tego zasługa ;-)
    Ja też liczę na córeczkę ale wiadomo synka tez będę bardzo kochać ;-)

Pati wracajcie w końcu do zdrówka. Mnie też coś gardło drapie :|

Ale miałam dzisiaj szaleństwo jeżdżę na rowerze mały się bawi a ja patrzę ten śpi na ziemi :-)
    Mleczko mu zrobiłam i poszedł spać nawet serca nie miałam go kapac i takim oto sposobem mam wieczór wolny od 18.45 aż tak dziwnie ale nic już nie dało się z nim zrobić zgon :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:53

bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie wydaje ze wygladam dobrze nawet bardzo , zero syfków , wlosy lsniące oczy tez :-)geste wlosy i paznokcie i owlosienie niestety tez geste i duzo i ciemne a ja blondynka jasna jestem

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie włosów wszelkich to ja już jestem gotowa na jutrzejszą wizytę :D Teraz wcinam popcorn i oglądam na zmianę taniec z gwiazdami i meczyk.

Ja jak bylam jakoś tak 9-10 tydzień to mi 4 niezależne osoby powiedziały, że mi zgęstniały włosy :D Nie wiem czy zmieniły się faktycznie czy to tylko zbieg okoliczności. Nie zauważyłam, aby na nogach czy gdziekolwiek indziej rosły gęstsze. Cerę mam super. Tylko czuję się jak grubas - brzuch odstaje - fajnie, że rośnie, ale on jeszcze nie wygląda jak ciążowy tylko odstaje, na dupie cellulit i na wadze + sporo. Mam nadzieję, że w miarę szybko ogarnę się po porodzie.

FeliceGatto, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, czy te zdjęcia które przynosicie po genetycznych są 3d? Co do włosów tez rosną szybko i czarne :/ dobrze ze to nie lato :p

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajadam kolacje wyjątkowo kanapki ale z ogórkiem kiszonym a na podwieczorek były naleśniki z dżemem i bita śmietaną totalny mix ;-)
    Z synkiem ewidentnie chodziło za mną słodkie ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jak to jest z genetycznym? 3d Wam robili? Jakaś płyta? Zastanawiam się co jutro od niego dostanę :P

milka_89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie miałam 3D. zdjęcia normalnie wydrukowane, żadnych płyt

włosy mi rosną wszędzie okropnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:14

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam po zmierzeniu wszystkiego jeszcze 3d, bo było w "pakiecie". Ale nie polecam tak wcześnie :P Dziecko wygląda, jak plastelinowy ufoludek z guzami ;) Warto 3d zrobić połówkowe :)

Ps: pojechałam na sushi. Nawet nie zjadłam, a pochłonęłam je, jakbym 3 dni żarcia nie widziała :P No tak mi się chciało, że godz. 21 z kawałkiem wsiadłam w samochód z Pierworodnym i pojechałam :P

Ale zaraz,to jeszcze nic. Wracając zahaczyłam o McDrive dla P i.... zjadłam jeszcze tam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:23

bereda11, kamisia88, milka_89, CassieMK, xpatiiix3, Madziaaaaa, kkasya, pasia27, Eliana lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mialam 3d, choć myślałam, że będzie :(

Pati, zmień mi w wolnej chwili datę porodu na 18.05 i dopisz synka :) Jakbyś przegapiła wpis, to przypomnę się później jeszcze raz :) :*

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobione ;)

Co do 3d mówił ze nie ma sensu bo prawie nic nie widać teraz tez nie zrobi pewnie ale będę miała 29.12 na swoje urodziny ;)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba pierwsza czkawke czuje :P tak rytmicznie sobie podskakuje teraz od jakichś 5min już i co chwila się przeciąga i wypycha tylko bez kopanko wcześniej mnie pokopał za siedzenie zgiętej :P

PS. Felice pisze ,że na bank czkawka ;) Czyli raczej to :P hehe Dalej co raz podskakuje ,juz zapomniałam jak to jest :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 23:38

FeliceGatto, luna91, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 667 668 669 670 671 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ