Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Bereda Marcel biegunka Nelka żyg dalej jednak.. Sprzątam żygi i przewija cały dzień bo nie chce mi się majtek prac wole obsranego pampersa wyrzucić
Temu tak cicho siedzę ale podczytuje Was w miedzy czasie
i rano juz Wam o tym pisałam musiałaś przegapić
wczoraj wieczorem juz konkretnie żyga nie się zaczęło nawet wodą..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 19:37
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Bereda Marcel biegunka Nelka żyg dalej jednak.. Sprzątam żygi i przewija cały dzień bo nie chce mi się majtek prac wole obsranego pampersa wyrzucić
Temu tak cicho siedzę ale podczytuje Was w miedzy czasie
i rano juz Wam o tym pisałam musiałaś przegapić
wczoraj wieczorem juz konkretnie żyga nie się zaczęło nawet wodą..
-
bereda11 wrote:ja sobie wkrecam ze te wlosy na nogach maja znaczenie
na chlopaka bo gole co drugi dzien no takie krzaki mam
OdpadaJa orangutan i jest baba (podobno). Z Małgosią to samo
Za to z Piterem byłam brzydka, jak noc listopadowa, normalnie wyglądałam jak "wyjdź i wróć po operacji plastycznej", a jest chłopak (podobno dziewczyna zabiera urodę). Chociaż w sumie.... fuck.... ja w każdej ciąży źle wyglądam, hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:35
pasia27, luna91, Cigaretta, konwalijka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hahaha ale śmiechem żartem ja to samo mialam z tymi włosami na brzuchu na nogach z Marcelem tak rosły ze ja nie wyrabiam z goleniem a z Nel np miałam takie blade cieniutkie jak u dziecka i ja wcale nóg nawet w lato nie goliłam na plaży jak na wakacjach byłam bo nie było takiej potrzeby
a teraz tez dosyć szybko na następny dzień już mam czarne króciutkie i na brzuchu ścieżka do Leszka czarna z włosów teraz tez się robi ścieżka do raju
hehhehe
bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A co do wyglądu z Nelcia tak promieniałam malować się nie musiałam taka ładna byłam (hahahha jo samoocena podbudowa byla) z Marcelem brzydka jak noc teraz tez dobrze nie wyglądam
O tez liczę jeszcze na dziewczynkę ze się zmieni jednak cośWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:37
Livia
Nela
Marcel
-
Hmm to ja też z synkiem w ciąży wygladalam okropnie wstyd gdziekolwiek wyjść było
.
Na włosy na nogach nie zwracałem uwagi chyba w tej jak i poprzedniej bez zmian z różnic to teraz już mam bardzo widoczna linie na brzuchu i cera włosy i paznokcie dużo dużo lepsze niż w pierwszej ciąży ale też zupełnie inaczej się odżywianiam wiec może to i być tego zasługa
Ja też liczę na córeczkę ale wiadomo synka tez będę bardzo kochać
Pati wracajcie w końcu do zdrówka. Mnie też coś gardło drapie
Ale miałam dzisiaj szaleństwo jeżdżę na rowerze mały się bawi a ja patrzę ten śpi na ziemi
Mleczko mu zrobiłam i poszedł spać nawet serca nie miałam go kapac i takim oto sposobem mam wieczór wolny od 18.45 aż tak dziwnie ale nic już nie dało się z nim zrobić zgon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:53
bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
mi sie wydaje ze wygladam dobrze nawet bardzo , zero syfków , wlosy lsniące oczy tez :-)geste wlosy i paznokcie i owlosienie niestety tez geste i duzo i ciemne a ja blondynka jasna jestem
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
-
Odnośnie włosów wszelkich to ja już jestem gotowa na jutrzejszą wizytę
Teraz wcinam popcorn i oglądam na zmianę taniec z gwiazdami i meczyk.
Ja jak bylam jakoś tak 9-10 tydzień to mi 4 niezależne osoby powiedziały, że mi zgęstniały włosyNie wiem czy zmieniły się faktycznie czy to tylko zbieg okoliczności. Nie zauważyłam, aby na nogach czy gdziekolwiek indziej rosły gęstsze. Cerę mam super. Tylko czuję się jak grubas - brzuch odstaje - fajnie, że rośnie, ale on jeszcze nie wygląda jak ciążowy tylko odstaje, na dupie cellulit i na wadze + sporo. Mam nadzieję, że w miarę szybko ogarnę się po porodzie.
FeliceGatto, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja miałam po zmierzeniu wszystkiego jeszcze 3d, bo było w "pakiecie". Ale nie polecam tak wcześnie
Dziecko wygląda, jak plastelinowy ufoludek z guzami
Warto 3d zrobić połówkowe
Ps: pojechałam na sushi. Nawet nie zjadłam, a pochłonęłam je, jakbym 3 dni żarcia nie widziałaNo tak mi się chciało, że godz. 21 z kawałkiem wsiadłam w samochód z Pierworodnym i pojechałam
Ale zaraz,to jeszcze nic. Wracając zahaczyłam o McDrive dla P i.... zjadłam jeszcze tam....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:23
bereda11, kamisia88, milka_89, CassieMK, xpatiiix3, Madziaaaaa, kkasya, pasia27, Eliana lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
A ja chyba pierwsza czkawke czuje
tak rytmicznie sobie podskakuje teraz od jakichś 5min już i co chwila się przeciąga i wypycha tylko bez kopanko wcześniej mnie pokopał za siedzenie zgiętej
PS. Felice pisze ,że na bank czkawkaCzyli raczej to
hehe Dalej co raz podskakuje ,juz zapomniałam jak to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 23:38
FeliceGatto, luna91, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel