X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy kończycie brać luteine, a ja zaczynam :( Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie... wizja leżenia w szpitalu mnie przeraża...

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co z patiii bo chyba dzisiaj sie nie udzielala ? patii hop hop gdzie jestes ?

luna91 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda Marcel biegunka Nelka żyg dalej jednak.. Sprzątam żygi i przewija cały dzień bo nie chce mi się majtek prac wole obsranego pampersa wyrzucić :) Temu tak cicho siedzę ale podczytuje Was w miedzy czasie ;) i rano juz Wam o tym pisałam musiałaś przegapić :P wczoraj wieczorem juz konkretnie żyga nie się zaczęło nawet wodą..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 19:37

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Bereda Marcel biegunka Nelka żyg dalej jednak.. Sprzątam żygi i przewija cały dzień bo nie chce mi się majtek prac wole obsranego pampersa wyrzucić :) Temu tak cicho siedzę ale podczytuje Was w miedzy czasie ;) i rano juz Wam o tym pisałam musiałaś przegapić :P wczoraj wieczorem juz konkretnie żyga nie się zaczęło nawet wodą..
    chyba musialam , bo teraz hurtem was czytalam bo ja od rana w pracy , oj bidulko no to masz dzisiaj nie wesolo trzymaj sie kochana

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja caly czas mam nadzieje na dziewczynkę

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie wkrecam ze te wlosy na nogach maja znaczenie ;-) na chlopaka bo gole co drugi dzien no takie krzaki mam

CassieMK lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    ja sobie wkrecam ze te wlosy na nogach maja znaczenie ;-) na chlopaka bo gole co drugi dzien no takie krzaki mam

Odpada :P Ja orangutan i jest baba (podobno). Z Małgosią to samo ;) Za to z Piterem byłam brzydka, jak noc listopadowa, normalnie wyglądałam jak "wyjdź i wróć po operacji plastycznej", a jest chłopak (podobno dziewczyna zabiera urodę). Chociaż w sumie.... fuck.... ja w każdej ciąży źle wyglądam, hahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:35

pasia27, luna91, Cigaretta, konwalijka lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ale śmiechem żartem ja to samo mialam z tymi włosami na brzuchu na nogach z Marcelem tak rosły ze ja nie wyrabiam z goleniem a z Nel np miałam takie blade cieniutkie jak u dziecka i ja wcale nóg nawet w lato nie goliłam na plaży jak na wakacjach byłam bo nie było takiej potrzeby :P a teraz tez dosyć szybko na następny dzień już mam czarne króciutkie i na brzuchu ścieżka do Leszka czarna z włosów teraz tez się robi ścieżka do raju :P hehhehe

bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wyglądu z Nelcia tak promieniałam malować się nie musiałam taka ładna byłam (hahahha jo samoocena podbudowa byla) z Marcelem brzydka jak noc teraz tez dobrze nie wyglądam :P

O tez liczę jeszcze na dziewczynkę ze się zmieni jednak coś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:37

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to ja też z synkiem w ciąży wygladalam okropnie wstyd gdziekolwiek wyjść było :-P.
    Na włosy na nogach nie zwracałem uwagi chyba w tej jak i poprzedniej bez zmian z różnic to teraz już mam bardzo widoczna linie na brzuchu i cera włosy i paznokcie dużo dużo lepsze niż w pierwszej ciąży ale też zupełnie inaczej się odżywianiam wiec może to i być tego zasługa ;-)
    Ja też liczę na córeczkę ale wiadomo synka tez będę bardzo kochać ;-)

Pati wracajcie w końcu do zdrówka. Mnie też coś gardło drapie :|

Ale miałam dzisiaj szaleństwo jeżdżę na rowerze mały się bawi a ja patrzę ten śpi na ziemi :-)
    Mleczko mu zrobiłam i poszedł spać nawet serca nie miałam go kapac i takim oto sposobem mam wieczór wolny od 18.45 aż tak dziwnie ale nic już nie dało się z nim zrobić zgon :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:53

bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie wydaje ze wygladam dobrze nawet bardzo , zero syfków , wlosy lsniące oczy tez :-)geste wlosy i paznokcie i owlosienie niestety tez geste i duzo i ciemne a ja blondynka jasna jestem

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie włosów wszelkich to ja już jestem gotowa na jutrzejszą wizytę :D Teraz wcinam popcorn i oglądam na zmianę taniec z gwiazdami i meczyk.

Ja jak bylam jakoś tak 9-10 tydzień to mi 4 niezależne osoby powiedziały, że mi zgęstniały włosy :D Nie wiem czy zmieniły się faktycznie czy to tylko zbieg okoliczności. Nie zauważyłam, aby na nogach czy gdziekolwiek indziej rosły gęstsze. Cerę mam super. Tylko czuję się jak grubas - brzuch odstaje - fajnie, że rośnie, ale on jeszcze nie wygląda jak ciążowy tylko odstaje, na dupie cellulit i na wadze + sporo. Mam nadzieję, że w miarę szybko ogarnę się po porodzie.

FeliceGatto, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, czy te zdjęcia które przynosicie po genetycznych są 3d? Co do włosów tez rosną szybko i czarne :/ dobrze ze to nie lato :p

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajadam kolacje wyjątkowo kanapki ale z ogórkiem kiszonym a na podwieczorek były naleśniki z dżemem i bita śmietaną totalny mix ;-)
    Z synkiem ewidentnie chodziło za mną słodkie ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jak to jest z genetycznym? 3d Wam robili? Jakaś płyta? Zastanawiam się co jutro od niego dostanę :P

milka_89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie miałam 3D. zdjęcia normalnie wydrukowane, żadnych płyt

włosy mi rosną wszędzie okropnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:14

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam po zmierzeniu wszystkiego jeszcze 3d, bo było w "pakiecie". Ale nie polecam tak wcześnie :P Dziecko wygląda, jak plastelinowy ufoludek z guzami ;) Warto 3d zrobić połówkowe :)

Ps: pojechałam na sushi. Nawet nie zjadłam, a pochłonęłam je, jakbym 3 dni żarcia nie widziała :P No tak mi się chciało, że godz. 21 z kawałkiem wsiadłam w samochód z Pierworodnym i pojechałam :P

Ale zaraz,to jeszcze nic. Wracając zahaczyłam o McDrive dla P i.... zjadłam jeszcze tam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:23

bereda11, kamisia88, milka_89, CassieMK, xpatiiix3, Madziaaaaa, kkasya, pasia27, Eliana lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mialam 3d, choć myślałam, że będzie :(

Pati, zmień mi w wolnej chwili datę porodu na 18.05 i dopisz synka :) Jakbyś przegapiła wpis, to przypomnę się później jeszcze raz :) :*

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobione ;)

Co do 3d mówił ze nie ma sensu bo prawie nic nie widać teraz tez nie zrobi pewnie ale będę miała 29.12 na swoje urodziny ;)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba pierwsza czkawke czuje :P tak rytmicznie sobie podskakuje teraz od jakichś 5min już i co chwila się przeciąga i wypycha tylko bez kopanko wcześniej mnie pokopał za siedzenie zgiętej :P

PS. Felice pisze ,że na bank czkawka ;) Czyli raczej to :P hehe Dalej co raz podskakuje ,juz zapomniałam jak to jest :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 23:38

FeliceGatto, luna91, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 667 668 669 670 671 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ