Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kłosia wrote:Hej
Dziewczyny któraś pisała ostatnio o domowych sposobach na bolące zatoki pamiętam coś o soli ale nie wiem czy to miała być zwykła czy jakaś inna a pół nocy z bólu nie śpięKłosia, Sylika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciła mi ochota na kawę!
Dziewczyny jakie soki pijecie? Kupujecie marchewkowe np Kubuś czy same robicie? Moja mama przeżywa, że wyglądam okropnie blado, a zawsze miałam ciemną karnacje, powiedziała, że jak się wkurzy, to mi kupi zgrzewke Kubusia -
hej dziewczynki..ja juz kawusie pije i u mnie wieje i leje ...
wczoraj poznym wieczorem wygralam 2 aukcje na body (raczej chlopiece kilka sztuk chociaz jak sie upre to i na dziewczynke bedzie)i spioszki unisex, najwyzej jak bedzie dziewczynka to wysle komus kto ma chlopaka ha ha no tak mnie wczoraj wzielo...
i.am.chappie lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na wiadomości!! Ja niestety przez ta akcje w Paryżu nie mogłam spać ( pomieszkuje we Francji u narzeczonego) no i maja zamknąć granice a ja jak chce wrócić do domu mamy tam gdzie jestem zameldowana muszę przejechać granice mama w Belgii.. I niestety spakowalam kilka rzeczy bo w poniedziałek wizyta a nie wiem czy mnie wpuszcza do Francji... Mam takiego dola od rana.. Do tego auto niby wczoraj naprawili a one dalej to samo... Co za okropny początek weekendu
-
milka_89 wrote:Hej dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na wiadomości!! Ja niestety przez ta akcje w Paryżu nie mogłam spać ( pomieszkuje we Francji u narzeczonego) no i maja zamknąć granice a ja jak chce wrócić do domu mamy tam gdzie jestem zameldowana muszę przejechać granice mama w Belgii.. I niestety spakowalam kilka rzeczy bo w poniedziałek wizyta a nie wiem czy mnie wpuszcza do Francji... Mam takiego dola od rana.. Do tego auto niby wczoraj naprawili a one dalej to samo... Co za okropny początek weekendu
no ale nawet jeśli zamkną granicę, to ciebie sprawdzą i jeśli nie będziesz miała czegoś w papierach to ciebie wpuszczą.milka_89 lubi tę wiadomość
-
Hej
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj!
U mnie też dzisiaj strasznie wieje i bardzo zimno jest.. Idę ogarnąć łazienkę a potem biorę się za pieczenie chałki. Ciekawa jestem co mi wyjdzie bo pierwszy raz ją będę piekła (chyba, że stchórzę)
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Nie pije soków. Jak juz potrzebujesz karoten to kup kg marchewki i schrup;)
williams1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKłosia wrote:Hej
Dziewczyny któraś pisała ostatnio o domowych sposobach na bolące zatoki pamiętam coś o soli ale nie wiem czy to miała być zwykła czy jakaś inna a pół nocy z bólu nie śpię
ja miałam ostatnio problem z zatoki. ból niesamowity. byłam u lekarza i przepisał mi sól fizjologiczna sterimar taka z delfinkiem. zależy jaka masz widzieline. jeśli przezroczysta to nie rób ciepłych okładow bo Ci to bardziej zaszkodzi i napuchnie. jeśli gęsta zolta to wtedy okłady. ja używałam tylko tej soli i wydmuchiwalam nos. na szczęście 2 dni bólu i koniec. bardzo Ci współczuje bo wiem jaki to ból(
Kłosia lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny melduję się po prenatalnych:12w 4d
Fhr 151
CRL62,3mm
Nt 2,00 mm
BPD 23,0MM
Płyn owodniowy w normie
Pępowina trójnaczyniowa
Anatomia płodu prawidłowa.
Trisomia 21 1:1215
Trisomia 18 1:3151
Trisomia 13 <1:20000
Zahamowanie wzrastania płodu przed 37 tyg ciąży 1:172
Pani doktor powiedziała, że wszystko ok i będzie SIURASEK tak jak czułam
Proponowała PAPPA ale nie robięWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:48
Carolq, Kłosia, milka_89, monaa, Negra, Dariaaa88, kamisia88, mejbi, JusWik, klaudia1534, Alicce, luna91, Madziuśka, Anniusia, bereda11, i.am.chappie, izizizi, Madziaaaaa, pasia27, FeliceGatto, monilia84 lubią tę wiadomość